Pavens Globale Opdragelses-Plan: Lucifers Er Verdensriget og Magten og Æren med Ufrihed, Lighed, og Broderskab. Og Verden Siger Amen

„Efter mig kommer denne verdens fyrste. I mig er der intet, som hører ham til“ (Kristus, Johannes 14:30)
„Men når Menneskesønnen kommer, mon han da vil finde troen på Jorden?“ (Lukas 18:8).

Præsident Putin har skældt pave Frans ud for „at fremme til en politisk ideologi i stedet for at lede en kirke“ og advaret om, at lederen af den katolske kirke „ikke er en Guds mand.“ (Og det er Putin heller ikke).

*

Den globale politik karakteriseres af Illuminat/frimurer-aktivitet i retning af at skabe den farisæiske pengeelites antikristelige, kommunistiske og luciferiske en-verdensregering.

Og eliten lægger ikke skjul på, at den er i færd med at trodse Gud ved at genopføre Babelstårnet/én-verdensstaten:
T.v. en EU-plakat. Læg mærke til, at menneskene har firkantede hoveder: Block-heads – oversættes til folk med kyllingehjerner!
Det mener altså én-verdensbyggerne om os – og de har måske ret, da de kan bilde os alt ind gennem deres medier
.

Da nu elitens nye verdensorden er en stærkt Lucifer-relateret religiøs bevægelse og her. med det formål at fjerne al erindring om Kristus og hans lære – må Vestens kristne religion omdannes til noget, der ligner – men som er lige det modsatte af Kristi lære. Og her bliver paven afgørende.

Paven er helt på Illuminat/frimurer-holdet:

Paven er Jesuit. Jesuiterne er ophavsmændene til illuminatbevægelsen. Både Adam Weishaupt og Mayer Amschel Rothschild var Jesuiter og talmudister/farisæere. Og Illuminaterne overtog i 1781 kommandoen over verdens frimurerloger.

Som det fremgår af det følgende, er paven humanist. Sovjet-propagandaen påstod, at kommunismen var humanistisk. Disse humanister påstod at sætte mennesker i centrum og at Gud var død! -alt imens de sendte millioner i Gulag- og andre koncentrationslejre.

Pave Frans forlangte d. 2. maj 2019 et stærkt skridt mod globalisme og opfordrede til et „supranationalt, juridisk sammensat organ“ ( = én-verdensregering) til at håndhæve FN’s mål for bæredygtig udvikling og gennemføre „klimaforandringspolitikker“.

Nedenfor: Screenshot fra Lisa Haven video.

I 1962-65 havde infiltrerende farisæer-„konvertitter“ med hjælp fra frimurerpaven Paul VI indkaldt det 2. Vatikankoncil. Denne udgav den Nye Katolske Katekismus, der fordrejer Kristi lære. F.eks fortæller artikel 841, at Jesus de facto er helt overflødig: Muslimerne (og også jøderne) er angiveligt frelste gennem Abraham og hans velsignelse, som Gud nægtede at give arabernes/Muhammeds forfader, Ismael – 1. Mos. 17:17-21.

Under denne forestilling, nemlig i natten 28/29 juni 1963 blev der i det Paulinske Kapel i Vatikanet fejret en sort messe med deltagelse af Scottish Rite frimurere fra South Carolina.
Herunder kronedes Satan som den katolske kirkes overhoved og her. Pater Malachi Martin var øjenvidne og døde under mystiske omstændigheder!. Siden har ingen pave båret tegnet på at være kirkens overhovede: Tiaraen. Den tilhører nu Satan.

I 2014 bad Israels tidl. præsident og medlem af frimurer-kongelogen B´nai B´rith, Shimon Peres, Pave Frans om at overtage rollen som overhovede for den Én-verdenskirke, der er nødvendig for Én-verdensregeringen/-staten. Paven afslog ikke!

Denne én-verdenskirke og paven siger, at der kun er én gud. Paven skal nu begå det kunststykke at at få den sønneløse Allah til at være identisk med Jesu Kristi Far! Endvidere skal han få de polyteistiske hindu-guder gjort identiske med „den ene gud“ og buddhisternes mangel på en gud osv.

Det tror han, at han kan. Siden 1986 holder paverne hvert år et 2-dages bønnemøde som led i deres Interfaith-religion, hvor ledere af alle verdens religioner beder i samme rum til „den ene gud“. Og de har utvivlsomt en fælles „gud“: deres frimurerlogers gud: Lucifer og her, som Jesus kaldte Satan. Frimurerlogerne er talmudisme/farisæisme for ikke jøder. Og jødedommens, dvs. farisæernes, gud er iflg Kristus Satan (Johannes 8:44)

Nu har Frans og Storimam al-Tayeb af al-Azhar undertegnet en fælles pagt om broderskab – fuldstændig ignorerende disciplen Johannes´ advarsel i 2. Joh. Brev 1:7-11 om, at den, der tager imod andre lærer end Kristi gør sig medskyldig i deres onde gerninger. Og Allah indrømmer at være den bedste bedrager (jeg tror, at han overgås af Paven), mens Jesus er sandheden, vejen og livet.

Her er et bud på, hvem Allah virkelig er

Nedenfor kalder paven denne genstand for hedensk tilbedelse for „Gud“ det „det Absolute“.
Jesus Kristus nævner han ikke: I denne globale satans-religion der der naturligvis ikke plads for Kristus, der siger, at „ingen kommer til Faderen uden gennem mig“ (Joh. 14:6).
Frans skal i virkeligheden afskaffe alle religioner og indføre frimureriets gud, Lucifer, som han i virkeligheden bekender sig til. Ovenfor viser han Satans horn-tegnet.

Trods floromvundne vendinger er det klart, at Frans ser nationalstaten som obsolet:
„Kirken observerer med bekymring genoptræden, næsten overalt i verden, af aggressive strømme mod udlændinge, især indvandrere, samt den voksende nationalisme, der forsømmer det fælles gode.
Enhver menneskelig person er medlem af menneskeheden og har den samme værdighed ( følgelig er ISIS-halshuggere, Gestpo, KGB’er Stasi-agenter medtaget)!
Vore forpligtelser over for migranter er formuleret i fire verber: at byde velkommen, beskytte, fremme og integrere. (Man kan tilføje et underforstået verbum: at ignorere deres kriminalitet).

Migranten er ikke en trussel mod værtsnationens kultur, skikke og værdier (De fleste muslimske lande var oprindeligt kristne!).
Jeg tænker bestemt ikke på en universalisme eller en generisk internationalisme, der overser individuelle folks identitet.“
(Selvmodsigelse)“.

Paven vil opdrage ungdommen til sin hedenske Nye Verdensorden CathInfo 12 Sept. 2019: Pave Frans inviterer verdensledere og unge til at komme sammen i Vatikanet den 14. maj 2020 til en begivenhed kaldet „Genopfinde den globale uddannelsesalliance.“

Nedenfor: Screenshot fra Lisa Haven video

”Aldrig før har der været et sådant behov for at forene vores bestræbelser i en bred uddannelsesalliance, til at danne modne individer, der er i stand til at overvinde splittelse og antagonisme, og gendanne strukturen i relationer med henblik på en mere broderlig menneskehed,” skrev Francis i meddelelse om om initiativet, der blev frigivet af Vatikanets pressekontor torsdag.

Ifølge et afrikansk ordsprog skrev Frans, ”Det kræver en hel landsby at uddanne et barn.” (Altså utopisk total ensretning/ væk med al individualitet o.a.). Når det kommer til opdragelse skal denne landsby først oprettes, begyndende med at rydde grunden for ”diskrimination”, og broderskab ”skal få lov til at blomstre.”

Ifølge paven omfatter dette ikke kun lærere, studerende og deres familier, men et bredere civilsamfund, herunder videnskab, sport, politik og velgørende organisationer.

En alliance, med andre ord mellem jordens indbyggere og vores”fælles hjem” (udtrykket stammer fra sovjet-diktatoren Gorbatjov) , som vi er bundet til at passe og respektere,” skrev Frans. ”En alliance, der skaber fred, retfærdighed og gæstfrihed blandt alle mennesker i den menneskelige familie, samt dialog mellem religioner.”
(Danmark har i 40 år vist muslimer masser af gæstfrihed og fået had og kriminalitet som tak“ o.a.).

”Jeg inviterer alle til at arbejde for denne alliance og at være engagerede, individuelt og inden for vores samfund, til at pleje drømmen om en humanisme, der er forankret i solidaritet og reagerer både på menneskehedens ønsker og til Guds plan,” skrev Frans.

Ifølge en erklæring fra Kongregationen for katolsk uddannelse er initiativet et svar på en anmodning, der kom under flere møder, som Frans havde med forskellige personligheder i ”forskellige kulturer og religiøse tilknytninger”.

Erklæringen fra Kongregationen sagde også, at den nye uddannelsespagt sigter mod at helbrede tre ”brud”, der påvirker verden.
1. Den første er det, der adskiller virkeligheden fra transcendensen. I følge Vatikanet bør børn blive introduceret til „total virkelighed“, herunder åbenhed overfor det transcendente (Ikke Kristus, som han slet ikke nævner. Lucifer? o.a.), og helbrede en „lodret rift mellem mennesket og det absolutte.“

2. Det andet brud, som pagten skal hele, er „horisontal“ mellem generationer, kulturer og i familien, med mennesker, der bringer forskellige kulturelle visioner og religioner, og med dem, der står overfor økonomiske, sociale og moralske vanskeligheder.

3. Det tredje brud er mellem menneskeheden og miljøet, med et presserende behov for at „skabe betingelserne for ‚økologisk medborgerskab“, der uddanner i „ansvarlig nøje, taknemmelig overvejelse af verden og pleje af fattiges og miljøets skrøbelighed .”

Et folk er det samme, ikke på grund af en enhed mellem sjæl eller mennesker, men på grund af det samme opholdssted, eller rettere på grund af de samme love og den samme måde at leve på, som Aristoteles siger i bog III af Politica ”( Om åndelige skabninger, a. 9, annonce 10).

Autor: Anders Bruun Laursen

DEUTSCH Mein Name ist Anders Bruun Laursen und ich bin pensionierter Augenarzt mit einer Lebensposition, die auf der Lehre Christi basiert, wie sie die Evangelien beschreiben. - Ich wohnte und arbeitete 15 jahrelang in Flensburg.- Ich habe zuvor 2 Blogs geführt: euro-med.dk und new.euro-med.dk über die Neue Weltordnung, dh. die Bemühungen der Pharisäer / Talmudisten seit der Antike, die Welt durch den sowjetischen Kommunismus zu regieren. - Am 11. März 2019 wurden die Blogs gehackt und 9 Dateien entfernt - angeblich von einer mysteriösen Organisation namens Concilium Novi Mundi auf ihrer Website: Rat der Neuen Welt. - Ich glaube nicht - ich weiß - dass Christus als Sohn Gottes Realität ist, weil seine Jünger sich wie im Hansumdrehen und wie durch einen Zauber von Feiglingen zu todesverachtenden Missionaren verwandelten und sich den bestialischsten Formen der Hinrichtung unterziehen liessen. Denn sie hatten den Gereuzigten mit seinen Wunden munter und heiter 2 Tage nach seinem Tode gesehen. - Darüber hinaus zeigt das Turiner Grabtuch das dreidimensionale Negativfoto (Kopfzeile) der Vorder- und Rückseite eines römisch gekreuzigten Mannes mit allen Merkmalen der Evangelien in Bezug auf den gekreuzigten Jesus. Die Fotos sind 1800 Jahre älter als die Fototechnik und werden von der italienischen Akademie der Wissenschaften (ENEA) als "übernatürlich" bezeichnet, da die Bildgebungstechnologie nur mit Bestrahlung des stärksten UV-Lasers der Welt möglich ist. Vor 2000 Jahren gab es kein solches Gerät. ______________________________________________________________________________________________ DANSK Mit navn er Anders Bruun Laursen, og jeg er pensioneret læge med en livsholdning baseret på Kristi lære, som evangelierne beskriver den. - Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new.euro-med.dk om den nye verdensorden, dvs. farisæernes / talmudisternes bestræbelser på siden oldtiden at regere verden gennem sovjetkommunisme. - Den 11. marts 2019 blev bloggene hacket og 9 filer fjernet - angiveligt af en mystisk organisation kaldet Concilium Novi Mundi på deres websted: Den Nye Verdens Råd. - Jeg tror ikke - jeg ved, at Kristus som Guds søn er virkelighed, fordi hans disciple, der som ved et trylleslag på et øjeblik blev omdannet fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, lod sig underkaste de mest bestialske former for henrettelse - fordi de så den korsfæstede med sine sår fro og munter 2 dage efter hans død. - Derudover viser Torio-ligklædet det 3-dimensionelle negative foto (header) af for- og bagsiden af ​​en romersk korsfæstet mand med alle stigmataerne fra evangelierne vedrørende den korsfæstede Jesus. Billedene er 1800 år ældre end fototeknologien og beskrives af det italienske videnskabsakademiske akademi ,ENEA, som "overnaturligt", fordi billeddannelsesteknologien kun er mulig med bestråling af den stærkeste UV-laser i verden. Der fandtes ikke et sådant apparat for 2000 år siden.

4 Kommentare zu „Pavens Globale Opdragelses-Plan: Lucifers Er Verdensriget og Magten og Æren med Ufrihed, Lighed, og Broderskab. Og Verden Siger Amen“

  1. „Her er et bud på, hvem Allah virkelig er“

    Jeg har måske skrevet om dette her før, men alleigevel synes jeg, at det nu (igen?) skal med i artiklen som kommentar:

    Da profeten Mohammed døde i år 632 e.Kr., eksisterede Koranen IKKE! Der var mennesker, som kunne huske noget af Koranen udenad, og der var også skriftlige optegnelser med dele af Koranen. Den mest betydningsfulde udgave af Koranen er fra den tredje kalif, Uthman. (Uthman var kalif mellem 644 og 656 e.Kr.). Denne udgave af Koranen blev erklæret til at være den eneste rigtige. Afvigende Koran-versioner skulle ødelægges. Allah talte kun arabisk. Men Koranen er skrevet i et aramæisk-arabisk blandingssprog, der ikke længere blev forstået af de senere generationer og derfor opstod der misforståelser, for eksempel:

    Vers 31 i Sura 24 (an-Nur), som danner grundlaget i islam til hovedtørklædsbud for kvinder: ​​“Kvinderne skal slå deres chumur over deres lænder“.

    Luxenberg fortolker imidlertid chumur som et syrisk-aramæisk ord, der betyder bælte og fortolker passagen som „de skal binde et bælte omkring deres lænder“.
    https://de.wikipedia.org/wiki/Christoph_Luxenberg

    Netop på grund af ligheden mellem de to semitiske sprog syrisk og arabisk er der sket fejl og misforståelser, da lignende og beslægtede udtryk ikke altid betyder det samme.

    Koranen forstår sig selv som en del og bekræftelse af det gamle og nye testamente!!! Koranen har genkendelige kristne rødder. Hvad der her forsviges er, at islam egentlig er en jødisk-kristen religion, hvis formål var at oversætte Bibelen til arabisk for at sprede monoteisme (troen på kun én Gud – T.R.) blandt araberne. Dette sætter spørgsmålstegn ved næsten hele den islamiske religion!!! – „Den syro-aramæiske tolkning af Koranen – et bidrag til dekryptering af Koranen“. Af Christoph Luxenberg. Berlin 2000.

    Like

Hinterlasse einen Kommentar