Microsoft-Patentansøgning 2020-060606 På Åbenbaringsdyrets Mærke 666 v.hj.a. Global Covid19 Chip-Vaccinationer. Trump Mobiliserer Militæret til (Tvangs)Vaccination

Dyrets billede (der fik livsånde) får alle, store og små, rige og fattige, frie og trælle, til at sætte et mærke på deres højre hånd eller deres pande, så ingen kan købe eller sælge undtagen den, der bærer dette mærke, dyrets navn eller dets navns tal som er 666. Det er et menneskes tal – Åbenbaringen 13:16,17,18.

*

Henry Makow: Vores „ledere“ er alle kabalister (frimurere).
Kabbalistens dogme fra „Creative Destruction„forklarer, hvorfor menneskeheden synes forbandet med uendelige katastrofer som den aktuelle koronavirus-svindel.

De er konstrueret af Illuminaterne til at angribe og ødelægge alt, der lugter af den sunde guddommelige orden – åndelig eller naturlig. De skal ødelægge den gamle orden, inden de kan installere deres satanistiske tyranni.

*

HERUNDER SES DYRETS MÆRKE (Åb. 13:20) TIL AMERIKANERNE (OG OS)

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er rfid-chip.png

USAs Forsvarsministerum 12. maj 2020 har annonceret, at man har indgået kontrakt med Abiject om leverance af 600 mio. doser coronavaccinesprøjter forsynet med et RFID (mikrochip)mærke, der angiver mikrochippens oplysninger om personens lokalisation, om han er vaccineret eller ikke – samt hans sindelag (se nedenstående Microsoft patent). Formentlig vil en vaccinations-nægter blive isoleret – kan ikke engang gå til købmanden og handle ind: FOR HAN HAR JO IKKE DYRETS MÆRKE

Præsident Trump er ligesom vaccineforbryderen Bill Gates den forlængede arm for deres overordnede herre og mester for den Nye Verdensorden i City of London.
Nu erklærer Trump, at de er blevet enige om at mobilisere hæren for at få (tvangs) vaccineret alle Amerikanere – begyndende allerede i år med en maksimal usikker squalenvaccine uden om alle godkendelsesregler.

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er rapid-660_mio.-doses.png
Tallet 660 svarer til det dobbelte af USAs indbyggertal. Altså skal US-borgere have 2 giftige squalen/mikrochip vaccinationer, F.ø, giver tallet 660 associationer til 666.

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er microsofts-patent.png
Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er microsofts-patent.png

Microsoft har netop ansøgt om patent på et system, der registrerer bl.a. kropsbevægelse, som så udløser frigørelse af pengebeløb i cryptomøntfod:
„Menneskelig kropsaktivitet, der er forbundet med en opgave, der leveres til en bruger, kan bruges i en proces i et kryptomøntfods-system. En server kan levere en opgave til en enhed hos en bruger, der kommunikativt er koblet til serveren. En sensor, der kommunikativt er koblet til eller indbefattet i brugerens enhed, kan mærke brugerens kropsaktivitet.

Data om kropsaktivitet kan genereres baseret på brugerens sansede kropsaktivitet. Kryptomøntfods-systemet, der kommunikativt er koblet til brugerens enhed, kan kontrollere, om data om kropsaktivitet opfylder en eller flere betingelser, der er indstillet af cryptomøntfods-systemet, og tildele cryptopenge til den bruger, hvis kropsaktivitetsdata er verificeret.

PC 27. april 2020: Ansøgningen med titlen „Cryptomøntfod-system ved hjælp af kropsaktivitetsdata“ forklarer, hvordan en „hjernebølge eller kropsvarme, der udsendes fra brugeren, når brugeren udfører den opgave, der leveres af en informationstjenesteudbyder, såsom at se en annonce eller bruge visse internettjenester, kan bruges til at udløse kryptopenge.”

Ved at spore hjernebølger, når nogen ser en annonce, håber Microsoft at bruge de data, der er genereret som et „bevis-på-bestilt arbejde.“

For at få adgang til disse vurderingsdata skal den menneskelige bruger have en sensor knyttet til eller installeret i deres krop.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er hand-chip.png

Sverige havde i 2018 mere end 3000 fået implanteret sådan en chip i hånden. Kommende nanochips vil kunne lejre sig i hjernen og vil indeholde alle vore data, bankkonti og oplysninger om os – overalt aflæselige for Big Brother.

Microsoft ser for sig, at brugere bliver belønnet for at lade deres kroppe overvåge på denne måde ved at betale dem i kryptopenge for at udføre specifikke opgaver.
Ud over hjernebølger og varme foreslår patentet også at bruge „kropsvæskestrøm“ og „organaktivitet og bevægelse“ til at spore en række opgaver, herunder brug af sociale medier, søgemaskiner, e-mail, besøge websteder eller bruge chatbots.

Det lyder kompliceret; men det må betyde f.eks. finger- og håndtegn, der angiver forskellige tal, udløser forskellige pengesummer. Vore 10 fingre danner basis for 10-talssystemet.

Hvis dette patent godkendes,vil Big Brother kunne se, om du misbilliger eller synes om ham/sindelagskontrol. Så er ikke engang tanken fri. I Orwells „1984“ er øvelsen at få den passive modstander Winston Smith til at elske BIG BROTHER – hvilket han efter hjernevask of frygt for tortur så ender med at gøre. Big Brother ønskede og fik Winstons sjæl. Det drejer det sig stadig om.

Men covid19 afføder flere okkulte initiativer. I USAs Repræsentanternes Hus har en demokrat (naturligvis) fremlagt et lovforslag, som hedder H6666 og her. Det er et jødisk udtryk for „retfærdighed„.

Det går ud på, at coronapoliti i modstrid med forfatningen skal gå fra dør til dør og tvangsteste ALLE for den forfærdelige coronavirus. Positiv test medfører karantæne i en lejr. Endv. skal kontakter testes – og hvis positive anbringes de også i en lejr! – som forlangt af WHOs Dr. Ryan.

Men hov: I Danmark har Mette Frederiksen dikteret, at flest mulig skal testes med samt alle deres kontakter- og ved positivitet bures inde på et hotelværelse i 14 dage!

Nu kommer vi til det, eliminaterne (undskyld, illuminaterne) heriblandt vaccineforbryderen Bill Gates virkelig har på sinde: „VI VIL SLIPPE AF MED DE HVIDE!! FOR DE MODSÆTTER SIG VACCINATIONER! (og NVO). DET GØR 3. VERDENS INDVANDRERE IKKE“.

Baker blev hædret i Washington, D.C. med Sabin Vaccine Institute’s Albert B. Sabin guldmedalje i 2019 ved en ceremoni „muliggjort af Bill & Melinda Gates Foundation.“
Georgia Guidestones

Med kendskab til Bill Gates´ mani for at få alle jordens mennesker udstyret med mikro/nanochips gennem covid19-tvangsvaccinationer (Gates´ ID2020 Alliance) og hans tiltag med at opsende 500 satelliter til at registrere impulser fra disse chips tegner der sig et forfærdende billede:
ILLUMINATEN BILL GATES ER I FULD GANG MED AT GENNEMFØRE ÅBENBARINGENS PROFETI OM DYRETS MÆRKE UDEN HVILKET INGEN KAN HANDLE I DEN KOMMENDE GLOBALE SOVJET-UNION/AGENDA 2030 OG HER OG HER.

Bill Gates opfylder Nicholas Rockefellers krav: „Vi i bank-eliten har til mål at indsætte en chip i hjernen på alle mennesker, så vi kan styre dem fra vores centrale computer“

VÅGN OP!

Jeg vil lige tilføje et indlæg af et medlem af det italienske parlament i parlamentet om covid19 og Bill Gates´ forbryderiske vaccinationskoampagner: Hun siger det, som vil være mine læsere velbekendt – og slutter med at bede parlamentformanden om at opfordre premierminister Conti til at anmelde Gates til den internationale Forbryderdomstol (i Haag). Hvis han ikke gør det, er det åbenbart for enhver, at han tager imod ordrer fra en forbryder!!

Autor: Anders Bruun Laursen

DEUTSCH Mein Name ist Anders Bruun Laursen und ich bin pensionierter Augenarzt mit einer Lebensposition, die auf der Lehre Christi basiert, wie sie die Evangelien beschreiben. - Ich wohnte und arbeitete 15 jahrelang in Flensburg.- Ich habe zuvor 2 Blogs geführt: euro-med.dk und new.euro-med.dk über die Neue Weltordnung, dh. die Bemühungen der Pharisäer / Talmudisten seit der Antike, die Welt durch den sowjetischen Kommunismus zu regieren. - Am 11. März 2019 wurden die Blogs gehackt und 9 Dateien entfernt - angeblich von einer mysteriösen Organisation namens Concilium Novi Mundi auf ihrer Website: Rat der Neuen Welt. - Ich glaube nicht - ich weiß - dass Christus als Sohn Gottes Realität ist, weil seine Jünger sich wie im Hansumdrehen und wie durch einen Zauber von Feiglingen zu todesverachtenden Missionaren verwandelten und sich den bestialischsten Formen der Hinrichtung unterziehen liessen. Denn sie hatten den Gereuzigten mit seinen Wunden munter und heiter 2 Tage nach seinem Tode gesehen. - Darüber hinaus zeigt das Turiner Grabtuch das dreidimensionale Negativfoto (Kopfzeile) der Vorder- und Rückseite eines römisch gekreuzigten Mannes mit allen Merkmalen der Evangelien in Bezug auf den gekreuzigten Jesus. Die Fotos sind 1800 Jahre älter als die Fototechnik und werden von der italienischen Akademie der Wissenschaften (ENEA) als "übernatürlich" bezeichnet, da die Bildgebungstechnologie nur mit Bestrahlung des stärksten UV-Lasers der Welt möglich ist. Vor 2000 Jahren gab es kein solches Gerät. ______________________________________________________________________________________________ DANSK Mit navn er Anders Bruun Laursen, og jeg er pensioneret læge med en livsholdning baseret på Kristi lære, som evangelierne beskriver den. - Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new.euro-med.dk om den nye verdensorden, dvs. farisæernes / talmudisternes bestræbelser på siden oldtiden at regere verden gennem sovjetkommunisme. - Den 11. marts 2019 blev bloggene hacket og 9 filer fjernet - angiveligt af en mystisk organisation kaldet Concilium Novi Mundi på deres websted: Den Nye Verdens Råd. - Jeg tror ikke - jeg ved, at Kristus som Guds søn er virkelighed, fordi hans disciple, der som ved et trylleslag på et øjeblik blev omdannet fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, lod sig underkaste de mest bestialske former for henrettelse - fordi de så den korsfæstede med sine sår fro og munter 2 dage efter hans død. - Derudover viser Torio-ligklædet det 3-dimensionelle negative foto (header) af for- og bagsiden af ​​en romersk korsfæstet mand med alle stigmataerne fra evangelierne vedrørende den korsfæstede Jesus. Billedene er 1800 år ældre end fototeknologien og beskrives af det italienske videnskabsakademiske akademi ,ENEA, som "overnaturligt", fordi billeddannelsesteknologien kun er mulig med bestråling af den stærkeste UV-laser i verden. Der fandtes ikke et sådant apparat for 2000 år siden.