Åbenbaringens Røde Dyr

Kap. 13:1 Og dragen stillede sig på sandet ved havet. Og jeg så et dyr stige op af havet med ti horn og syv hoveder og på sine horn ti diademer, og på sine hoveder havde det gudsbespottelige navne.
Og dragen gav dyret sin kraft og sin trone og stor magt. 3 Og jeg så et af dets hoveder ligesom såret til døden, men dets dødshug blev lægt, og hele jorden fulgte undrende efter dyret. 4 Og man tilbad dragen fordi den havde givet dyret magten, og man tilbad også dyret og sagde: „Hvem er dyrets ligemand, og hvem formår at kæmpe mod det?“8 Og alle de som bor på jorden vil tilbede det, alle de, som ikke fra verdens grundlæggelse har deres navn skrevet i livets bog, det slagtede lams bog.

Og jeg så et andet dyr stige op af jorden, og det havde to horn ligesom et lam, men det talte som en drage. 12 Og det udøver det første dyrs hele magtfor dets øjne. Og det får jorden og dem der bor på den til at tilbede det første dyr, hvis dødshug blev lægt. 13 Og det gør store tegn, så det endog får ild til at falde ned fra himmelen på jorden for menneskenes øjne.14 Og det opfordrer dem der bor på jorden til at lave et billede af det dyr som havde sværdhugget og dog kom til live igen.

15 Hvem, der ikke ville tilbede dyret blev dræbt 16 og det får alle til at give sig selv et mærke på deres højre hånd eller pande, 17 for at ingen skal kunne købe eller sælge, som ikke har dyrets mærke, 18 dyrets navn eller tal: 666. Og det er et menneskes tal. 

Kap.17:3:Og jeg fik øje på en kvinde der sad på et skarlagenrødt dyr som var fuldt af [guds]bespottelige navne og som havde syv hoveder og ti horn.
En engel forklarer: 8 Det dyr, som du så, var, men er ikke mere, men det skal stige op af afgrunden og gå sin undergang i møde. Og de, der bor på jorden, og hvis navne ikke er indskrevet i livets bog, de skal undre sig, når de ser dyret, der har været var, men ikke er mere, og dog skal komme.
9 Her gælder det om at have et sind, som rummer visdom: De syv hoveder betyder syv bjerge (lande) , som kvinden sidder på. Og de er også syv konger/herskere: 10 de fem er faldet, den ene er der, den anden er endnu ikke kommet, men når han kommer, skal han forblive en kort tid.11 Og dyret som var, men ikke er, er selv den ottende [hersker], men er dog af de syv og går sin undergang i møde. 12 Og de ti horn, som du så, betyder ti konger, som endnu ikke har fået herredømme, men de får magt som konger en stund sammen med dyret. 

16 Og de ti horn, som du så, og dyret, disse vil hade skøgen og gøre hende ensom og nøgen, og æde hendes kød og opbrænde hende med ild. (På én time – kap. 18:17).

*

Britiske MI6- og KGB-spionelever blev initieret som Royal Arch frimurere og blev uddannet samme sted!! iflg den frafaldne MI6 agent Richard Tomlinson.

Fra MI6 spionelevers Blog John Scarlett: D.9. februar 2007 klokken 01:57
Anonym sagde …Magdalenes historie:

“Jeg blev rekrutteret til britisk efterretningsvæsen i 1979. Jeg blev derefter brugt og misbrugt som ‘zygote’ fra det tidspunkt.

Jeg blev også programmeret af denne frimurerkult til at salve Antikrist og derefter Messias.

Royal Arch frimurere har en meget eklektisk opfattelse af verdensreligioner og vælger og blander de værste og mest barbariske ritualer, der passer til deres uanstændige smag, dvs. ritualmord og S / M-tortur – for ikke at nævne pædofili og børnoffer.

De valgte deres ‘Antikrist’ i 1979. En ung russisk officer fra KGB ved navn hr. Putin.
Han blev “salvet” i 1993 og steg hurtigt op i KGBs grader for at blive spionchef (FSB). Senere blev han fungerende premierminister i Rusland og endelig præsident.

Hr. Putin blev programmeret som “antikrist”, der skal angribe Israel(Ezekiel 38,39) i Ashkenaton-kultens slutspil. (De har planlagt dette i så mange år.)

Heldigvis brød hr. Putin ud af Royal Arch frimureriet i 1994(???), og det er godt for den ‘frie’ verden”.

Altså må man vel mene, at nr 2 i en ny herskerrække indfører en kult af det ikke eksisterende hoved nr 8, der er en af de forudgående 7 herskere/konger.

Så vidt jeg har læst har ingen siden Åbenbaringen først blev til, kunnet sætte navne på disse 7 herskere. Under kejser Domitians forfærdelige kristenforfølgelser mente man, at de 7 konger var: Nero,Galba, Otho,Vitellius, Vespasian, Titus, Domitian – skønt Domitian (AD81-96) faktisk var den, som regerede længst!

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er rc3b8dt-hexagram-2.png
Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er sovjet-flag-1.png

Med al mulig forbehold vil jeg forsøge at foreslå navne på de 7 Åbenbarings-konger. Det drejer sig jo altså om storpolitik i fasen op til verdens ende og Kristi genkomst. Et udgangspunkt kunne være dyrets skarlagenrøde farve. Det er revolutionens, illuminismens farve efter Mayer Amschel Rothschilds (Rødskilt) oprindelige hexagram-logo i Judengasse i Frankfurt a. M. -i dag Israels flag i blå udgave, fordi Rothschild har grundlagt Israel (Se ÅR 1895-1957).

Lad os se på Sovjet-Unionens ledere
1. Vladimir Lenin (1917-1922) 2. Josef Stalin (1922-1952) Georgy Malenkov(kun 1 uge)  4.  Nikita Khrustjov (1953-1964) 5. Leonid Brezhnev (1964-82) 6. Juri Andropov (1982-1985) 7. Konstantin Tjernenko   (13 February 1984 – 10 Marts 1985)  8. Mikhail Gorbatjov (1985-1991).
Herefter overtog Vestens marionet Boris Jeltsyn magten.

Hvis denne kronologi kan lægges til grund, regerede den 7. (Tjernenko) kun kort (1 år). Og den 8. er Mikhail Gorbachov, født i 1931 – altså før hans forgængeres død – med undtagelse af Lenin, der døde i 1924. Nu tror jeg ikke på reinkarnation – men…

Kan man måske se Gorbatjov som den politisk genopstandne Lenin? 
Historikere mener, at Gorbatjovs Glasnost og Perestrojka er et genopkog af Lenins “New Economic Policy” – NEP)

Science Direct skrev om “Gorbie”: Han stod flankeret af seniormedlemmerne i den sovjetiske ledelse øverst på det brune mausoleum på Røde Plads (ved Tjernenkos bisættelse). Men hans lille figur, der kiggede bag en række levende mikrofoner, stod næppe mål med de store røde bogstaver, der var indlagt på marmorpladen lige under ham: Lenin.Den magtfulde myte om nationens grundlægger ville fortsat have indflydelse.

Den pragmatiske Lenin opfordrede til ro, rationel problemløsning snarere end hård sloganisering. Lenin  favoriserede inkluderingspolitikken snarere end vitrioliske angreb på usete klassefjender. Dette er den Lenin, som generalsekretæren (Gorbatjov) opfordrer til at følge for at legitimere sine pragmatiske programmer med radikale reformer, programmer, der ellers kan synes at falde uden for den vanlige socialistiske tilgang. På det seneste, når modstand mod hans programmer er dukket op, trækker Gorbatjov også lejlighedsvis på endnu et billede af stifteren, en omkæmpet Lenin, en ensom leder, som undertiden befandt sig i tvivl, isoleret fra sine tilhængere.

Gorbatjov priste Lenin som en “stor leder”

Gorbie´s forhold til Putin har været omskifteligt: Fra rådgiver til kritiker – og nu til lovprisning af Ruslands stærke mand, der hjemtog Krim. Putin er fuld af lovord om Gorbachev.

Gorbatjov fik i 1991 på første juledag af alle dage det politiske dødshug. Kan han opnå kultstatus gennem nr. 2 i den nye herskerrække: 1. Boris Jeltsyn 2. Vladimir Putin, der angiveligt er salvet som illuminaternes antikrist?

USAs 1-dollar seddel viser den nye verdensordenspyramide med Lucifers altseende øje. Derunder står der Novus Ordo Saeclorum = Den Nye Verdensorden.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er one-dollar.jpg

Putin er iflg. russisiske granskere jøde og opfører sig som sådan. Han blev de facto af Jerusalems Sanhedrin tiltalt som jødernes oldtidskonger blev – de facto altså gjort til jødernes konge.

Imod flertallet af russiske jøder afsatte han dog deres overrabbiner og erstattede ham med Chabad Lubavitcheren Berel Lazar. Farisæersekten Chabad Lubavitch har ét punkt på dagsordenen: At fremskynde Dommedag, så deres moschiach   ben David (en snu politiker) skal komme igennem blodbadet og gøre Israel til verdens hersker.  Chabadnikerne regerer i både Det Hvide Hus og Kreml.

Putin er af Jerualems Sanhedrin de facto udnævnt til at være jødernes komge

Putins ideologi er eurasisk kommunisme under russisk kontrol – fra Lissabon til Vladivostock, som hans mentor, fascisten Alexandr Dugin har indprentet ham.  Som Impakter skrev 14. marts 2019: At læse den europæiske asiatiske bevægelses politiske platform er en øjenåbner. Platformen afsluttes med en klar opfordring (fra Dugin) til krig: ”Den eurasiske bevægelse er herved dannet for at bringe helvede til den eksisterende atlantiske verdensorden” – hvilket betyder Amerika.

Putin har en fortid som KGB spion – og leder af KGBs efterfølger/nye udgave, det endnu forfærdeligere FSB, fordi den  er uden parlamentarisk kontrol, hvad KGB dog var. I 2005 sagde Putin, at Sovjetunionens sammenfald var det 20. århundredes store katastrofe.
Putins hjerte er lige så rødt som Gorbies!

Og ikke mærkeligt: Kommunismen er jødedommens kerne iflg. talrige rabbinere – tænk på de israelske kholkoser kaldet kibbutzer. Kommunismen blev konstrueret af illuminat-jøderne Adam Weishaupt og Mayer Amschel Rothschild, bearbejdet med Rothschildetaling og her af Rothschild-fætter, Karl Marx, og omsat i praksis af jøderne Lenin og Stalin.

Iflg. Putin var 80-85% af den første Sovjet-regering jøder!

Og de 10 horn– konger som skulle få magten i verden (Den Nye Verdensorden)  sammen med det leninistisk-kommunistiske røde dyr?Ingen ved det endnu. Men der eksisterer en lidet kendt alliance: Shanghai Cooperations-Organisationen, der er militær, økonomisk og politisk. Den omfatter 6 lande: Kina, Kazakhstan, Kirgistan, Rusland, Tajikistan og Uzbekistan.

Dertil kommer CSTO alliancen: Rusland, Armenien, Kazakhstan, Kirgistan, Tajikistan, and Uzbekistan. Azerbaidjan har været medlem – og er stærkt presset af Rusland.
Hviderusland er tæt knyttet til Rusland ligesom også Moldavien.

 Vi har nu 8 lande, der er knyttet til en rød muligvis sidste hersker i Ruland.
Dertil kommer nu 2 lande i Mellemøsten: Syrien og Iran er tæt allierede med Rusland. 

Drejer de 10 horn sig om disse lande: Kina, Kazakhstan, Kirgistan, Rusland, Tajikistan og Uzbekistan, Armenien, Hviderusland, Moldavien, (Azerbaidjan eller Tyrkiet, som Dugin frier kraftigt til)?

Konklusion
Hvis disse betragtninger er rigtige, vil Kristi genkomst finde sted i Putins og den 88-årige Gorbatjovs begrænsede levetid 

Kun fremtiden kan vise det. Eller måske går der 100 år mere – med nye konstellationer. Måske dør Gorbatjov, som nu er 88 år og ved dårligt helbred, inden enden tager.
Men aldrig har så mange brikker passet sammen som nu.
Blot må man huske, at Åbenbaringen er mildest talt meget tricky!