SVERIGE HAR AFSKAFFET PCR-METODEN – GRUNDLAGET FOR „COVID19-PANDEMIEN“ – SOM VÆRENDE UBRUGELIG TIL DIAGNOSE OG AFGØRELSE AF „COVID19“-SMITSOMHED

Sverige har under Covid19 epidemien været det „Internationale Samfunds“/ den Nye Verdensordens (NVO) enfant terrible – ja kætter: Sverige har ikke lukket ned, ikke bruger masker – og Sverige har ikke nogen overdødelighed af den grund! – skønt „vore“ politikere med vanlig usandfærdighed har postuleret, at hvis vi ikke lukkede ned og bar masker, ville 25.000 dø af Covid19!

MEN NU KOMMER DET ENDELIGE OG AFGØRENDE OPRØR MOD WHO´S/DAVOS´/JOHNS HOPKINS HOSPITALS OG BILL GATES CORONA-RESTRIKTIONSVANVID PÅ VEGNE AF DERES NVO-HERRER OG MESTRE:

SVERIGE HAR FORKASTET SELVE GRUNDLAGET FOR „COVID19-PANDEMIEN“: RT-PCR-TESTEN SOM VÆRDILØS – OG DEFINERER NU SYGE OG SMITTEDE SOM KLINISK SYGE – PUNKTUM. FAKTISK SKETE DET ALLEREDE SIDSTE ÅR!

Men det har „vore“ medier og politikere intet fortalt os om!

Endelig fremstod altså den lille dreng, som tidl. EU-sundhedsordførende, Wolfgang Wodarg, efterlyste, og drengen/Sverige har nu sagt: „KEJSEREN HAR JO INGEN KLÆDER PÅ“!

Sveriges Folkhälsomyndighet d. 19. April 2021:
Vejledning om kriterier for vurdering af infektionsfrihed i covid-19
Det svenske folkesundhedsagentur har udviklet nationale kriterier for vurdering af infektionsfrihed i covid-19.

PCR-teknologien, der anvendes i test til påvisning af vira, kan ikke skelne mellem vira, der er i stand til at inficere celler, og vira, der er blevet neutraliseret af immunsystemet, og derfor kan disse tests ikke bruges til at afgøre, om nogen er smitsom eller ej.

RNA fra vira kan ofte påvises i uger (nogle gange måneder) efter sygdommen, men det betyder ikke, at du stadig er smitsom. Der er også flere videnskabelige undersøgelser, der antyder, at infektiviteten af ​​covid-19 er størst i begyndelsen af ​​sygdomsperioden.

De anbefalede kriterier for vurdering af infektionsfriheden er derfor baseret på stabil klinisk forbedring med frihed fra feber i mindst to dage, og at mindst syv dage er gået siden symptomernes indtræden. For dem, der har haft mere udtalte symptomer mindst 14 dage efter sygdommen og for den allermest syge individuel vurdering af den behandlende læge.

Kriterierne er udviklet i samarbejde med repræsentanter for specialforeningerne inden for infektionssygdomsmedicin, klinisk mikrobiologi, hygiejne og infektionskontrol. Disse er senest blevet diskuteret i gruppen på et møde den 19. april 2021 på grund af de nye virusvarianter. Vurderingen var dengang, at der ikke var behov for nogen opdatering. Anbefalingerne opdateres, efterhånden som ny viden om covid-19-infektivitet tilføjes“.

Bemærkninger
Det vil være læsere af denne blog bekendt, at jeg gennem mere end et år har påpeget, at PCR metoden er ubrugelig til sygdomsdiagnostik som allerede erklæret af PCR-metodens opfinder, Nobelpristager Kary Mullis

Desuden udkom sidste år en peer-reviewed artikel af internationalt anerkendte videnskabsmænd (artiklen kan ses her i sin helhed): Studiet gennemgik Corman-Drostens artikel, der ligger til grund for den udbredte anvendelse af RT-PCR-testen som grundlag for hele „pandemisvindelen“. Forfatterne forlangte artiklen trukket tilbage: Metoden lider af 10 graverende fejl, hvoraf blot en enkelt er nok til at kassere metoden

USAs sundhedsstyrelse CDC erklærer, at PCR aldrig er udført på „Covid19“ virus, fordi der „ikke findes et kvantiteret Covid19-virus isolat“.
Og SSI har i Aktindsigt erkendt, at man ikke har dokumentation for eksistensen af et specifikt Covid19 virus. Jeg har meddelt hvert enkelt folketingsmedlem dette

The Portugal News 21.11. 2020: „PCR-testen „er ud over al rimelig tvivl ikke i stand til at fastslå, at et sådant positivitetsresultat faktisk svarer til infektionen af en person med SARS-CoV-2-viruset (covid1)“, sagde appeldomstolen i Lissabon.

Jeg bad utallige hgange TV-stjernen prof. Randrup Thomsen, SSI og Sundhedsstyrelsen og her om at få oplyst PCR – metodens specificiteten, nøjagtighed og reproducerbarhed, specielt på mundsælgafskrab: alt uden andet end uundderbyggede ubrugelige postulater.

Til sidst forlangte jeg aktindsigt hos SSI og fik tilsendt en rystende internetside: SSI havde ikke undersøgt disse parametre i eget laboratorium, men henviser til én amerikansk artikel, der ikke har undersøgt disse parametre for mundsvælgafskrab.

SSI skriver, at metoden har høj sensitivitet – men ikke, at PCR kun bestemmer RNA, der kan stammer fra hvorsomhelst: forkølelsesvira, alle mulige influenzavira, bakterier, fra kropsegne henfaldne celler . Altsammen ting, der kan være sket for måneder siden: Altså ingen specificitet og ingen udsagnskraft om smitsomhed!!!

SSI skriver, at man „ikke kan give nogen facitliste“ for metoden – dvs. Metodens specifictet og nøjagtighed er helt ukendt- OG PÅ ET SÅDANT UVIDENSKABELIGT GRUNDLAG HAR MAN NU I MERE END ET ÅR LUKKET SAMFUNDET NED – OG VIL GARANTERET GØRE DET IGEN. ENDVIDERE VIL MAN GENNEM CORONAPAS INDFØRE ET TO-KLASSESSAMFUND.

En enkelt artikel i JAMA havde undersøgt PCR på „klinisk covid19“ -der i klinik ikke adskiller sig fra mange andre sæsoninfluenzaer – under søgt PCR-træfsikkerheden: Lungeskylning: 95%, næsesvælgskrab: 62%, mundsvælgskrab: 32%!!! Enhver anden laboratoriemetode ville blive forkastet som ubrugelig på dette grundlag.

Jeg skrev om disse forhold til samtlige folketingsmedlemmer, til SSis og Sundhedsstyrelsens direktører, til alle de store medier, til Ugeskrift for læger om dette samt om at man i det mindste kunne kvantitere PCR-metodenlige som Florida gør. Derved ville man kunne reducere antallet af folk, der skulle isoleres til 3-10 % og holde samfundet åbent: Ingen svar. Ugeskriftet, som jeg tidligere ellers altid kunne komme igennem hos, svarede: „Det er ikke vores linie“!

Usandheden om, at ikke-symptomatiske personer skulle kunne smitte benægtes både af WHO og selve US-præsidenternes virus-rådgiver, Anthony Fauci:

Derfor kan Sverige også roligt se væk fra den usandhed.

Enhver diskussion er blevet afvist – sandheden blev anset for usandhed.
Dette er det modestte af videnskab: Det er ideologi-politik
med totalkontrol over menneskeheden til formål, FNs Agenda 2030.

Og ideologipolitikken stammer fra Rotary Club frimurer, tidligere FDJ-Sekretær (DDRs Hitlerjugend) og folkeforførerske, „Europas onde stedmoder„Angela Merkel og hendes yndling, den formentlige doktorafhandlingssvindler, Christian Drosten.
Den tyske indenrigsminister henvendte sig til de finansielt afhængige videnskabsinstitutter og forlangte motivering for at indføre hårde“ og
„repressive“, dvs. undertrykkende. forholdsregler
over for befolkningen

Statens Serum Instituts „Grundlag“ for nedlukningger, masker , isolering osv.: Fantasi-PCR diagnostik uden bevis.
Dokumentet er naturligvis slettet – og erstattet af et endnu mere utilstrækkeligt websted.

Her kan man se det slettede originaldokument.

Autor: Anders Bruun Laursen

DEUTSCH Mein Name ist Anders Bruun Laursen und ich bin pensionierter Augenarzt mit einer Lebensposition, die auf der Lehre Christi basiert, wie sie die Evangelien beschreiben. - Ich wohnte und arbeitete 15 jahrelang in Flensburg.- Ich habe zuvor 2 Blogs geführt: euro-med.dk und new.euro-med.dk über die Neue Weltordnung, dh. die Bemühungen der Pharisäer / Talmudisten seit der Antike, die Welt durch den sowjetischen Kommunismus zu regieren. - Am 11. März 2019 wurden die Blogs gehackt und 9 Dateien entfernt - angeblich von einer mysteriösen Organisation namens Concilium Novi Mundi auf ihrer Website: Rat der Neuen Welt. - Ich glaube nicht - ich weiß - dass Christus als Sohn Gottes Realität ist, weil seine Jünger sich wie im Hansumdrehen und wie durch einen Zauber von Feiglingen zu todesverachtenden Missionaren verwandelten und sich den bestialischsten Formen der Hinrichtung unterziehen liessen. Denn sie hatten den Gereuzigten mit seinen Wunden munter und heiter 2 Tage nach seinem Tode gesehen. - Darüber hinaus zeigt das Turiner Grabtuch das dreidimensionale Negativfoto (Kopfzeile) der Vorder- und Rückseite eines römisch gekreuzigten Mannes mit allen Merkmalen der Evangelien in Bezug auf den gekreuzigten Jesus. Die Fotos sind 1800 Jahre älter als die Fototechnik und werden von der italienischen Akademie der Wissenschaften (ENEA) als "übernatürlich" bezeichnet, da die Bildgebungstechnologie nur mit Bestrahlung des stärksten UV-Lasers der Welt möglich ist. Vor 2000 Jahren gab es kein solches Gerät. ______________________________________________________________________________________________ DANSK Mit navn er Anders Bruun Laursen, og jeg er pensioneret læge med en livsholdning baseret på Kristi lære, som evangelierne beskriver den. - Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new.euro-med.dk om den nye verdensorden, dvs. farisæernes / talmudisternes bestræbelser på siden oldtiden at regere verden gennem sovjetkommunisme. - Den 11. marts 2019 blev bloggene hacket og 9 filer fjernet - angiveligt af en mystisk organisation kaldet Concilium Novi Mundi på deres websted: Den Nye Verdens Råd. - Jeg tror ikke - jeg ved, at Kristus som Guds søn er virkelighed, fordi hans disciple, der som ved et trylleslag på et øjeblik blev omdannet fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, lod sig underkaste de mest bestialske former for henrettelse - fordi de så den korsfæstede med sine sår fro og munter 2 dage efter hans død. - Derudover viser Torio-ligklædet det 3-dimensionelle negative foto (header) af for- og bagsiden af ​​en romersk korsfæstet mand med alle stigmataerne fra evangelierne vedrørende den korsfæstede Jesus. Billedene er 1800 år ældre end fototeknologien og beskrives af det italienske videnskabsakademiske akademi ,ENEA, som "overnaturligt", fordi billeddannelsesteknologien kun er mulig med bestråling af den stærkeste UV-laser i verden. Der fandtes ikke et sådant apparat for 2000 år siden.

2 Kommentare zu „SVERIGE HAR AFSKAFFET PCR-METODEN – GRUNDLAGET FOR „COVID19-PANDEMIEN“ – SOM VÆRENDE UBRUGELIG TIL DIAGNOSE OG AFGØRELSE AF „COVID19“-SMITSOMHED“

Hinterlasse einen Kommentar