Top Neuro-psykologisk Ekspert på West Point Military Academy: Sådan Manipulerer Vi Din Hjerne med DNA / mRNA (Vacciner) – Stjæler din Hukommelese og Giver Dig en Ny!

Hvorfor sætter myndighederne os nu under konstant pres for at blive vaccineret – selvom vaccinen påviseligt er ineffektiv og her og her og her og og her og her og her og her og her, ja, dødelig og her eller har svære bivirkninger? Jeg har allerede modtaget 3 vaccinationsindkaldelser fra myndighederne, selvom jeg har gjort Ullum og Brostrøm opmærksomme på, hvorfor jeg ikke ønsker at blive vaccineret! Jeg har meddelt, at jeg ikke ser nogen mening i at blive vaccineret mod en sygdom, der udbrændte sidste år – med en vaccine, der ikke har nogen indflydelse på den nuværende sæsoninfluenza, der også er ved at udbrænde i Danmark.

Politisk og mediefanatik må have en ikke-sygdomsbaggrund.
Nedenstående illustrerer denne ideologiske og satanistiske baggrund: Total kontrol over vores erindring og tankegangsom jeg også beskrev d. 7. jan. 2021.

Se Modernas Website
Brug af mRNA til at udvikle en ny kategori af lægemidler.

Hos Moderna udnytter vi den grundlæggende rolle, som mRNA spiller i proteinsyntese. Vi har udviklet beskyttede teknologier og metoder til at skabe mRNA-sekvenser, som celler genkender som om de blev produceret i kroppen. Vi fokuserer på sygdomme, hvor det gør det muligt for målrettede celler at producere – eller tænde for – et eller flere givne proteiner, som gør det muligt for kroppen at bekæmpe eller forhindre en given sygdom.

Vi så det brede potentiale ved mRNA-videnskab og satte os for at skabe en mRNA-teknologiplatform, der minder meget om et operativsystem på en computer. Det er designet, så det kan knyttes sammen om forskellige programmer. I vores tilfælde er „programmet“ eller „appen“ vores mRNA-lægemiddel den unikke mRNA-sekvens, der koder for et protein og giver os mulighed for at tænde og slukke for produktionen af ​​et protein.

Vores mRNA-lægemidler – „livets software“
Generelt er det eneste, der skifter fra et potentielt mRNA-lægemiddel til et andet, den kodende region – den egentlige genetiske kode, der leder ribosomer til at fremstille protein. Vi leverer mRNA til cellerne i indpakning (lipoprotein-nanopartikler der er stærkt cellebesadigende her og her og her.

Denne Video viser, hvad de gør

Denne procedure blev allerede beskrevet på US Military Academy West Point i 2018. Det kan konkluderes:
1) „Vaccine“ -processen blev ikke opfundet af vaccineproducenter inden for seks måneder efter lanceringen af „Covid19“. Den startede mindst to år i forvejen.
2) Den genændrende vaccine-forebyggelse af sæsoninfluenza 2020 blev først brugt, da denne influenza allerede var udbrændt.

Følgende illustrerer mekanismen for „vaccinen“ / genmodifikationen – såvel som (igen) årsagen til politikernes iver for vaccination:

De vil omstrukturere os:
Brug af DNA-kodning (DNA) til at omdanne os til robotter, der kan styres udefra, frarøve os hukommelse ved hjælp af frygt og mediehjernevask og i stedet udstyre os med deres nye „hukommelse“.

I FØLGENDE VIDEO GØR DR. MORGAN OPMÆRKSOM PÅ, AT DET ALTSAMMEN DREJER SIG OM OM OMSTRUKTURERING AF VORES DNA.

Som videoen viser, var de i stand til at gøre dette meget effektivt for 3 år siden – og er garanteret endnu mere effektive i dag. Det er djævelsk

Unser Mitteleuropa 30. april 2021 bragte en rapport fra et foredrag den 13. juni 2018 af neuro-psykologi-professor Charles A. Morgan, der har en imponerende curriculum vitae – især i det amerikanske militærs tjeneste.

The Journal of Biological Chemistry : „Disse resultater antyder, at hpol η er en af ​​de vigtigste reverse transkriptaser involveret i fysiologiske processer i humane celler“. Transkriptaser omdanner mRNA til DNA i kroppen!!

Dr. Morgan viser elitestuderende fra det amerikanske militær, hvordan akronymerne CRISPR (Clustered Regularly Spaced Short Palindromic Repeats) og DREADDS (designerreceptor aktiveret udelukkende af Designer Drugs) kan „designe“ alt.

Dr. Morgan viser, hvordan DREADDS-receptorceller kan „infunderes“ i humant DNA for at kontrollere vores adfærd. Disse designerreceptorer kan kun aktiveres af designermedicin (vacciner).

Dr. Morgan spørger: „Hvad kunne man gøre med denne teknologi, når man er i sikkerheds- og efterretningsfællesskabet? „Cellerne kan designes til bestemte egenskaber. De kan placeres strategisk – fx i hjernen. De kan fjernstyres. Disse cellekontroller kan også „muliggøre ting i hjernen for andre mennesker“.

Dr. Morgan viser, hvordan tanker, kommandoer og oplevelser kan overføres fra en hjerne til en anden ved hjælp af computerteknologi og hjernebølger.

Tankeoverførsel på globalt plan er grundlaget for Microsoft patent 2020 060606 (Det røde dyrs navns tal – Åb. 13:18) – og kræver programmering (chipning) af individet.

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er 060606.png

Men det mest bekymrende er, at man kan injicere modificeret DNA i stamceller, som derefter opsøger det målsted, de er bestemt for – hjerneceller er givet som et eksempel. Der kan man indstille cellen til fjernbetjening for evigt med den ændrede kode.

Jeg bringer skærmbilleder fra Dr. Morgan’s video. De viser forløbet:

Sådan oprettes koden for det DNA, der skal indtastes: Man tager genetisk modificerede E. Coli-bakterier, der fluorescerer i forskellige nuancer: forskellige nuancer = forskellige bogstaver

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er coli-coding.png

Kunstigt koderet DNA indgives i en stamcelle. Moderna udsprang netop af stamcelleforskning

Stammcellen styres ind i en hjernecelle og erstatter permanent og nedarveligt cellens hidtige DNA-Kode

Cellerne kan designes til forskellige mål og aktiviteter. De kan anbringes strategisk og fjernstyres

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er cells-injected-placed-remotely-controlled.png

Efter behag kan man v.hj.a. fjernstyring tænde og slukke for informationer.

Ved hjælp af den indtastede stamcelle-DNA kan man nu ødelægge hjernecellerne ved hjælp af fjernbetjening, dæmpe dem eller øge den cykliske AMP, som er ansvarlig for transmission af signaler mellem celler.
Som Dr. Morgan siger: Alt kan reguleres

Men det stopper ikke der. Lucifer og hans disciple vil have din sjæl med alle midler – og især vil de slette din hukommelse om Kristus og hans befalinger, deres eneste fjende: De vil slette din hukommelse – give dig en forkert erindring i stedet:
Hjernevask, som vi kender det fra de daglige medier, forvrænger vores hukommelse til noget helt uigenkendeligt.
Ved hjælp af computere kan de overføre vores oplevelser og planer til et andet individ (rotter) og bruge vores hjernebølger til at overføre vores tanker over hele kloden. Folk tror, ​​de husker ting, der aldrig skete!

Bill Gates‘, Microsofts, GAVI’sog Rockefellers globale ID2020-registrering ved vaccination af os alle kræver også programmering af os

Oplysninger indgivet til sovende mennesker sidder fast næste dag og accepteres!

Hjernevaskemetoderne fungerer bedst under stress: (Med andre ord skab frygt og rædsel. Så fungerer f.eks. vaccinationskampagnerne desto bedre).

For at gøre det hele mere effektivt har Kina blandet DNA-kodning med quantum computing.

Kommentarer
Kære læsere: FRIMURERGUDEN LUCIFER ØNSKER DIN SJÆL VED HJÆLP AF SINE DISCIPLE MED ALLE MIDLER
Han virker nu gennem vaccinationerne, der gør dig til robot hælder dyrets mærke ind i dig – uden at du ved det

De fleste er ligeglade: de læser alligevel aldrig Åbenbaringen 13: 16, 17, 18 eller 14: 9. Hvis de havde gjort det, ville de blive skrækslagne!

Autor: Anders Bruun Laursen

DEUTSCH Mein Name ist Anders Bruun Laursen und ich bin pensionierter Augenarzt mit einer Lebensposition, die auf der Lehre Christi basiert, wie sie die Evangelien beschreiben. - Ich wohnte und arbeitete 15 jahrelang in Flensburg.- Ich habe zuvor 2 Blogs geführt: euro-med.dk und new.euro-med.dk über die Neue Weltordnung, dh. die Bemühungen der Pharisäer / Talmudisten seit der Antike, die Welt durch den sowjetischen Kommunismus zu regieren. - Am 11. März 2019 wurden die Blogs gehackt und 9 Dateien entfernt - angeblich von einer mysteriösen Organisation namens Concilium Novi Mundi auf ihrer Website: Rat der Neuen Welt. - Ich glaube nicht - ich weiß - dass Christus als Sohn Gottes Realität ist, weil seine Jünger sich wie im Hansumdrehen und wie durch einen Zauber von Feiglingen zu todesverachtenden Missionaren verwandelten und sich den bestialischsten Formen der Hinrichtung unterziehen liessen. Denn sie hatten den Gereuzigten mit seinen Wunden munter und heiter 2 Tage nach seinem Tode gesehen. - Darüber hinaus zeigt das Turiner Grabtuch das dreidimensionale Negativfoto (Kopfzeile) der Vorder- und Rückseite eines römisch gekreuzigten Mannes mit allen Merkmalen der Evangelien in Bezug auf den gekreuzigten Jesus. Die Fotos sind 1800 Jahre älter als die Fototechnik und werden von der italienischen Akademie der Wissenschaften (ENEA) als "übernatürlich" bezeichnet, da die Bildgebungstechnologie nur mit Bestrahlung des stärksten UV-Lasers der Welt möglich ist. Vor 2000 Jahren gab es kein solches Gerät. ______________________________________________________________________________________________ DANSK Mit navn er Anders Bruun Laursen, og jeg er pensioneret læge med en livsholdning baseret på Kristi lære, som evangelierne beskriver den. - Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new.euro-med.dk om den nye verdensorden, dvs. farisæernes / talmudisternes bestræbelser på siden oldtiden at regere verden gennem sovjetkommunisme. - Den 11. marts 2019 blev bloggene hacket og 9 filer fjernet - angiveligt af en mystisk organisation kaldet Concilium Novi Mundi på deres websted: Den Nye Verdens Råd. - Jeg tror ikke - jeg ved, at Kristus som Guds søn er virkelighed, fordi hans disciple, der som ved et trylleslag på et øjeblik blev omdannet fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, lod sig underkaste de mest bestialske former for henrettelse - fordi de så den korsfæstede med sine sår fro og munter 2 dage efter hans død. - Derudover viser Torio-ligklædet det 3-dimensionelle negative foto (header) af for- og bagsiden af ​​en romersk korsfæstet mand med alle stigmataerne fra evangelierne vedrørende den korsfæstede Jesus. Billedene er 1800 år ældre end fototeknologien og beskrives af det italienske videnskabsakademiske akademi ,ENEA, som "overnaturligt", fordi billeddannelsesteknologien kun er mulig med bestråling af den stærkeste UV-laser i verden. Der fandtes ikke et sådant apparat for 2000 år siden.

Hinterlasse einen Kommentar