Chemtrails som misforstået klimavåben mod usand drivhusgas-gas: Foredrag 25. nov. 2023


Det følgende er fra et foredrag, jeg nylig holdt i Århus.
Her er tilføjet mere bevisførelse end jeg havde tilmålt tid til.

Det omhandler
1. Basale Klima-fordrejninger
2. Chemtrails og deres betydning
3. Deresideologiske  betydning for  enverdensregeringen
4. Den Nye Verdensordens (NVO)fundament
5. Bagmændene bag NVO

Brundtland rapporten fra 1987 på opdrag af FN fastslog som dogme, uden nogen form for bevisførelse, at CO2 opvarmer atmosfæren og at der derfpr bør oprettes en global forsamling til at tage sig af dette alvorlige problem. Dette blev begyndelsen til klimareligionen.

Dertil sagde Edmund de Rothschild, London, at CO2 derfor bør indfanges og sendes til polerne samt til Sahara for at afkøle dér. Men det vil koste mange penge (vore skattepenge, og at der derfor bør oprettes en Global Conservation Bank til overførsel af penge for vore CO2-forsyndelser til U-landene (Fra 28:40 minuter-markeringen i nedenstående Video)

I 1973 blev David Rockefellers Club of Rome og her til i Belaggio, Italien. En af stifterne, Alexander King, skrev i 1991 en bog med titlen „The First Global  Revolution“. Deri skriver han, at „de“ søgte efter en fælles fjende, der kunne forene menneskeheden. De fandt, at forurening, global opvarmning, sult og vandmangel var det, der egnede sig. For  – som King skriver: Det er ting, der skyldes menneskelig indgriben i naturprocesserne. Således bliver menneskeheden sin egen fjende.

Jeg finder dette genialt: Man skaber en erstatningsreligiøs bevægelse med syndsbevidsthed og anger i alle godtroende mennesker, der er parate til at ofre hvadsomhelst for at redde verden for kommende generationer i erkendelse af, at en frelser er nødvendig: En global enverdensregering, idet den slemme CO2 ikke kender nationale grænser!

Som et møde i UNEP oktober 2007 fastslog: Milieu skal kappes med religion som eneste værdiskabende fortælling

I 1992 blev i FN Regi afholdt en klima-/økololgikongres i Rio de Janeiro med deltagelse statsledere fra 179 lande. Der blev vedtaget 2 ting:
1. Rothschilds Konserveringsbank med store indtægter for Rothshild
2. Agenda 21 – nu kaldet Agenda 2030: Bæredygtig udvikling . Den har medført mange love, der har indskrænket vore fri – og rettigheder. Det kommer vi tilbage til. „Verden i vor hånd“ – nemlig elitens hånd.

Agenda 21  er et uhyrligt dokument – Video

Vi kommer nu til det forfærdelige: Den CO2-betingede globale temperaturstigning. Nedenfor Prof. Ole Humlums opdaterede syntese af temperaturmålinger fra 4 af verdens målestationer. Vi ser, at der fra 1998 til 2015 ikke var nogen temperaturstigning, hvilket var et problem for de tusindvis af betalte „klimatologer“.


Således mailede i 2009 prof. Phil Jones, East Anglia University, til sin ven Michael Mann, ham med hockeystavspostulatet, der viste sig at være et svindelnummer, at der ikke var nogen temperaturstigning og at det skulle skjules (ved målingsmanipulationer). Den og lignende mails kom for dagen og Climategate-skandalerne rullede en kort tid – men blev hurtigt kvalt af medierne.

I 2015 var den gal igen: Der skulle være stor COP-kongres i Paris – og mange forslag til at fremme elitens enverdensregering ved hjælp af klimaet var fremlagt. Men der var jo ingen temperaturstigning!
Præs. Obama beordrede så NOAA – USAs klimaråd – til at manipulere målingerne, så de viste en jævn stigning frem til 2015. Det gjorde NOAA så godt, at alle på klimakonferencen blev så forskrækkede, at de vedtog de fremlagte forslag! 

Men i NOAA fandtes et sjældent eksemplar af menneskeheden: En højtrangerende klimatolog, John Bates. Han gjorde opmærksom på, at tallene i Paris var manipulerede!!

Det gav så nogen krusning  på overfladen, så präs. Biden så sig i 1921 nødsaget til noget helt uhørt: At udsende et memorandum, hvori han henstiller til videnskabsmænd og politikere at holde sig til sande, umanipulerede tal at træffe beslutninger på. For ellers mister regeringen al tillid i befolkningen

Middelalderlig varmepukkel

Varmisterne har nok et problem: I Middelalderen og i romertiden uden industri var det varmere end nu. Fra omkring 1500 AD til 1850 herskede en lille istid, som vi er på vej ud af. Det passede ikke med menneskeskabt CO2-opvarmning. Så hvad gjorde klimaideologerne? De skar blot middelalderpuklen væk og lavede grafen om som vist med farver  nedenfor!!

Nu ved vi jo fra idelige udsagn i TV, at CO2 opvarmer atmosfæren – ikke sandt? Men er det nu tilfældet?

Herunder en graf fra Watt´s Up with That?
Den viser gennem stedfortræder-/proxytemperaturer fra isboringer (Grønland, Vladivostok) og træers årringe, at der ikke er sammenhæng mellem global temperatur og atmosfærens CO2 over de sidste 12.000 år – før nu!

Herunder DMIs graf over CO2/Temperatur over Grønlands indlandsis: I modsætning til det aldrig beviste CO2-opvarmningsdogme ser vi det modsatte: CO2- (blå graf) koncentrationen falder og den atmosfæriske temperatur stiger – undtagen nu! (climate4you.com)

Jeg begyndte så med lidt hovedregning

Jeg sendte dette per e-mail til samtlige folketingsmedlemmer, DMI, 2 klimaprofessorer, TV-vejrprofeterne samt Jesper Theilgård med spørgsmålet:
„Har I bevis for, at 1 molekyle CO2  er nok til at omgivende 10.000 hhv 5 millioner luftmolekyler opvarmes? Eller at 2 methanmolekyler kan udløse opvarmning af 5 millioner omgivende luftmolekyler?“
Ingen svar – blot nogle intetsigende postulater.

Jeg må derfor mene, at CO2 og methan  IKKE KAN Fremkalde drivhuseffekt

Herunder Siddon & d´Aloes graf

Iflg NASA holder CO2 atmosfæren så afkølet, at vi ikke steger op ved soleksplosioner!

IPCC-formand under Muhammedkrisen var Rajendra Pachauri, der herunder i Tines of India letter sin slette samvittighed: „Klimapolitik“ er politisk bestillingsarbejde: Politikerne betaler for global opvarmningsideologi og „klimatologerne“ leverer den vare for at beholde arbejdet – selv om de ved, det er svindel

VI KOMMER NU TIL CHEMTRAILS

Der findes de korte contrails, der består at iskrystaller, der synker, smelter og forsvinder i løbet af 2-3 minuter.
Og så er der de længe bestående chemtrails, der udvider sig til cirrusskyer og bliver bestående i timevis

Herunder et foto, jeg har taget over mit hus: Chemtrail udvider sig til cirrussky – nederst diffus sløring, dog med erkendelige striber efter chemtrails

Effektiv chemtrailing

Herunder: Chemtrailing i cirkler for at ændre vejret over begrænset område – som i Peking under sommerolympiaden: Fint solskin – men atleterne kunne knapt nok ånde under luftforureningen

Herunder: Fall-out med regn fra chemtrails i Australien. Lignende målinger fra Kalifornien:
Hovedsubstansen er SO2 – svovltveilte, der bliver til forsurende svovlsyre i regnen. Mange mere eller mindre giftige grundstoffer – men især aluminium og barium

Især aluminiumpartikler er meget giftige – der synes ikke at være den sygdom, som de ikke kan fremkalde. De falder ned på os, vi indånder dem og bliver i ukendt omfang syge deraf

Plastik partikler  i nanostørrelse i lungevæv:  De tjener til at binde og holde Barium og aluminium partikler længe svævende i atmosfæren. Uvist, hvor hyppigt de fremkalder sygdom – men de optræder også i blod og lever.

Herunder Organisationer, der indrømmer chemtrailing: Royal Society indrømmer at være koordinator for chemtrailing i Europa – betalt af EU og europäiske regeringer. Den tyske regering har bebekræftet det.
IPCCs AR5 kan læses her

Chemtrails eksisterer officielt ikke. Alligevel har kræfterne bag de de facto eksisterende chemtrails en tanke dermed: At sænke den atmosfæriske temperatur gennem reflektion af solindstrålingen tilbage i rummet.
Men det sker kun for 9% af solvarmen. Til gengæld reflekteres 50% af den jordvarme, der skulle stråles ud i rummet, tlbage til jorden.  Det kaldes drivhuseffekten, skriver Wikipedia.
DVS: Man fortæller os, at den forsvindende ringe CO2- og methanforekomst i atmosfæren fremkalder den drivhuseffekt, som eliten selv fremkalder med chemtrails!!  Det er disinforation, der vil noget!

Chemtrails køler ikke atmosfæren – de opvarmer den!

HAARP

I 1996 udgav USAs Luftvåben nedenstående skrift: man vil beherske vejret over slagpladsen ved hjælp af indsprøjtning af småpartikler i atmosfæren, hvorved de kan fremkalde regnskyl, tåge, lyn og torden til skade for fjender 

Nedenstående tegning stammer fra dette skrift og viser HAARPkanoner, der udsender lavfrekvente elektromagnetiske stråler med effekt på 3,6 MWatt og bruge ionosfæren som spejl eller skyde huller deri (nedenfor).

HAARP-hul i ionosfæren og derved i polaregnene øge adgang for solvarme og UV-lys med afsmeltning af polarisen til følge

… og i skyerne over Moskva. Bemærk de vaskebrætlignende skyer. Dem ser man tit her till lands

1: Derved kan man skabe vejr- og klimaændringer, hvilket USA Air Force herunder indrømmer

Herunder er fra et USA Patent flg:   Særlig interessant er brændglaseffekten, der kan fokussere og forstærke HAARP-effekten – samt det at lave ravage i ionosfæren med vejrforandringer i nedre del af atmosfæren

Herunder ser man, hvordan en hurricane, der opstod ved Afrikas vestkyst v.hj.a. HAARP transporteres tværs over Atlanterhavet, op gennem Karibien og det sydøstlige USA med store skader til følge

HAARP Stationer verden over

2: HAARP jordskælv

USAs forsvarsminister William Cohen sagde 1997, at der findes terrorister (Rusland, Kina foruden USA selv!) derude, som er i stand til v.hj.a. elektromagnetiske bølger aft udløse jordskælv

I 2011 skete der et stort jordskælv ud for Japans kyst. Ved tsunami blev Fukushima atomanlæget ødelagt – med svære Stillehavsmilieuskader.
Nogen fik mistanke om HAARP-angreb og forlangte aktindsigt, hvorved registreringer i USAs HAARP-Centrum kom for en dag:

Nedenfor ses induktionselektromagnetisk registrering af dette jordskælv: Fra d. 8. marts kraftig elektromagnetisk aktivitet med lys stribe: jordskælvsfrekvens 2,5. D. 11. marts ophører aktiviteten pludselig – og så kom jordskælvet. Fuldstændig samme mønster i de store jordskælv på New Zealand (Christchurch) og Haiti samt ud for Peru.
Kanadiske Presscore tager dette som bevis for HAARP-aktivitet

International Business har mistanke om HAARP angreb ved jordskælvet i Tyrkiet/Syrien i februar

Mistanken grundede i, at der lige før jordskælvet sås turkisfarvede lyn.
Imidlertid viser iagttagelser gennem de sidste 300 år, at sådanne lyn optræder jævnligt før store jordskælv – så dette er IKKE HAARP-bevis.

Også ved det store Marokko-jordskælv i sommers sås sådanne lyn

3: Med HAARP kan fremlaldes defaitistiske psykiske ændringer i hele befolkninger

Hverdagsstress kan lamme hjernens kommandocenter – og nedsætte tænkeevnen og fordumme!

‚Regeringer bruger anvendt psykologi og hypnose til at skabe frygt og angst blandt befolkninger med det formål at ændre deres adfærd.‘ Brian Gerrish Senior Editor, UK Column
»Vi skræmmer alle så meget, at de spilder deres bukser. Hvornår vil vi bruge den nye variant?”
Matt Hancock udenrigsminister for sundhed, Storbritannien.
Simon Case

‚Vi er nødt til at intensivere leveringen af ​​beskeder med frygt og skyldfaktor.‘ Simon Case, britisk kabinetsminister.

HVILKEN IDEOLOGI STÅR BAG CHEMTRAILS OG DERES SATANISME?

Vi vender tilbage til Rio konferencen 1992, hvor Agenda 21 – nu kaldet Agenda 2030 blev vedtaget af 179 statsledere. Nedenfor FN hjemmeside derom med punkter med klart kommunistisk sigte: DEN GLOBALE SOVJET-UNION.

Rio-konferencensformål var og er v.hj.a. „bæredygtig“, manipuleret global milieuregulering at fratage folkene dere fri- og rettigheder samt at indgyde dem en kronisk angst for klima/milieu-undergang. „Redningen“ er den diktatoriske, frelsende enverdensregering – som alle er mere og mere indstillet på for at frelse planeten for efterkommerne!
Eliten slap Covid-plandemien og her og her løs for at se, hvor langt den kunne gå: Stort set alle gik på limpinden – og opmuntrede derved eliten til de næste trin.

Allerede i 2017 anførte Verdensbanken de enkelte landes KØB AF COVID19-KITS!!

I 2019 før plandemien afholdt Johns Hopkins Hospital, New York, generalprøve med de medskyldige  på den kommende, da ukendte Covid plandemi: EVENT 201.
Men allerede  2017 afholdt Johns Hopkins en generalprøve med en S(P)ARS-Pandemi

 FN ER  VERDENSREGERINGENS (VRs) VILDLEDNINGSPARLAMENT, SOM FORBEREDER VRs TOTALE DIKTATUR

Vi ser FNs formål: Omskabelse af vor verden v.hj.a Agenda 2030 for Bæredygtig Udvikling – hvorved man allerede har berøvet os rigtigt mange fri- og rettigheder.

AGENDA 2030 ER DEN GLOBALE SOVJET-UNION – NU SNAREST MED KINA SOM MODEL

Jeg må nu gå tilbage i historien.
D. 1. maj 1776  afleverede jesuiten og talmudisten ( = farisæeren, da Talmud er farisæernes 63 bøger) Adam Weishaupt  til sin opdragsgiver, jesuit, talmudist og frankistisk satanist Mayer Amschel Rothschild i Judengasse i Frankfurt am Main en orden, hvormed Rothschild v.hj.a. sine mange penge kunne styre verden gennem bestikkelse.
Ordenen kaldte sig Illuminatordenen var meget hemmelig.
Navnet stammede iflg Weishaupt fra luciferisk lære.

Den baserede sig på kommunismens 6 grundprincipper
1) Afskaffelse af Monarkiet og al indsat regering
2) Afskaffelse af privat ejendom
3) Afskaffelse af arv
4) Afskaffelse af patriotismen
5) Afskaffelse af familien, gennem afskaffelse af ægteskab, al moral og institution for fælles undervisning for børn
6) Afskaffelse af al religion

I 1781 overtog (Wilhelmsbad) ordenen kommandoen over alle frimurerloger til denne dag – og bagmændene i City of London er nu centrum for frimureriet, der er jødedom for ikke-jøder og som via 36 superloger meddeler de nationale loger, hvad City of London /the Crown påbyder nationallogerne at pålægge deres politikermedlemmer: Ingen toppolitiker uden logemedlemsskab. 

Den Nye Verdensorden (NVO) blev annonceret 1991 af Präs. Bush sr., der forkyndte at dette var en stor ide, menneskehedens ældgamle drøm om en enverdensstat (Se Babelstårnet nedenfor)

EU Bekender sig herunder med hud og hår til den satanistiske, kommunistiske illuminisme.
Hvad angår menneskets sublime værdighed: Se de illuministiske systemer i Sovjet og Kina!

Uddraget nedenunder har skiftet linkadressenu gælder dette link

Og EU lægger ikke skjul på, at Unionen tilhører det okkulte: Stjernerne på himlen er omvendte pentagrammmer – Baphomet-/Satanstegnet.

I 1. Mosebog kap 11 omtales, at kong Nimrod af Babylon samlede dengang kendte stammer til et fællesprojekt, Babelstårnet, som symbol på enverdensstaten. Tårnet skulle nå ind i Himlen. Det behagede ikke Gud, der slog stammerne med babylonisk forvirring: Alle talte indtil da samme sprog – men nu gav Gud dem forskellige sprog, så de ikke kunne kommunikere. Derpå stoppede projektet. Som Gud sagde: „Hvis de taler samme sprog kan de finde på hvad som helst“.

EU viser nu sin foragt for Gud gennem fornyet byggeaktivitet; kran) og mottoet: „Mange tunger – en stemme“ (enhver diktators drøm).


EU-Kommissionen er vasal under City of Londons Royal Institute for International Affairs (RIIA) alias Chatham House fungerer som „partner“ i medlemslisten nedenfor

 

 

 

Nedenfor er, hvad Chatham House står for: „Chatham House er et verdensførende politik-institut med den mission at hjælpe regeringer og samfund med at bygge en sikker, velstående og retfærdig verden“.

Tag ikke fejl: „hjælpe“ betyder „påbyde“ og Chatham House fastlægger hvad sikker, velstående og retfærdig“ betyder – allerede gennem frimureriet.

Derfor ingen egentlig politisk opposition  – alle marcherer i takt i strækmarch til Rothchilds og hans herskers pibe.
Chatham House blev grundlagt 1920 af Cecil Rhodes og Lord Rothschilds Round Table, der stadig er kernen i Chatham House. Rhodes testamenterede sin fabelagtige formue (guld og diamanter) til Lord Rothschild sammen med
hans mål: En forbundsverdensstat der regeredes af de britiske imperium.
Det britiske imperium består stadigvæk – som the City of London, der nu kalder sig „the Crown“. Den er centrum for frimureriet og verdensfinanser – især gennem Rothschilds centralbanker, der trykker og låner penge ud til os mod i længden ødelæggende renter.


WORLD ECONOMIC FORUM (WEF) stiftedes 1971 af jøden Klaus Schwab.

Herunder profeterer Schwab, at alle vil have en chip i hjernen i år 2026 – således som Nicholas Rockefeller sagde til sin ven, filmmanden Aaron Russo. F.ø. har Schwab dannet en skole for unge globale ledere, der  efter denne hjernevask er blevet fanatiske globalister: Merkel, Putin, Emmanuel Macron, Boris Johnson, Rishi Sunak, Justin Trudeau ogmange andre.

HAR FOLK ALLEREDE DENNE CHIP I HJERNEN?

D. 20. september 1921 fandt i Reutlingen, Tyskland, et seminar med Tysklands førende patologer sted . I denne 2:38 timer lange video vises billeder af indholdet af Biontechs Comirnaty Covidvaccine,
Deri forekommer strukturer, der af patologerne direkte beskrives som Nanochips, der er i stand til at passere blod/hjernebarrieren og lejre sig i hjernen

Herunder noget, der ligner en åbnet sardindåse

Det får mig til at tænke på Johns Hopkins theragrippers: Nanodåser med vaccine eller antibiotikum til kvæg og vilde dyr gennem foder: I tarmen åbner dåsen sig, når dens sugekopper har fæstnet sig til tarmvæggen – hvorpå vaccinen siver over i blodet,
Dette foreslås nu anvendt til f.eks. covidvaccinering af mennesker gennem „fødevareberigelse“- uden af folk har anelse derom

 DET KAN OGSÅ GØRES GENETISK

Herunder Amy Webb prof. i futurologi i New York – men med tilknytning til WEF. Hun siger i en video:
„Vi tilsætter en ny kode for at omskrive livskoden (DNA/gener) i form af
mRNA – og vi får skrivetilladelse (til at omskabe menneskeheden „til noget nyttigt“ gennem covidvaccine).

 

Herunder ses anden nano chipform i Pfizers Comirnaty covidvaccine  VIDEO.
Den ændrer sig til kvadratform, når den påvirkes af frekvenser. Læg mærke til det „elektroniske styrebræt“

The Harvard Magazine 2001 beskriver, hvordan nanochips i væske samler sig af sig selv til nanocomputers (kan passere blod-hjernebarrieren) og kan modtage frekvenser fra G4 of G5 master samt sende oplysninger om hjernebølger til computer udenfor. Også beskrevet i oven anførte Video. 

I 2017 rejste daværende statsminister Erling Løkke Rasmussen til Davos og indgik partnerskab med WEFs  Klaus Schwab om at være foregangsland ved gennemførelsen af Schwabs store værk: Den 4. Industrielle Revolution alias the Big Reset alias Agenda 2030 alias den globale Sovjet-Union

Herunder meddelelse fra det danske udenrigsministerium

Her er beskrivelse af denne  Great Reset Revolution, der iflg WEF-direktøren vil få covid-plandemien til at ligne en bagatel

Og socialist Ida Auken jublede: Fra 2030 ejer hun (og vi andre) intet – men hun har aldrig været så lykkelig:  Alt på delebasis: Hus, bord seng osv.!

DEN HEMMELIGE VERDENSREGERING

Rabbi Anava fra den ultraortodokse jødiske  Chabad Lubavitch sekt gør i videoen herunder oppmærksom på, at der findes en hemmelig verdensregerin bestående af frimurere (cemtrum i City of London) ogzionister (startet af James de Rothschild 1897) – således at Rothschilderne, der også er Chabadniks bliver ekspeditionssekretærer til den hemmelige verdensregering, der ang. „styrer alle regeringer, finanser, krige, revolutioner, Rockefeller, Rothschild  – ALT. Intet er tilfældigt!!“

Her er nogle af sektens medlemmer
1. Putin, som er jøde iflg hans egen  pasansøgning i sovjettiden

Herunder lover Netanyahu at gøre sit bedste for messias ben Davids snarlige komme.  ben David menes af Chabadniks at være den genopstandne Rebbe Menachem Schneerson, der døde 1994

Derved påtog Netanyahu sig rollen som messias ben Josef, der skal sørge for, at Gog/Magog-Krigen udløses.

Putin jøde: Hans mor var jøde

Putin er salvet som Illuminaternes Antikrist og Gog (Ezekiel 38,39)

 og de facto udnævnt til jødernes konge af Sanhedrinet i Jerusalem

Arutz Sheva 10. juli 2014: Vladimir Putin mødtes med en delegation af rabbinere, herunder den sefardiske overrabbiner, Yitzhak Yosef, den tidligere overrabbiner, Israel Meir Lau, Ruslands overrabbiner, Berel Lazar (Chabad Lubavitch) og rabbineren Rabbinercentret i Europa (RCE).

Rabbi Yosef indledte med at sige: ‚Ifølge jødisk tradition er jeres ledelse af Guds rige, verdens konge, bestemt, og med dette velsigner vi jer: Velsignet er den, der gav sin ære til kød og blod.”

Så hvad betyder denne unikke formel?

The Australian Journal of Jewish Studies. Jødiske bønner for regeringen: Talmud (TB Berakhot 58a) fortæller, at folk i oldtiden var ivrige efter at se jødernes eller hedningernes konge. En velsignelse krævedes af Halacha (jødisk lov): da han så en jødisk konge og hans hof, var det Barukh.shenathan mik’vodo levasar Vedam, ‚Velsignet være han… der gav sin ære til kød og blod‘

Ved synet af en ikke-jødisk konge, Barukh…… shenathan mik’vdo liv’ru’av “den der gav sin ære til sine skabninger”.
Forudsat at disse toprabbinere kender formlerne, har jødedommens ypperstepræster salvet Vladimir Putin til jødernes konge

Ydermere, ifølge Scarlett-bloggen, salvede Royal Arch frimureriet  Putin til Gog, fyrste af Rosh, på vegne af Ashkenazi kulten for at ødelægge det genoprettede Israel i endetiden.

Iflg.en chabadnik skabte Chabad Lubavitch Putin

Af nedenstående Politico-artikel fremgår, at Putin lige som Donald Trump, dennes datter Iwanka og svigersøn Jared Kushner er Ghabad Lubawitchere

Trump konverterede til jødedommen 2017  – var vokset op med Chabadniks.

Herunder er en anden Chabadnik, Netanyahu, der oven i købet efter nedenstående samtale med Chabads forgudede Rebbe Menahem Schneerson kan smykke sig med titlen Messias ben Josef.

Her hørte mit foredrag op. Tiden var udløbet.

Men tilhørere ville vide, hvad Netanjahu og Rebben talte om.
Med fare for at spolere julehyggen måtte jeg fortælle flg.:

Chabad Lubavitch har kun et overordnet mål: At fremskynde fremkomsten af deres messias ben David. Chabadnikerne er overbeviste om, at denne ben David er den i 1994 afdøde Rebbe Schneerson, der skal genopstå og gøre Israel til verdens hersker. Han skal herske over folkeslagene med jernspir (Salmernes Bog kap. 2 vers 9).

Men det skal ske efter Guds plan i Ezekiels bog kap. 38,39; Gud vil sætte kroge i kæberne på fyrsten over Rosj, Meschek og Tubal i Magogs land i det yderste nord (Rusland), som i sit følge har Togarma (Tyrkiet), persere (iranere), Put (libyere) og Kush (Sudan).

Denne stormagt vil Gud føre ind i sit land, Israel, og overfalde et folk, der er undraget sværdet og fra alle verdens lande er ført tilbage til Israel, der nu blomstrer.  Men så vil Gud gribe ind og tilintetgøre disse hære, som Israel ikke kan hamle op med – og Gud mener, at med det mirakel for øje  vil det frafaldne Israel vende tilbage til Guds og Abrahams pagt. „Ikke for jeres skyld gør jeg det, Israel, for jeres veje var onde. Skam jer! Jeg gør det for mit eget navns skyld, og folkene skal lære, at kende mig, når jeg helliger mig på dig GOG!!“
Dette er også illuminaternes plan – se Albert Pikes 3 verdenskrige – især den 3.

Jeg sagde, at jeg ikke kan  lade være at koble den begivenhed sammen med Kristi genkomst som beskrevet i Matth. 24:
„21For da skal der være en stor trængselstid, som der ikke har været magen til fra verdens begyndelse indtil nu og heller aldrig vil komme. 22Og hvis de dage ikke afkortedes, blev intet menneske frelst; men for de udvalgtes skyld vil de dage blive afkortet. 25 Nu har jeg sagt jer det forud. 29 Men straks efter trængslen i de dage skal solen formørkes og månen ikke skinne og stjernerne falde ned fra himlen og himlens kræfter rystes. 30 Og da skal Menneskesønnens tegn komme til syne på himlen, og da skal alle jordens folkestammer jamre, og de skal se Menneskesønnen komme på himlens skyer med magt og megen herlighed. 31 Og han skal sende sine engle ud med høj basunklang, og de skal samle hans udvalgte fra de fire verdenshjørner, fra den ene ende af himlen til den anden.
32Lær denne lignelse af figentræet: Når dets grene bliver bløde og får blade, ved I, at sommeren er nær. 33 Sådan skal I også vide, når I ser alt dette, at han står lige for døren. 34 Sandelig siger jeg jer: Denne slægt skal ikke forgå, før alt dette sker.
38For i dagene før syndfloden åd og drak de, giftede sig og bortgiftede lige til den dag, da Noa gik ind i arken; og de vidste ikke noget, før syndfloden kom og rev dem alle bort.39 Sådan skal også Menneskesønnens komme være. 40 Da skal der være to mænd ude på marken; den ene tages med, og den anden lades tilbage. 41To kvinder skal male på samme kværn; den ene tages med, og den anden lades tilbage“.

En ville vide, hvornår det skal ske.

Iflg Chabad rabbier skal det ske, når Netanjahus sidste regering falder. De siger, at Netanyahu skal overrække nøgler og scepter til ben David og her.

Jeg henviste til Deagels dramatiske reduktionsprognose for  NATO-befolkningerne 2025 og sagde, at jeg derfor kunne gætte på det år

Deagel er USAs bedst underrettede efterretningsvæsen -får sine oplysninger fra USAs udenrigs- og forsvarsministerium, CIA, FBI m.fl.
Fra 2013 til 220 udsende Deagel hvert år en dyster befolkningsprognose for året 2025: Massive tilbagegange i vestlige – men ikke i Asien (undtagen Israel), Afrika eller Sydamerika

Autor: Anders Bruun Laursen

DEUTSCH Mein Name ist Anders Bruun Laursen und ich bin pensionierter Augenarzt mit einer Lebensposition, die auf der Lehre Christi basiert, wie sie die Evangelien beschreiben. - Ich wohnte und arbeitete 15 jahrelang in Flensburg.- Ich habe zuvor 2 Blogs geführt: euro-med.dk und new.euro-med.dk über die Neue Weltordnung, dh. die Bemühungen der Pharisäer / Talmudisten seit der Antike, die Welt durch den sowjetischen Kommunismus zu regieren. - Am 11. März 2019 wurden die Blogs gehackt und 9 Dateien entfernt - angeblich von einer mysteriösen Organisation namens Concilium Novi Mundi auf ihrer Website: Rat der Neuen Welt. - Ich glaube nicht - ich weiß - dass Christus als Sohn Gottes Realität ist, weil seine Jünger sich wie im Hansumdrehen und wie durch einen Zauber von Feiglingen zu todesverachtenden Missionaren verwandelten und sich den bestialischsten Formen der Hinrichtung unterziehen liessen. Denn sie hatten den Gereuzigten mit seinen Wunden munter und heiter 2 Tage nach seinem Tode gesehen. - Darüber hinaus zeigt das Turiner Grabtuch das dreidimensionale Negativfoto (Kopfzeile) der Vorder- und Rückseite eines römisch gekreuzigten Mannes mit allen Merkmalen der Evangelien in Bezug auf den gekreuzigten Jesus. Die Fotos sind 1800 Jahre älter als die Fototechnik und werden von der italienischen Akademie der Wissenschaften (ENEA) als "übernatürlich" bezeichnet, da die Bildgebungstechnologie nur mit Bestrahlung des stärksten UV-Lasers der Welt möglich ist. Vor 2000 Jahren gab es kein solches Gerät. ______________________________________________________________________________________________ DANSK Mit navn er Anders Bruun Laursen, og jeg er pensioneret læge med en livsholdning baseret på Kristi lære, som evangelierne beskriver den. - Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new.euro-med.dk om den nye verdensorden, dvs. farisæernes / talmudisternes bestræbelser på siden oldtiden at regere verden gennem sovjetkommunisme. - Den 11. marts 2019 blev bloggene hacket og 9 filer fjernet - angiveligt af en mystisk organisation kaldet Concilium Novi Mundi på deres websted: Den Nye Verdens Råd. - Jeg tror ikke - jeg ved, at Kristus som Guds søn er virkelighed, fordi hans disciple, der som ved et trylleslag på et øjeblik blev omdannet fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, lod sig underkaste de mest bestialske former for henrettelse - fordi de så den korsfæstede med sine sår fro og munter 2 dage efter hans død. - Derudover viser Torio-ligklædet det 3-dimensionelle negative foto (header) af for- og bagsiden af ​​en romersk korsfæstet mand med alle stigmataerne fra evangelierne vedrørende den korsfæstede Jesus. Billedene er 1800 år ældre end fototeknologien og beskrives af det italienske videnskabsakademiske akademi ,ENEA, som "overnaturligt", fordi billeddannelsesteknologien kun er mulig med bestråling af den stærkeste UV-laser i verden. Der fandtes ikke et sådant apparat for 2000 år siden.

Hinterlasse einen Kommentar