Zionisternes Storisrael Har Nu Dømt Israel Til Undergang

Zionisternes Storisrael Har Nu Dømt Israel Til Undergang

Yinon-planen om Mosebøgernes og Ezekiels (kap 47:13-20) grænsedragning og opfyldelse som springbræt til verdensherredømmet er zionismens livsfarlige drøm. Dens udgang er fastlagt i f.eks. Ezekiel 38. 39 (Gog/Magog og her?), Lukas 21, Matth. 24, Jeremias 25.

Yinon-planen går ud på at splitte arabstaterne i små og svage enheder, som Israel så kan opsluge

Nedenstående kort blev publiceret i den jødiske New York Times. Screenshot fra ovenstående video.

1 Mosebog 15: 18-21”Den dag indgik Herren en pagt med Abram og sagde: ‘Til dine efterkommere giver jeg dette land fra Egyptens bæk til den store flod, Eufrat – keniternes land, kenizziter, Kadmoniter, hetitter, perizzitter, Rephaites, Amorites, Canaanites, Girgashites og Jebusites.”

The Chosen People“: Vi ved, at disse folk levede i det, der i dag er Egypten, Sudan, Libanon, Jordan, Syrien, Irak, en del af det asiatiske Tyrkiet, og naturligvis hele Israel, herunder Gaza og Vestbredden.

Denne kendsgerning tilføjer en anden dimension til løftet: Herren giver Abrams efterkommere land, der i øjeblikket er besat af andre nationer!

Venstre: Israel på Salomons tid. Det forjættede Storisrael.

Spørgsmålet opstår, hvordan Israel vil erhverve dette land – bliver det nødt til at invadere og erobre andre lande?

Herunder zionist-grundlægger Theodor Herzl´s opfattelse af Storisrael:

*
Gilad Atzmon er en kendt jødisk kritiker af Israel og zionismen

Gilad Atzmon 9 Oct. 2019: “Israel har alvorligt misforvaltet sin konflikt med Iran. I over et årti har Israel nådeløst truet og forsøgt at skræmme Iran. Irans svar har været effektivt: langsomt men sikkert omringede Iran den jødiske stat. Israel deler ikke en grænse med Iran, men Iran er til stede på så mange af Israels grænser. Dens republikanske gardes styrker er i Syrien. Hezbollah og Islamisk Jihad i Gaza og Vestbredden er pro-iranske.

En konflikt med Iran kan have dødelige konsekvenser for Israel. Israelske militære eksperter forventer, at en sådan konflikt ville udsætte Israels byer for at blive angrebet af tusinder af godt målrettede missiler og resultere i total ødelæggelse.

Det nylige angreb på saudiske oliefaciliteter opnåede en forbløffende præcision på mindre end en meter til trods for, at det blev lanceret650 miles borte. Det leverede en klar besked til Israel: Iran kan angribe ethvert mål i Israel fra det vestlige Irak med præcision og uden at blive opdaget (før det er for sent). Det beviste, at iransk teknologi ligger årtier foran alt, hvad Israel, Amerika eller Vesten disponerer over.

Det forekommer nu helt urealistisk at forvente, at Amerika handler militært mod Iran på vegne af Israel.

I øjeblikket bruger Israel de milliarder af dollars, det afpressede amerikanske skatteydere, til at opbygge et forældet anti-missilsystem, der i bedste fald kunne være effektivt mod tyske V2-missiler fra 1940-tiden.
Igen forberedte Israel sig på den forkerte krig.

Israel er helt uforberedt på den ødelæggelse, den har bragt over sig selv. Et rationelt sind ville forvente, at Israel overvejer sin taktik og søger fred med sine naboer og med Iran.
Men det ser ud til, at Netanyahu har til hensigt at følge den samme krigsførende høge-sti, der har gjort jødisk historie til et tragisk kontinuum”.

Altså er Israel allerede fortabt. Men Rothschilds (år 1895-1957) Israel og hans Jerusalem har vist sig at være hensynsløst. Som forhenværende general og forsvarsminister udtrykte det: “Israel må opføre sig som en gal hund”! Derfor kan det ikke undre, at Israel samarbejdede med USA om 11. sept. – som indrømmet i israelsk TV af en af disse Mossad-agenter og her.


Men i den forestående undergang har Israel en hævnplan: At bruge sine atomvåben mod alle Israels fjender – og Europa med, den såkaldte Samson Option.

Israels elite har for længe siden forudset/planlagt dette undergangs-scenario, som er forudsætningen for deres Chabad Lubavitch herrer og mestres messias´, ben Davids, komme – og sikret sig et nyt Israel i Patagonien.

Denne elite stod bag Holocaust og drev gennem IG Farben Auschwitz (Chapt.2) i forbindelse med deres stammefælle, Adolf Hitler og her samt hans jødiske håndgangne mænd, for at jage Europas jøder til Rothschilds kolonier i Palæstina – alt efter zionist-fader Theodor Herzls plan (se år 1897 og her (side 83-84). Som Netanyahu siger: Hitler ville ikke udrydde jøder, han ville tvinge dem til at emigrere

%d Bloggern gefällt das: