Orwells Big Brother/Den Store Skøge Har Stjålet Vore Sjæle og Gjort De Fleste til Robotter: Aftenlandets Selvvalgte Undergang i Dekadence.

„Drag ud fra Hende, mit folk, for at I ikke skal gøre jer delagtige i hendes synder og rammes af hendes plager“ (Åb 18:4)
Lad de døde begrave deres døde“ (Matth 8:21,22).

I nedenstående video (desværre på engelsk, og den interviewedes navn er ukendt) fortælles knivskarpt om USAs (og den vestlige verdens) menneskers kedsomhed, åndelige død og reduktion til robotter gennem verdensregeringen via dens ejede medier

New York angives som den Nye Verdensordens koncentrationslejr, bygget af indbyggerne, der akcepterer at være vagter for deres egen fangelejr – uden at vide, at det er sådan: „Flygt fra det nu. Det er meget farligt“.
Ikke for ingenting driver den forkætrede Alex Jones en blog ved navn „Prison Planet

Jeg har tidligere beskrevet Åbenbaringens Store Skøge.

Jesus havde 2 hovedfjender: Satan og dennes disciple, farisæerne. Jesus kaldte dem Satans afkom (Joh. 8:44) samt slanger og øglunger, der ikke kunne undfly Helvede (Matth. 23:33). Mærkværdigvis overlod den sejrende Kristus ved sin bortgang denne jord til hovedfjenden Satan (Joh. 14:30).
Årsag: Satans funktion er åbenbart gennem trængsler at prøve menneskers tro på Kristus (Åb. 3:10) som Guds søn (“Vær tro indtil døden, så vil jeg give dig livets sejrskrans”- Åb. 2:10). Selv Jesus måtte lade sig prøve af Satan (Matth. 4:1-11).

Farisæerne er i fuld vigør den dag i dag: De hedder blot talmudister nu om dage. Farisæerne var forfatterne til de 63 forfærdelige Talmud-bøger.

På denne måde kan Satan/Lucifer (Esajas 14:12-14) ses – ikke blot som den fortabte søn (også skabt af Gud), men som Guds tjener, som Jesus straks havde kunnet gøre det af med. Kun ved hjælp af Satan fik mennesket et frit valg: Kristi eller Satans villige eller ubevidste discipel:

Det synes, som om Gud vil have vor medfødte ondskab og ligegyldighed ud af os, mens vi er forgængelige her på jorden frem at have den for øje hos sig i al evighed.

Ikke engang de levende døde, der hverken var for eller imod Kristus, havde Ksisti interesse: „Lad de døde begrave deres døde“! „Jeg har det imod dig, at du har svigtet din første kærlighed“ (Åb. 2;4).

Nu er der vidtgående ikke anden ondskab i de fleste europæere end Skt. Egoisme og Skt. Materialisme. Allerede i vuggestuer og børnehaver fjernes modsætninger og deraf flydende uvenskab. Børnene lærer, at alt er godt og skal tolereres– og at ondskab kun findes hos syge mennesker.

Kvindelige dyder roses – mandlige fordømmes. Godt er ondt – ondt er godt. Sandhd er løgn, løgn er sandhed. Naturligt fortrænges til fordel for unaturligt.
Kedsomheden blandt unge florerer i en tiltagende alkohol- og eksploderende narko-kultur som erstatning for bortfaldne idealer og moralske værdier.
DR-TV kunne d. 13. jan. meddele, at Kokainforbruget blandt unge under uddannelse eksploderer lynhurtigt.

I USA er derimod den modsatte tendens at se: Der kives 2 politiske lejre i de mest ubehøvlede vendinger – og skyder ofte løs på hinanden. Det eskalerer ligefrem i retning af en ny borgerkrig. Her udnytter illuminaterne helt klart den hegelske dialektik til at ødelægge landet for så at indlemme det i deres énverdenssstat med alles vlsignelse.

Muslimer (d.v.s per definition dem alle – sure 3:19, 21:10) skal vi både i Europa og i USA tage kærligt imod – selv om de udøver terror og offentligt erklærer, at de er kommet for at tvangsislamisere os og udrydde al vantro (Kristi lære) i h. t. sura 33:27. Talmud-ledere kalder os „racistiske“, hvis vi ikke vil tage dem – og samtidig vil Israel ingen tage!! Gør vi opmrksomderpå er vi „antisemitiske“ – det værste skældsord, der findes.

Og vi betaler hjertens gerne herrefolks-muslimerne fyrsteligt for ikke at arbejde, i modstrid med 2. Joh. Brev 1:7-11). Opsætsighed i ligegyldig hvilken anledning er forbudt (isolation) og undgås derfor.

I kommende indlæg skal jeg komme ind på de kræfter, der står bag vores selv-valgte undergang til fordel for Kristi argeste fjende, Islam og dens „gud, Allah, den bedste bedrager“ mens Kristus siger, at han er sandheden og at ingen kommer til hans Far uden genem ham (Joh. 14:6).

Allah siger, han vil dræbe alle, der siger, han har en søn (Koransura 9:5 – sværdverset). Ikke desto mindre påstår officielle kirkeledere, at denne sønneløse figur er den samme som Jesu Kristi Far!!

Dagens Danmark har altså gennem masseindvandringen uden protest i det mindste fravalgt Kristus og accepteret at leve med et kæmpebedrag. For „ingen kan tjene 2 herrer“, som Jesus sagde – ingen kan tjene både sandhed og løgn/bedrag.

SÅLEDES KØBER VI VORT LANDS OG KULTURS SELVMORD.

Al åndelighed er død, og Kristus er blot til spot, når han en sjælden gang nævnes i det offentlige rum. Som beskrevet i Åb. 13 følger og tilbeder menneskeheden det røde verdenskommunistiske dyr. Folk tror kun på hvad farisæernes medier fortæller dem i 18:30 TV-avisen – og det er verdensherskerens antikristelige forkyndelse (Joh. 14:30).

Flygte kan vi kun fra NVO-ideologien ved at vende den ryggen og informere om den og dens farisæiske ophavsmænd – samt deres onde ånd og hans modpol, Kristus, frelser for hans efterfølgere.

Autor: Anders Bruun Laursen

DEUTSCH Mein Name ist Anders Bruun Laursen und ich bin pensionierter Augenarzt mit einer Lebensposition, die auf der Lehre Christi basiert, wie sie die Evangelien beschreiben. - Ich wohnte und arbeitete 15 jahrelang in Flensburg.- Ich habe zuvor 2 Blogs geführt: euro-med.dk und new.euro-med.dk über die Neue Weltordnung, dh. die Bemühungen der Pharisäer / Talmudisten seit der Antike, die Welt durch den sowjetischen Kommunismus zu regieren. - Am 11. März 2019 wurden die Blogs gehackt und 9 Dateien entfernt - angeblich von einer mysteriösen Organisation namens Concilium Novi Mundi auf ihrer Website: Rat der Neuen Welt. - Ich glaube nicht - ich weiß - dass Christus als Sohn Gottes Realität ist, weil seine Jünger sich wie im Hansumdrehen und wie durch einen Zauber von Feiglingen zu todesverachtenden Missionaren verwandelten und sich den bestialischsten Formen der Hinrichtung unterziehen liessen. Denn sie hatten den Gereuzigten mit seinen Wunden munter und heiter 2 Tage nach seinem Tode gesehen. - Darüber hinaus zeigt das Turiner Grabtuch das dreidimensionale Negativfoto (Kopfzeile) der Vorder- und Rückseite eines römisch gekreuzigten Mannes mit allen Merkmalen der Evangelien in Bezug auf den gekreuzigten Jesus. Die Fotos sind 1800 Jahre älter als die Fototechnik und werden von der italienischen Akademie der Wissenschaften (ENEA) als "übernatürlich" bezeichnet, da die Bildgebungstechnologie nur mit Bestrahlung des stärksten UV-Lasers der Welt möglich ist. Vor 2000 Jahren gab es kein solches Gerät. ______________________________________________________________________________________________ DANSK Mit navn er Anders Bruun Laursen, og jeg er pensioneret læge med en livsholdning baseret på Kristi lære, som evangelierne beskriver den. - Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new.euro-med.dk om den nye verdensorden, dvs. farisæernes / talmudisternes bestræbelser på siden oldtiden at regere verden gennem sovjetkommunisme. - Den 11. marts 2019 blev bloggene hacket og 9 filer fjernet - angiveligt af en mystisk organisation kaldet Concilium Novi Mundi på deres websted: Den Nye Verdens Råd. - Jeg tror ikke - jeg ved, at Kristus som Guds søn er virkelighed, fordi hans disciple, der som ved et trylleslag på et øjeblik blev omdannet fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, lod sig underkaste de mest bestialske former for henrettelse - fordi de så den korsfæstede med sine sår fro og munter 2 dage efter hans død. - Derudover viser Torio-ligklædet det 3-dimensionelle negative foto (header) af for- og bagsiden af ​​en romersk korsfæstet mand med alle stigmataerne fra evangelierne vedrørende den korsfæstede Jesus. Billedene er 1800 år ældre end fototeknologien og beskrives af det italienske videnskabsakademiske akademi ,ENEA, som "overnaturligt", fordi billeddannelsesteknologien kun er mulig med bestråling af den stærkeste UV-laser i verden. Der fandtes ikke et sådant apparat for 2000 år siden.

2 Kommentare zu „Orwells Big Brother/Den Store Skøge Har Stjålet Vore Sjæle og Gjort De Fleste til Robotter: Aftenlandets Selvvalgte Undergang i Dekadence.“

Hinterlasse einen Kommentar