Hvem Og Hvad er Chabad Lubavitch

Vesten er blevet kapret af en fanatisk satanisk kult, hvis tentakler inkluderer frimurerne, der også er kabalister. Satanisk besættelse forklarer bedst Vestens irrationelle opførsel. Vi er i reel fare. En vanvittig religiøs kult ønsker at sænke skibet og sætte menneskeheden 100 år tilbage. (Henry Makow 5 Jan. 2020)

Den jødiske messias er et menneske, en efterkommer af kong David, som vil føre det jødiske folk tilbage til landet Israel, hvor de tjener Gud i fred og fører verdens nationer til at opnå en forståelse af Skaberen. Messias vil også genopbygge det hellige tempel i Jerusalem og etablere en æra med fred og velstand, der vil vare evigt (Chabad Lubavitch).

Lubavitcher rebbe Menachem Schneerson (1902-1994) sagde, at kabalister (Illuminater) vil gennemføre bibelsk profeti om et Harmageddon-blodbad (Åb.16:12-16) for at fremskynde Messias (ben Davids) “tilbagevenden og etablere jødisk verdens- overherredømme“

*

Jeg har ofte henvist til dommedagssekten Chabad Lubavitch og den plan om at fremskynde sin messias, ben David alias afdøde rebbe Menahem Schneersons, genkomst i blodbadet ved Harmageddon/ Gog-Magog-krigen.

Han skal så gøre Israel til verdensherskeren. Her er en beskrivelse af denne sekt. Chabad hersker både i det Hvide Hus i Washington gennem Trumps datter og svigrsøn, der begge er hans Melleøstrådgivere – og jøden Putins og her Kreml gennem Chabad Lubavitsch-rabbineren Berel Lazar. Putin er de facto udråbt til jødernes konge og her af Sanhedrinet i Jerusalem.

Og hvem er Chabads største financiers? Den russiske oligarkmafia. Og den har med obskure pengetransaktioner og personlige forbindelser viklet chabadnikerne Trump og hans svigersøn ind i deres net – så disse amerikanske chabadniker blot er marionetter for Putinog hans kontrollerede oligark-mafia.

En af oligarkerne, Oleg Deripaska, er hjerteven med Nathaniel Rothschild. Her er de 25 rigeste af Putins mafiosi.

Hvem og hvad er Chabad Lubavitch?

Når rebbe Menahem Schneerson taler om Gud, mener han en anden Gud end Jesu Kristi far. Han er talmudist og dermed farisæer – tilhænger af farisæernes rædsomme bog, som prædiker had mod alle ikke-jøder samt især mod kristne. Farisæere fik Jesus korsfæstet- og ville nok gøre det igen, hvis de kunne.

Om disse farisæere sagde Jesus: “ I har Djævelen til far. Og I gør, som det lyster ham“. Ikke mærkeligt, at ærkejøden, den indflydelsesrige jødiske Harold Rosenthal sagde: “ De færreste jøder synes om at høre det – men jødernes gud er Lucifer“. Han bødede med sit liv for det.

Chabad-bevægelsen blev oprettet efter den første opdeling af Polen i byen Liozno, Pskov-guvernementet, Det russiske imperium (i dag Liozna, Hviderusland), i 1775, af rabbiner Shneur Zalman fra Liadi. Navnet Lubavitch stammer fra byen af samme navn i Rusland. Her boede den nu dominerende linie 1813-1915. Men rebbe Schneerson var født i Ukraine 1902.

Dagens Chabadisme bygger især på rebbe Menahem Scneerson. Han har en kolossal indflydelse på jøder – incl. Netanyahu.

Rebbes 13 missionspunkter:
1. Jødedom i det offentlige rum (Fortrængning af julesymboler i USA of UK til fordel for kæmpestore menoraher)
2. Tal til ungdommen (de er lettest at hjernevaske)
3. Oprør er åbenbaring (hyldede det jødisk-marxistiske 68er sex-oprør
4. Den kvindelige sjæls styrke (marxistisk feminisme). Jødedom er kommunisme og her.
5. Ingen er gået for vidt (rehabilitation af jødiske forbrydere
6. Føle (eller simulere) glæde

Dansende chabadnikker

7. Altid praktisk
8. Identificer dig offentligt som jøde!
9. Ét samfund: Rebbe opmuntrede hele menneskeheden til at følge den universelle moralske kaldelsei de såkaldte ”syv Noahide-love”, der udelukker Kristus ved at antage Gud som enhed – ikke som treenighed (Interfaith).
10. Benyt teknologi til uddannelse af godhed (mod jøder)
11. Lampetænder, der tænder lys i mørket (for jøder)
12. Tænk globalt: 4.500 udsendinge (chabad-missionærer) i 92 lande – deriblandt Danmark
13. … Handle lokalt:- for at bringe jødisk frelse til hele verden med lokal finansiering

Klassiske jødiske skrifter og jødisk mystik, især Zohar og kabbalaen af ​​rabbiner Isaac Luria, citeres ofte i Chabad-værker. Chabads indlydelse har været vidtrækkende siden 1. verdenskrig.

I slutningen af ​​1980’erne opfordrede Rebben sine tilhængere til at blive involveret i opsøgende aktiviteter med det formål at skabe den jødiske messianske tidsalder. Nogle Chabad-Hasidim, kaldet mashichister, „har endnu ikke accepteret Rebbeens død“, og selv efter hans død betragter man ham som den (levende) „Kong Messias“ og ‚generationens Moses‘ . (Wikipedia)

Chabad opretholder en tilstedeværelse i 950 byer over hele verden, bl.a. i de såkaldte Chabad Huse.
Schneerson understregede spredningen af ​​bevidstheden om at forberede sig på den jødiske Messias´komme, i overensstemmelse med hans filosofi,
Han insisterede på, at en del af en skoles uddannelsesmission var at indarbejde de værdier, der er angivet i Noahs syv love . (Da Chabad opretholder Guds enhed, er Kristus og Helligånden udelukket.
USA har overgivet sig til Schneerson og vedtaget Noahide-lovene som amerikansk lov. Endv. har Komgressen tildelt Schneerson Kongressens Guldmedalje posthumt.

T.v.: Chabadnik-forsamling. Læg mærke til deres kabbalistiske håndtegn – mens chabadniken forrest t.h. viser tegnet for „den store modergudinde“ (lige som Angela Merkel): Semiramis aka Ishtar aka Isis fra Baal-dyrkelsen.

I og med, at Rothschilderne er chabadniker iflg. historikeren Wolfgang Eggert, og her og her råder sekten over alverdens penge.

Michael Berg, 32, medlem af Chabad i fire år, mener, at denne kults afsindige vision om verdensherredømme ligger bag hastværket med krig med Iran. Med Trump og Chabad-medlemmerne Jared & Ivanka Kushner i det hvide hus, er Chabad i stand til at tilvejebringe den profeterede katastrofe, der vil indvarsle deres messianske styre.

Unge Donald Trump og hans far Fred, som var „forbundet ved hoften“ med en chabadnik iflg. jødiske Henry Makow. Alle laver her chabadnikernes kabbalistiske håndtegn. Hitler var jøde og her.
Rebbe Menahem Schneersons forgænger, Rabbi Yosef Yitzchak Schneerson, skylder Det Tredje Riges militære efterretningsbureau under ledelse af admiral Canaris, sit liv: Det hjalp ham til USA.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er hitler-kabbalist.jpg

Michael Berg skriver
Jeg blev født i Israel i 1985. Mine forældre er europæiske jøder (mine forældres forfædre havde en historie i Tyskland siden middelalderen).

Fysisk ser min familie og jeg ikke ud som ”typiske” jøder – jeg ligner en etnisk tysker, dvs. hvid hud, blå øjne, blondt hår. Fysisk ser jeg ud som enhver normal hvid person af nordeuropæisk (“arisk”) oprindelse ville se ud.

Det er vigtigt, da jødisk racisme mod hedninger ikke så meget handler om biologisk racisme (had mod hedninger, fordi de fysisk er forskellige fra jøder). Der er jøder i alle former og farver. Jødisk racisme handler om en åndelig racisme – en tro på, at jøder har en højere sjæl end ikke-jøder, og at ikke-jøder har sataniske sjæle.

I denne artikel vil jeg fortælle om min oplevelse og min forståelse af den jødiske religion i almindelighed og en racistisk kultur „Chabad“ i særdeleshed.

Det jødiske liv i Rusland blomstrer, og den” genfødelse ”kan i vid udstrækning tilskrives (den jødiske) præsident Vladimir Putin”, sagde Chabad-Lubavitchs hovedudsendte, Berel Lazar, Putins personlige rabbiner, i 2018.
Putin og Lazar er tæt forbundet – her viser Lazar det frimureriske tegn for hengivenhed over for lederen. Rebbe S
chneerson-portræt bag Lazar?

JØDER ER GUD. IKKE-JØDER ER INSEKTER, HVIS ENESTE FORMÅL ER AT TJENE JØDERNE ELLER DØ.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er chabad-trump.jpeg
Trump omgivet af chabadniker – deriblandt hans jødiske datter af 1. ægteskab, Ivanka

HVORDAN JEG BLEV DEL AF CHABAD
Jeg blev inviteret og deltog i deres ritualer og møder, og i løbet af de næste 4 år blev jeg en fanatisk tilhænger af Chabad.

Vi plejede at have møder, hvor vi havde drøftet den jødiske Messias ‚komme og

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er ovadia.jpg

den fremtidige verden, som Chabad og den jødiske religion forestiller sig – en verden, hvor jøderne er de øverste mestre på Jorden, hvor hver enkelt jøde har så mange som 2.800 hedningeslaver, en verden, hvor ikke-jøders eneste formål er at TJENE jøder. På den anden side betragtes jøderne som ”Guds trone”.

Chabad er en racistisk organisation – en jødisk herrefolks-missionskult, hvis hovedmål er jødisk totaloverlegenhed over „Goyim“ (kvæg) gennem deres slaveri.

De opdrager deres unge til at blive udsendinge, der skal vinde alle jøder for sekten. De støtter zionisternes drøm om verdensherredømmet.

Åger er tilladt og bliver tilskyndet over for ikke-jøder (Dette er motivet for NVO-bankfolk). Chabad-bevægelsens bog „The Tania“ handler om, at jøderne er Gud på jorden og ikke-jøder er ikke mere end dyr – underordnede, uden sjæle. Hvis de har sjæle, er deres sjæle dæmoniske og sataniske og stammer fra “Klipot A’thmeot”, dvs. de uhellige sfærer eller “Sitrha Achra”.

Hele universet inklusive billioner af galakser, stjerner og planeter blev skabt udelukkende for jøderne og af den jødiske gud YHVH, som faktisk er en manifestation af det jødiske folk selv. En jøde er mere værd end hele den ikke-jødiske verdensbefolkning (Det inkluderer europæere, muslimer, asiater og afrikanere) ifølge Chabad).

NWO-AGENDA
Chabad er intet andet end en manifestation af den jødiske racisme, der fremmer NVO /Nye Verdens-dagsorden. Israels grundlægger og tidligere premierminister David Ben Gurions forestillede sig jøderne som værende i centrum af drømmen om en verdensregering (Illuminaternes satanistiske NVO). Dette vil være opfyldelsen af ​​løfterne fra Bibelen, hvor jøderne vil være kontrollører og herskere for alle verdens nationer i den kommende tid.

Højesteret i Jerusalem med Illuminat-pyramiden med Lucifers ”alt-seende-øje” blev bygget til at støtte denne dagsorden, som Ben Gurion forudså:

”I Jerusalem vil De Forenede Nationer (et sandt FN) bygge profeternes helligdom til at tjene det forbund på alle kontinenter; dette vil være sæde for Højesteret for menneskeheden, der skal afvikle alle kontroverser blandt de fødererede kontinenter, som profeteret af Esaja… ”

Gæt, hvem der finansierede og byggede ”Højesteret”? Ejerne af verdens centralbanker , dvs. Rothschilds selvfølgelig! Den jødiske racistiske og supremacistiske dagsorden er åbenlys…

Kabbala og satanisme er et middel til at svække deres værtslande, så de lettere kan kontrollere disse nationer ved at nedbryde dem.

De opretholder deres pengemonopol (centralbanker) – ved at nedbryde race, nation, familie (heteroseksualitet) og tro på et højere åndeligt formål med livet . Derfor bliver vi mere materialistiske og mindre åndelige (se f.eks. på moderne “kunst”) og bliver derefter lettere at kontrollere og gjort til slaver af dem, da mennesker uden mening i livet ikke kæmper tilbage.

Autor: Anders Bruun Laursen

DEUTSCH Mein Name ist Anders Bruun Laursen und ich bin pensionierter Augenarzt mit einer Lebensposition, die auf der Lehre Christi basiert, wie sie die Evangelien beschreiben. - Ich wohnte und arbeitete 15 jahrelang in Flensburg.- Ich habe zuvor 2 Blogs geführt: euro-med.dk und new.euro-med.dk über die Neue Weltordnung, dh. die Bemühungen der Pharisäer / Talmudisten seit der Antike, die Welt durch den sowjetischen Kommunismus zu regieren. - Am 11. März 2019 wurden die Blogs gehackt und 9 Dateien entfernt - angeblich von einer mysteriösen Organisation namens Concilium Novi Mundi auf ihrer Website: Rat der Neuen Welt. - Ich glaube nicht - ich weiß - dass Christus als Sohn Gottes Realität ist, weil seine Jünger sich wie im Hansumdrehen und wie durch einen Zauber von Feiglingen zu todesverachtenden Missionaren verwandelten und sich den bestialischsten Formen der Hinrichtung unterziehen liessen. Denn sie hatten den Gereuzigten mit seinen Wunden munter und heiter 2 Tage nach seinem Tode gesehen. - Darüber hinaus zeigt das Turiner Grabtuch das dreidimensionale Negativfoto (Kopfzeile) der Vorder- und Rückseite eines römisch gekreuzigten Mannes mit allen Merkmalen der Evangelien in Bezug auf den gekreuzigten Jesus. Die Fotos sind 1800 Jahre älter als die Fototechnik und werden von der italienischen Akademie der Wissenschaften (ENEA) als "übernatürlich" bezeichnet, da die Bildgebungstechnologie nur mit Bestrahlung des stärksten UV-Lasers der Welt möglich ist. Vor 2000 Jahren gab es kein solches Gerät. ______________________________________________________________________________________________ DANSK Mit navn er Anders Bruun Laursen, og jeg er pensioneret læge med en livsholdning baseret på Kristi lære, som evangelierne beskriver den. - Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new.euro-med.dk om den nye verdensorden, dvs. farisæernes / talmudisternes bestræbelser på siden oldtiden at regere verden gennem sovjetkommunisme. - Den 11. marts 2019 blev bloggene hacket og 9 filer fjernet - angiveligt af en mystisk organisation kaldet Concilium Novi Mundi på deres websted: Den Nye Verdens Råd. - Jeg tror ikke - jeg ved, at Kristus som Guds søn er virkelighed, fordi hans disciple, der som ved et trylleslag på et øjeblik blev omdannet fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, lod sig underkaste de mest bestialske former for henrettelse - fordi de så den korsfæstede med sine sår fro og munter 2 dage efter hans død. - Derudover viser Torio-ligklædet det 3-dimensionelle negative foto (header) af for- og bagsiden af ​​en romersk korsfæstet mand med alle stigmataerne fra evangelierne vedrørende den korsfæstede Jesus. Billedene er 1800 år ældre end fototeknologien og beskrives af det italienske videnskabsakademiske akademi ,ENEA, som "overnaturligt", fordi billeddannelsesteknologien kun er mulig med bestråling af den stærkeste UV-laser i verden. Der fandtes ikke et sådant apparat for 2000 år siden.