Åbenbaringens Skøge: Babylon den Store, en Hemmelig Kode

Johannes´ Åbenbaring er iflg mange kyndige næppe skrevet af disciplenJohannes . Kyndige mener, at Åbenbaringen var et propagandaskrift for at holde modet oppe hos Romerrigets kristne, som omkring år 90 AD blev uhyggeligt forfulgt af kejser Domitian, og at skøgebyen og dyret var et og samme fænomen: Rom med sine 7 høje. Det mente natuligvis også Luther.

Kyndige folk mener, at Åbenbaringen ikke har noget med vor tid at gøre.

MEN. Hvis man ser Åbenbaringen i lyset af vor tids storpolitik, ser det anderledes ud: Der er så mange forudsigelser, som henviser til vor tid, f.eks. kapitel 9: Ca. 200 millioner ødelæggende uhyrer fra Helvede har brynjer i det tyske flags farver. Antallet svarer til de samlede befolkninger i aksemagterne Stortyskland, Italien, Japan under 2. Verdenskrig. Tilfældighed?

Dog én ting kan jeg ikke få til at passe: 1000-årsriget. Jesus taler ikke om 2 genkomster – kun om én i evangelierne. Apostelbrevene indeholder heller intet om 2 Jesus-genkomster.

Mange, inkl. teologer, har gættet på, hvem denne skøge fra den ”Store By”i endetiden repræsenterer, f.eks.:
A: Rom, et religiøst imperium
B. 1. århundredes præstestyrede i Jerusalem og her.
C: Vor tids kirkelige frafald fra Kristi lære
D: En-verdensreligion uden plads til Kristus .
E: Nogle mener sågar stadig, at skøgen og uhyret, som hun rider på, begge repræsenterer Rom, hvilket jo kun ville være muligt ved, at Rom skulle begå selvmord ved at æde og brænde sig selv (Åb. 18:6)

Fælles for alle udlægninger er, at de på afgørende punkter ikke matcher med Åbenbaringens beskrivelse af kvinden.
Men kunne det tænkes, at alle formodningerne i virkeligheden har rigtige elementer?

Lad os forsøgsvis sammenholde oplysningerne i Åb. 17 og 18 samt 13 med storpolitikken, som den aftegner sig i dag, idet jeg vil gå ind på det røde dyr i en anden artikel.

Det følgende er kun en hypotese, et forsøg på at gætte en sammenhæng mellem de kodede oplysninger. Om den er sandsynlig, må mine læsere afgøre.

Iflg Lukas 21 og Matth, 24 er tegnet på Kristi genkomst en krig af aldrig hidtil set omfang med global udbredning (Jeremias 25). Matth. 24 svarer til min forståelse af en atomkrig: Sol og måne skinner ikke, himlens kræfter rystes, ingen ville overleve, hvis ikke de dage blev afkortet.

Ovenstående hypoteser tager ikke højde for Åbenbaringens oplysninger om, at
1) Skøgens store By (Bystat) bliver brændt af på én eneste time (Åb. 18:17). I dag er det kun muligt gennem et atomangreb – og Rom har ikke atombomber. Israel har – men skulle så i Samson-Optionen brænde sig selv af.
2) Grunden til Skøgens bystats undergang er, at den har forbrudt sig ved sin handel . Af ”hendes utugts harmes vin har alle folkeslag drukket”. Hvad med Hollywoods zionistiske porno/hjernevask?

Petrodollaren er grunden til at USA kan bekoste sit militær, der fører angrebskrige og kriminalitet verden over.
Dertil kommer handelen med Afghanistans opium og Sydamerikas kokain til berigelse af visse politikere. Dette var grunden til Afghanistankrigen: At beskytte opiumsmarkerne mod Taliban – udover at indføre en City of London/ Crown regeret centralbank – som også straks fulgte efter nedkæmpningen af Irak og Libyen. Lande, der ikke har en sådan bank eller opgiver petrodollaren (Tidligere Irak, Libyen, nu Syrien, Iran, Cuba, Nordkorea) kaldes slyngelstater. Det farlige er, at også Rusland, Iran og Kina nu handler uden om petrodollaren

CIA finansierer sine verdensomspændende kriminelle aktiviteter med narkotikahandelen.
3) Alle købmænd, der har skibe på havet (aktier?) befinder sig langt borte (på den anden side af Atlanterhavet?) og jamrer over skøgestatens pine og undergang.
4) Skøgestaten er åbenbart det materielt rigeste land på jorden.
5) Skøgestaten er multietnisk (Sidder ved mange vande/folkeslag)

For mig peger Åbenbaringens skøgeland primært mod USA med dens overherrer og vasaller.

Men hvad er USA egentlig?

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er obama-hand-sign.jpg
Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er trump-satan-hand-sign.jpg

USA blev oprettet af frimurere – og frimureriet har lige siden haft et stærkt tag i hele den amerikanske elite. Mange amerikanske præsidenter har været og er frimurere, der går rundt og viser Satans-horn tegnet.

I 1871 manglede præs. Ulysses Grant penge til genopbygning efter borgerkrigen. Præs. Lincoln blev skudt, fordi han startede selvstændig amerikansk pengeproduktion (Greenbacks – se år 1862) for at frigøre USA fra City of Londons ”National Bank” – ligesom senere præs. Kennedy.

Men betingelsen for lånet var, at hovedstaden, Washington DC, måtte antage en af City of London skrevet ny Forfatning, som gjorde byen – og dermed USA – til en korporation under City of London.
Den oprindelige forfatning bliver tiltagende sat ud af spillet.

I 1913 lykkedes det City of London´s agenter at kuppe USAs centralbank, The Fed, igennem. Siden da er USA blevet gældsat til Fed, der trykker penge ud af den blå luft og låner dem til US-regeringen mod renter, der kun kan betales gennem nye lån. Krige fremmer lånebehovet. Derved er USA uhjælpeligt i lommen på City of London, som således kan diktere USAs politik.

Herefter har bankiererne i City of London brugt USA som deres militære arm i gennemførelsen af deres en-verdensregimente (dvs. Orwells 1984) med eller uden om Folkeforbund/FN.
Også EU-Kommissionen figurerer som korporativt medlem af City of Londons Chatham House/RIIA (Se Partners).

Hvem regerer i City of London?
Det gør bank-illuminater – en satanist-orden, som blev stiftet af Jesuiterne og farisæerne Adam Weishaupt og Mayer Amschel Rothschild i 1776. Illuminaterne overtog kommandoen over verdens frimurerloger i 1781.
Jesuiterne var stiftet af kryptojøden Ignatius Loyola. Ordenen blev opløst i 1773 pga. anstiftelse af revolutioner i Spanien og Frankrig men genopstod i 1814. Mayer Amschel Rothschild var jesuit og farisæer.

Jesuiterne blev ophav til det ”moderne” frimureri, der er jødedom for ikke-jøder og her. Alle verdens ledende politikere er/antages at være frimurere, der blot parerer ordre fra City of London via superfrimurerloger.

Men hvad blev der videre af jesuiterne? De behersker Vatikanet, hvor Jesuitpave Frans har svoret en forfærdelig ed om at myrde alle kættere. I 1963 i en sort messe sammen med Scottish Rite frimurerne i USA (Charleston) indsattes Satan som kirkens overhovede.
Kryptojøder stod bag dette.
Rothschild & Sons vogter Vatikanbankens formue.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er pope-francis-coa-of-arms.png
Pave Frans´ våbenskjold Lægmærke til Jesuit-logoen med Sol Invictus/Mithras-tegnet. Stil engang våbenskjoldet på hovedet: Goat of Mendes bukken -Satanssymbolet – t.h..

I 1986 startede pave Johs. Paul II Interfaithbevægelsen, som hvert år samler alverdens religiøse ledere for i samme rum at bede til ”den ene gud” (der også omfatter de poyteistiske hinduer og den sønneløse Allah, der vil dræbe alle, der siger, han har en søn (Koransura 9:5 f.eks.) uden plads for Kristus.
Faktisk gør art. 841 i den Nye Katolske Katkismus Kristus overflødig ved at erklære, at muslimer – Kristi værste fjender – er frelste gennem Abrahams velsignelse – som muslimernes stamfader Ismael blev nægtet af Gud!! (1. Mos. 17:17-21)
I 2014 udnævnte Israels tidligere præsident Peres pave Frans til overhoved for én-verdensreligionen.
United Religions Initiative kører en parallel interfaith bevægelse – som pave Frans frekventerede før han blev pave.

Nu kunne man så tro, at pyramiden var færdigbygget? Men nej!
2 lag mangler: Næstøverst Dommedagssekten Chabad Lubavitch, som styrer bankierne i City of London City. Jesuit-farisæer- illuminaterne er iflg historikeren Wolfgang Eggert Chabad Lubavitch-marionetter

Allerøverst på pyramiden er Frimurer/Illuminatguden Lucifer her  og her og her med sit altseende ene øje, som hans disciple ofte hentyder til med håndtegn, f.eks.
Se illuminatpyramidens ene øje nedenfor.
Se også Johannes Ev. 14:30 og 8:44.

USAs 1 dollar seddel viser USAs „Store Segl“, en gave fra City of London til det nye USA.
Man ser bl.a. illuminat-pyramiden i folkehavet – amed afløftet slutsten, hvori ses Lucifers/Tammuz´/Horus´altseende ene øje – et symbol, illuminater og deres medløbere bruger igen og igen.
Desuden går tallet 13 igen – også i rigsørnen: USA er udnævnt at være det nye hjem for Israels 13 stammer. Stjernerne over ørnen danner Rothschilds/Baals/Israels hexagram.
Israel er grundlagt af James de Rothschild (se årene 1895-1957). Jerusalem blev købt af Rothschild i 1829.

Lutherske kirker har gjort dåbsattesten til det store Universal-afladsbrev, der tillader enhver at leve, som man lyster – i modsætning til Kristi lære, der pålægger at leve efter hans befalinger (Johannes 14:15, 21). Kristus dømmer os faktisk efter gerninger på Dommedag (Matth. 25). Sågar har Sydslesvigs danske præsteskab på et møde sagt mig, at selv Hitler og Stalin, der jo var døbte, er frelste, hvis de i deres sidste sekunder fortryder!!

Men hvorfor har Skøgen navnet Babylon – åbenbart et kodenavn?

Babylon var verdens første stormagt. USA kan blive den sidste.

Nedenstående EU-plakat forestiller EUs plan: Opbyggelse af Babelstårnet/én-verdensregering ved samarbejde mellem alle nationer i trods mod Gud.

Frimureriets mysterier stammer tilbage fra Babylons ”mysterier med Babelstårns-byggeren Nimrod, som blev dræbt og hakket i småstykker, men af hustruen, Semiramis (den store modergudinde) samlet og sat op på himlen som solguden Baal, til hvem børn ofredes (Det Gamle Testamente). Med Baal avlede Semiramis Tammuz (Lucifer). ”Mysterierne bredte sig til Ægypten (Osiris – Isis – Horus) – og derfra stammer iflg frimurere frimureriets ”mysterier”.

Obeliskerne i Washington DC t.h. og på Peterspladsen t.v. forestiller Baals/Osiris´ fallos og her. De er altså budskab om, at her holder man sig til de babyloniske mysterier , kulten om Baal og hans søn Tammuz/Horus (Lucifer).
Disse frimurer-obelisker forekommer i praktisk alle vestlige lande – jvf. Frihedsstøtten i København – grundet af illuminaten Frederik VI

Mysterierne gik videre til verdenriget Rom (Juppiter – Juno – solguden Mithras/Sol invictus, hvis fødselsdag var d. 25. decbr. Vatikanet er fortsættelsen af Romerriget (Divi blev helgener, Jomfru Maria er en fortsættelse af Semiramis/Isis – Jesusbarnet symboliserer nu Lucifer/Mithras/Sol Invictus. Latinen er opretholdt – ofring til/ tilbedelse af Mithras/Lucifer finder sted – se video.

Kan vi herefter opstille en magtpyramide, som tilgodeser alle de fremsatte teorier om, hvem og hvad den store skøgeby er?

Lucifer

Chabad Lubavitch

Israels Sanhedrin – jødiske B´nai B´rith loge

City of London – Vatikanet

Council on Foreign RelationsChatham House

Superfrimurerloger

Storloger – nationale frimurerloger

USA – EU – ”Vore” ledende politikere i Øst og Vest

Prostituerede medløberkirker – medier – uddannelsesinstitutioner

Hjernevaskede befolkninger

Den babyloniske Baal-Lucifer kult synes at være fællesnævneren

Som sagt: Dette er kun et tankeeksperiment. Hvad mener læserne?

Permanent link