Om den katastrofale virkning af og hensigt med Covid19-vaccinekampagnen: Overlevendes vej til posthumanisme

For forståelsen af omfanget af den forbrydelse, som Covid-vaccinerne er mod hele menneskeheden – det  største globale experiment med mennesker nogensinde – anbefaler jeg at høre dette Videoforedrag af den verdensanerkendte immunolog, prof. Sucharit Bakhdi, Mainz.
Han skitserer, hvordan spikeproteinet beskadiger celler via megaimmunangreb på alle inficerede celler og dermed organer. Værst er, at mRNA spike-proteinet  ikke som udbasuneret bliver i lymfesystemet: Det går over i blodet, hvor det mindst 28 dage efter vaccination kan påvises – DOI 17. Januar 2023.

Han fortæller om de urene vacciners indhold af plasmid-DNA fra colibakterier, som derpå erstatter vore egne kromosomer, om lipoprotein nanopartikel-indpakning af mRNAen med ukendte virkninger. Endvidere om de fatale konsekvenser af denne suppe, som vaccinerne er: Blodpropper, vasculiter, myokarditis, cancer osv.
Det er den mest uhyggelige mordfilm, jeg har set.

Her følger detaljer om denne ufattelige forbrydelse  mod menneskeheden

A: Sjuskede og usande oplysninger om sikkerhed af  Comirnaty-virkning

FDA -Pfizer Booster-vaccinations-Studie:
Studie C4591001

De tog KUN 12 personer i alderen 18-55 og 12 personer i alderen 65-85, gav dem et 3. stik og fulgte begge grupper i 2 1/2 måned. Kun ‚ubetydelige ydre bivirkninger hos 83 % og systemiske bivirkninger hos 77 %‘. Et hjerteanfald 2 måneder efter vaccination ville ikke have været relateret til vaccinationen. Samlet set rapporterede 83,0% af deltagerne en lokal reaktion og 77,2% rapporterede en systemisk reaktion. F.ø. regnes bivirkninger kun fa 14 dage efter vaccination – skønt  alvorlige korttidsbivirkninger optræder i de første 14 dage.

Med hensyn til uønskede bivirkninger rapporteredes 44 (14,4%) mindst én fra boosteren op til 1 måned senere.. EFFEKTEN AF BOOSTEREN BLEV IKKE TESTET PÅ DE GAMLE OG SVAGE!!

Efter starten af ​​blindforsøgene fik Pfizer også kontrolgrupperne vaccineret – så der var ingen kontroller!!

Samtidig fortsatte man med det langt fra afsluttede studie med 306 personer på niveau 2/3, som ville være påkrævet for godkendelse af nødvaccinen: Man er kun på nummer 2. af 3 niveauer På det grundlag  har FDA givet Pfizer fuld vaccinegodkendelse

Undersøgelsespopulationen inkluderede raske mænd og kvinder og udelukkede deltagere med høj risiko for SARS-CoV-2-infektion eller med serologiske tegn på tidligere eller nuværende SARS-CoV-2-infektion.

Pfizer fik nødtilladelse til markedsføring af Comirnaty skønt man kun lige havde begyndt fase 2 af 3 nødvendige for godkendelse. Resultaterne var fra starten så skræmmende, at Pfizer ville hemmeligholde dem i 75 år. Men en US-dommer beordrede offentlighed

I de første 90 dage efter EUA-frigivelsen af ‚vaccinen‘ registreredes 1.223 dødsfald og 158.000 bivirkninger, herunder føtale dødsfald, spontane aborter og mere.

Kumulativt frem til 28. februar 2021 var der i alt 42.086 sagsrapporter, 25.379 lægeligt bekræftede og 16.707 ikke lægeligt bekræftede med 158.893 hændelser.

B: 31. November 2021 skrev Biontech til New Yorks Børs i en F-20 Formular: Vi er muligvis ikke i stand til at påvise tilstrækkelig effektivitet eller sikkerhed af vores COVID-19-vaccine og/eller variantspecifikke formuleringer til at opnå permanent myndighedsgodkendelse i USA, Storbritannien, Den Europæiske Union eller andre lande, hvor den er blevet godkendt til nødbrug eller meddelt betinget markedsføringsgodkendelse.‘

C: En dansk statistiker har gjort opmærksom på, at der findes 3 forskellige Comirnat-batches – som udtryk for afprøvning af forskellige vaccineindhold mhp. at fastslå hvilke doser, der er farlige- se også her

D:  BMJ  offentliggjore whistleblowerangivelser af forfærdende sjusk med forskningen og Lancet offentliggjorde tal,. der viser vikningsløshed af vaccinen – hvad mange andre artikler oså gør.

E: (V)AIDS hos Covid-vaccinerede
Nature 26. Juli 2019:   ‚Dette studie identificerer en vigtig indvirkning (reduktion) af revaccination på antistofbindingsmodning efter vaccination, hvilket kan bidrage til lavere vaccineeffektivitet af sæsoninfluenzavacciner hos mennesker.‘

The Scientist 16. Sept. 2021  schreibt: …’Gentagen (influenza) vaccination øger sandsynligheden for immunudtrætning, hvor T-celler viser en formindsket respons i lyset af kronisk antigeneksponering.‘

The Clinical Infectious Diseases sskriver 29. Sept. 2014:  Vaccination mod den nuværende influenza såvel som i den foregående sæson gav lignende beskyttelsesniveauer, men vaccinationsinduceret beskyttelse var størst hos dem, der ikke var blevet vaccineret i de sidste 5 år.” The National File 28. dec. I 2021 citerer New York Times:

The National File 28 Dec. 2021  citerer New York Times:

Dette sker efter, at US Centers for Disease Control (CDC) fandt ud af, at det overvældende flertal af Omicron-tilfælde i USA fandt sted hos ‚fuldt vaccinerede‘ personer (ligesom det danske SSI gjorde).

Omicron-smittede fordelt efter vaccinationsstatus
87% af de smittede er vaccineret! 

F. Patologi
Den 20. september 2021 blev der afholdt et patologiseminar på det patologiske institut i Reutlingen.

I en 2:38 timers VIDEO blev chokerende resultater præsenteret.

I det første afsnit rapporterede prof. Arne Burchardt om de patologiske vaskulære skader i 10 obduktioner efter ‚Covid19‘-vaccinationer.

I anden halvdel blev der vist fund i op til 40 ‚Covid19‘-vaccineampuller fra Biontech/Pfizer, AstraZeneca og Johnson&Johnson,  her og her med metalsplinter og grafenfibre. Fluad sæson-influenzavaccine indeholder også lignende grafen og metalstykker.
Desuden blev der fundet grafen og mikro/nanochips i blodet hos vaccinerede personer.

Nogle af  Prof. Burchardtsvævssmikroskopier

Myocarditis (hjertemuskelbetændelse) med række af lymfocyter

Endothelitis =  karcellebetændelse

Nedenfor er de indre karceller (endotelet) blevet udstødt som følge af spikeproteinskade. Dette fører til mikroblodpropper i alle organer og er virkningen af ​​spidsproteinet i blodbanen.

Blodpropper starter nedenfor i lungekarrene – med pengerulle-fænomenet med de røde blodlegemer

Nederst: Lymfocytansamlinger/lungebetændelse forårsaget af en overreaktion af immunsystemet forårsaget af RNA-udløst spikeprotein i blodet

G: Nanochips i vaccine og blod
Derudover blev der i Reutlingen vist rygende revolverbilleder. De viser, hvad jeg ofte har haft mistanke om: NANO/MICROCHIPS i vaccinerne ifølge konferencedeltagere. De danner iflg Harvard News Nanocomputere i hjernen

Herunder nanochip  fra Comirnaty-vaccine

VIDEO viser, hvordan plump nanochip (Lipoprotein?) under radiofrekvens ændrer form til noget, der ligner en elektronikplade

WEF-boss Klaus Schwab sagde 2016, at vi i løbet af 10 år ville gå rundt med hjernechips (og således blive fjernstyrede roboter)

H: COVID ER EN PLANDEMI

1) Richard Rothschilds Patentansøgning fra 13.10. 2015 (første ansøgning i 2013)

System and Method for Testing for COVID-19
Patent
US-2020279585-A1
Inventor
ROTHSCHILD RICHARD A (GB)
Assignee
ROTHSCHILD RICHARD A (GB)
Country
United States
Dates
  • Priority:
    2015/10/13
Description

This web page summarizes information in PubChem about patent US-2020279585-A1. This includes chemicals mentioned, as reported by PubChem contributors, as well as other content, such as title, abstract, and International Patent Classification (IPC) codes. To read more about how this page was constructed, please visit the PubChem patents help page.

2) I 2017 afholdt Johns Hopkins Hospital en generalprøve på fremtidig plandemi, som de kaldte SPARS

      

3) I oktober 2019 afholdt Johns Hopkins Hospital generalprøve (Event 201) på Covid Plandemien og her. 1-2 mdr. senere dukkede så Covid op.

4) Verdensbanken + Covid Kit salg 2017
Verdensbankens hjemmeside
har en aktiv registrering af ‚COVID-19 diagnostiske testinstrumenter og -apparater (902780) eksport efter land i 2018′, selvom Verdenssundhedsorganisationen ikke navngav Coronavirus ‚COVID-19‘ før februar 2020 midt i dette års udbrud. Der er også registrering af COVID-19-test eksporteret i 2017.

5)  I de første 2 minuter af denne VIDEO siger Bill Gates med et ondt grin, at der kommer en ny pandemi, som vi nok skal komme til at mærke. Endv. siger en hollandsk WHO-funktionær, at der er en 10-årsplan med pandemier – og at Covid var den første

Den fatale covid19-vaccinekampagne

På baggrund af Tysklands BKK-regnskaber fra sygekasselægerne har der været over 400.000 alvorlige og over 31.000 dødelige vaccinationskomplikationer i Tyskland siden starten af ​​vaccinationskampagnen, 13,9 gange flere end oplyst af Paul Ehrlich Instituttet!

I: mRNA-VACCINERNE VAR STORT SET IKKE AFPRØVEDE

1) Det store spørgsmål er, hvordan man har kunnet lave Covid vacciner – for hverken CDC (Se ss. 39, 40, 43) eller 90  vaccineinstituter (Herunder SSI) i 20 Lande har kunnet bekræfte eksistensen af et covid19-virusisolat!!!

2) Formålet med covid-vaccinerne var at forhindre smitte – hvorfor det iflg statministerinden var asocialt ikke at lade sig vaccinere og „følge spillets regler“.
I en høring i EU-Parlamentet turde Pfizer Bossen Albert Bourla ikke selv møde op – men sendte en direktør, Janine Small.

MEP Rob Roos spurgte hende, om de havde undersøgt Comirnatys evne til at forhindre smitteoverførsel. Med et afværgende grin sagde hun, at  man IKKE HAVDE UNDERSØGT FOR FORHINDRING AF SMITTE:

VIDEO
HVORVED BEGRUNDELSEN FOR VACCINEKAMPAGNEN BORTFALDT.

3) Derimod har et preprintstudie i The Lancet fundet, at breakthrough Covid patienter har 251 x mere viruslast i svælget end covid-inficerede ikke-vaccinerede

4) The Lancet har vist, at antistoftiteren allerede 6-10 uger efter vaccination er utilstrækkeligt lav.

5)  Stigende overskudsdødelighed, efter at vaccinationer satte ind – mens Covi-tilfælde tager af

6) Her rapporterer vi ved at bruge en in vitro-cellelinje, at SARS-CoV-2-spidsproteinet signifikant hæmmer DNA-skadereparation, hvilket er nødvendigt for effektiv V(D)J-rekombination i adaptiv immunitet. Mekanistisk fandt vi ud af, at spidsproteinet lokaliseres i kernen og hæmmer reparation af DNA-skader ved at hæmme nøgle-DNA-reparationsprotein BRCA1 og 53BP1 rekruttering til skadestedet. Vores resultater afslører en potentiel molekylær mekanisme, hvorved spikeproteinet kan hæmmetilpasningsimmunitet og understreger de potentielle bivirkninger af spike-baserede vacciner i fuld længde.

J: Kræftepidemi

Unge vaccine-propagandister rammes af kræft

Forskere ved Sloan Kettering Institute har fundet ud af, at ændringer i et informationsbærende molekyle kaldet messenger-RNA kan inaktivere kræft-undertrykkende proteiner og derved fremme kræft. Resultaterne peger på hidtil ukendte årsager til sygdommen.

CDC-cancer opgivelser: Tiltager stejlt efter vacciner

K: Overdødelighed

Liste med 111 svære bivirkninger og død

Graf fra AfD – Bundestag-høring

Herunder graf fra SSI

F. Formål med Vaccinationskampagnen
Der næres stærk mistanke om, at befolkningsreduktionisterne vejrer morgenluft.

WEFs Klaus Schwab

The Times 24 may 2009  har en bemærkelsesværdig historie: „Bill Gates samler sine milliardærvenner i „Godeklubben“, bl.a. David Rockefeller Jr., Warren Buffett og George Soros,  Michael Bloomberg, borgmester i New York, og mediemogulerne Ted Turner og Oprah Winfrey. Disse medlemmer har givet mere end £ 45 milliarder ud siden 1996 til formål, der spænder fra sundhedsprogrammer i udviklingslandene til ghettoskoler tættere på hjemmet.
Der var enighed om, at de ville støtte en strategi, hvor befolkningstilvæksten vil blive behandlet som en potentielt katastrofal miljømæssig, social og industriel trussel. „Dette er noget så mareridtagtig.“

Se Georgia Guidestones: Hold menneskeheden under 500 millioner – altså skal 94% af os forsvinde!

WEF Davos har hjernvasket politikere til at arbejde frem mod FNs Agenda 2030 alias Agenda 21. WEF kalder denne globale Sovjet-Union The Great Reset/The 4. Industrial Revolution

Ida Auken propaganderer  for denne lyksalighed: „Jeg ejer intet og har aldrig været lykkeligere – deler hus cykel, bil med mange andre efter behov

En kendt WEF-overlæge fortæller i denne video, at man v.hj.a. mRNA vacciner nu er i stand til ændre menneskets „livskode“ til „noget nyttigt“ (for bankelitens Nye/Ældgamle Verdensorden

WEFs chefideolog Yuval Noah Harari fortæller her, at menneskene nu (efter  hjernechipning med nanochips er „sjæl- og viljeløse, hackbare dyr“! Og forøvrigt er de fleste overflødige: „Hvad skal vi stille op med dem?“    

  VI BURDE I STEDET SPØRGE: HVAD SKAL VI STILLE OP MOD HARARI & CO?c                                          

Autor: Anders Bruun Laursen

DEUTSCH Mein Name ist Anders Bruun Laursen und ich bin pensionierter Augenarzt mit einer Lebensposition, die auf der Lehre Christi basiert, wie sie die Evangelien beschreiben. - Ich wohnte und arbeitete 15 jahrelang in Flensburg.- Ich habe zuvor 2 Blogs geführt: euro-med.dk und new.euro-med.dk über die Neue Weltordnung, dh. die Bemühungen der Pharisäer / Talmudisten seit der Antike, die Welt durch den sowjetischen Kommunismus zu regieren. - Am 11. März 2019 wurden die Blogs gehackt und 9 Dateien entfernt - angeblich von einer mysteriösen Organisation namens Concilium Novi Mundi auf ihrer Website: Rat der Neuen Welt. - Ich glaube nicht - ich weiß - dass Christus als Sohn Gottes Realität ist, weil seine Jünger sich wie im Hansumdrehen und wie durch einen Zauber von Feiglingen zu todesverachtenden Missionaren verwandelten und sich den bestialischsten Formen der Hinrichtung unterziehen liessen. Denn sie hatten den Gereuzigten mit seinen Wunden munter und heiter 2 Tage nach seinem Tode gesehen. - Darüber hinaus zeigt das Turiner Grabtuch das dreidimensionale Negativfoto (Kopfzeile) der Vorder- und Rückseite eines römisch gekreuzigten Mannes mit allen Merkmalen der Evangelien in Bezug auf den gekreuzigten Jesus. Die Fotos sind 1800 Jahre älter als die Fototechnik und werden von der italienischen Akademie der Wissenschaften (ENEA) als "übernatürlich" bezeichnet, da die Bildgebungstechnologie nur mit Bestrahlung des stärksten UV-Lasers der Welt möglich ist. Vor 2000 Jahren gab es kein solches Gerät. ______________________________________________________________________________________________ DANSK Mit navn er Anders Bruun Laursen, og jeg er pensioneret læge med en livsholdning baseret på Kristi lære, som evangelierne beskriver den. - Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new.euro-med.dk om den nye verdensorden, dvs. farisæernes / talmudisternes bestræbelser på siden oldtiden at regere verden gennem sovjetkommunisme. - Den 11. marts 2019 blev bloggene hacket og 9 filer fjernet - angiveligt af en mystisk organisation kaldet Concilium Novi Mundi på deres websted: Den Nye Verdens Råd. - Jeg tror ikke - jeg ved, at Kristus som Guds søn er virkelighed, fordi hans disciple, der som ved et trylleslag på et øjeblik blev omdannet fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, lod sig underkaste de mest bestialske former for henrettelse - fordi de så den korsfæstede med sine sår fro og munter 2 dage efter hans død. - Derudover viser Torio-ligklædet det 3-dimensionelle negative foto (header) af for- og bagsiden af ​​en romersk korsfæstet mand med alle stigmataerne fra evangelierne vedrørende den korsfæstede Jesus. Billedene er 1800 år ældre end fototeknologien og beskrives af det italienske videnskabsakademiske akademi ,ENEA, som "overnaturligt", fordi billeddannelsesteknologien kun er mulig med bestråling af den stærkeste UV-laser i verden. Der fandtes ikke et sådant apparat for 2000 år siden.

Hinterlasse einen Kommentar