Elitens Nye Verdensorden – Del 2

 

Vi kommer nu til
DEL 2.

Lad det være sagt straks: Det er ikke for sarte nerver. Men der er deri den ultimative trøst for kristne.

ELITENS MÅL:Enverdensstaten.
dens METODER 

1. COVID19-PLANDEMIEN

Eliten forsøgte at intimidere befolkningerne til disciplin med den længe forberedte og uansvarlige covid-plandemi/vacciner

Pfizer undskylder nu og her en usand covid-vaccinekampagne om utrolig sikkerhed og effektivitet, mens disse forhold ikke var undersøgt. Af samme grund sagsøger Texas nu Pfizer

I EU-Parlamentshøring indrømmer Pfizer CEO, at man slet ikke havde undersøgt, om covid-vaccinen kunnne forhindre smitte (hvad Mette Frederiksen & Co påstod) – 1:00 min.

Vaccinerne indeholder nanochips.

som samler sig til nanocomputere, der er radiofrekvenspåvirkelige, f.eks.  i hjernen.

For at nanocomputere kan dannes, skal nanochipsene forbindes med nanotåde. Sådanne findes i vaccinerne i massevis som grafenoxyd – påvist af bl.a. tyske patologer. Graphen er en fantastisk elektromagnetisk leder.

Herunder graphen oxyd tråd med nanochip dukkende op

Dette var WEF-boss Klaus Schwabs brændende ønske: At vi alle inden 2026 skulle have microchips implanteret i hjernen, så alle kunne læse alles tanker – og kontrollere dem. Det samme fortalte Nicholas Rockefeller sin ven, filmmanden Aaron Rosso

Genmodificeringen gennem mRNA-vaccinerne er iflg WEF egnet til at omskrive vores livskode/DNA til elitens „nyttige“ formål – og „Vi har forfatterne“ – siger WEF-overlæge Amy Webb (1:28 min)

https://twitter.com/wef/status/1400905194200657920

Anstrengelserne synes at have haft succes: WEFs chefideolog, jøden Yuval Noah Harari fortæller, at menneskene nu er vilje- og sjælløse hackbare dyr. (fra 1:42 min).

Man lader allerede folk registrere som GLOBALE BORGERE/BORGS.

Krisetænketanken CSIS ser énverdensstaten domineret af Kommunist-Kina

2. CBDC Kryptopenge-Konti
Og Rothschilds velnærede BIS-Boss, Augustin Carstens  forkynder netop den vej: CBDC-kryptovaluta (med en eneste bankkonto – i nationalbanken. Social scoring – straffelukning  af konto)

 

3. CO2/Methan-klimatismen.
Men det er ikke nok til at Lucifers disciple kan franarre alle mennesker deres sjæle.

For klimatismens postulerede grundlag er en fysisk umulighed.

Vi ser her, at ved de nuværende 0,04% CO2 i atmosfæren er absorptionsmætningsgraden de facto nået – og yderligere CO2 har ingen real betydning for drivhuseffekt

HVORDAN ER DET AT LEVE I ELITENS ENVERDENSSTAT 2030?

4. SMART CITIES

Den saudiske kronprins  designede sin smart city   til at opfylde alle 17 bæredygtighedsmål i FN’s Agenda 2030

Leo Hohmann: Alle større byer i USA og de fleste mindre byer bevæger sig i denne burhønsehus-retning med ‚ingen gader og ingen biler.‘

Hvis din sociale score er for lav, vil du ikke engang få adgang til offentlig transport, og du vil blive dømt til et liv inden for dit hjems fire vægge.
Beboerne i denne by vil leve i en dystopisk verden af ​​total overvågning med sensorer, kameraer, ansigtsgenkendelsessoftware og biometriske ID-scannere indbygget lige ind i nettet – smart cities.

SMART CITIES ER I OVERENSSTEMMELSE MED FNs RIO + 20 SLUTERKLÆRING. Her Referat.

Kina er modellen og har tvangsflyttet 250 millioner modvillige bønder til megabyer med op til 40 millioner indbyggere. (New York Times 15. juni 2013)

Daværende EU-rådspræsident, van Rumpuy, skamroste Kina for dette tiltag som model for vor fremtid.

Aktivist Post 27. maj 2012: FN ønsker at omfordele verdens rigdom gennem en global kulstofskat.

Folk er hjernevaskede. Så længe de kan  underholde sig selv, og så længe de kan manipuleres, er de gode.

Iflg Klaus Schwab og hans young global leader Ida Auken:

  „Jeg ejer ingenting og har aldrig været så lykkelig. Alt er fælles. Og hvorfor eje, når man kan lease?“ (12 min)

5. TEKNOLOGI

Microsofts 666 patentansøgning

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er microsofts-patent.png

Ved hjælp af Covid-vaccinens nanochips kan eliten   lokalisere  os overalt  ved at bruge ID 2020  og de 500 specialsatellitter, som Bill Gates og Teslas Elon Musk har sendt op (Newspunch og The Telegraph samt CNBC og Wall Street Journal).

HVAD NU?
Covid-generalprøven har været en delvis fiasko: Langtfra alle lod sig chippe

Iflg Our World in Data er 70% af jordens befolkning blevet covidvaccineret
Men flere og flere er blevet kloge af skade og har vendt vaccinerne ryggen

HVAD ER ALTSÅ PLAN B
til at skræmme folk ind i Énverdensregeringens „beskyttelse“?

6. FALSKFLAG ANSLAG: 11. sept inside job
MOSSAD-AGENTER JUBLEDE OVER WTC-TÅRNENES FALD 11. SEPT.- SAMT INDRØMMEDE AT VÆRE UDSENDT FOR AT BESKRIVE DEN „EVENT“ – SOM DE ALTSÅ HAVDE FORHÅNDSKENDSKAB TIL (6:00 MIN.)

Og Netanyahu vidste, at explosionerne udløstes af 350 kg bomber (0:20 min.)!!!

7. DEN 3. VERDENSKRIG

Det hele synes at dreje sig om, hvem der først leverer det gorebyggende nucleærslag. Iflg. Johs. Åb. kap. 18 rammes USA, den store skøge, hvor alt er til fals, det rigeste land på jorden, af det første slag og brænder op i løbet af 1 time.

The Daily Mail 14.05.2024

ISRAEL ER DE FACTO NATO-MEDLEM

Albert Pike

I 1871 skrev KuKluxKlan grundlægger og stormester for the the Southern Division of th Scottish Rite Fremeasonry, Albert Pike,  ang. et brev til sin illuminatkollega Giuseppe Mazzini, Italiens frihedshelt. Det handler om indførelsen af illuminaternes/Zion-Protokollernes diktatoriske én-verdensrige gennem 3 verdenskrige.

Brevet og Pikes notater er fremfundet af William Guy Carr, en canadier der var efterretningsofficer i den britiske flåde.

Den 3. verdenskrig:

„Krigen skal anspores  ved hjælp af ‚Illuminaternes agentur‘ og føres på en sådan måde, at islam (den muslimske arabiske verden) og den politiske zionisme (Staten Israel) gensidigt ødelægger hinanden. Nationerne udmattes derved

Vi vil slippe nihilisterne og ateisterne løs, og vi vil fremprovokere en formidabel social katastrofe, som i al sin rædsel klart vil vise nationerne virkningen af ​​absolut ateisme, vildskabens oprindelse, og den mest blodige uro.

Så vil overalt borgerne, ….., desillusioneret af kristendommen….. modtage det sande lys gennem den universelle manifestation af Lucifers rene doktrin….. „.

Hvad vil  Chabad Lubawitscherne i Rothschilds City of London gøre for at få startet den 3. Verdenskrig/Harmageddon, som de kalder den?

Harmageddon nævnes kun 1 sted i bibelen – Åb. 16:14

Chabad Lubawitsch arbejder iflg historikeren Wolfgang Eggert for genkomsten af deres jødiske moschiach ben David, der iflg salmernes bog 2:9 skal herske over alle nationer med jernspir.

CHABADS KRIGSPLAN
HEGELS DIALEKTIK:
Hitler tese – Sovjet antitese – Israel syntese og ny tese – islam antitese -> 3. verdenskrig – syntese enverdensstat.

Royal Arch spion Putin er salvet som illuminaternes Antikrist og programmeret til at overfalde Israel i illuminaternes Slutspil.

Fra MI6 Eggman/ John Scarlet Blog:

Anonymous sagde …… Magdalenes historie: 9. februar. 2007 kl. 1:57
„Jeg
blev jeg rekrutteret til den britiske efterretningstjeneste i 1979. Jeg blev
derefter brugt og misbrugt fra det tidspunkt som ‚Zygote‘.

Jeg blev også programmeret af denne (Royal Arch) frimurerkult til at salve Antikrist og derefter Messias.

De valgte deres ‚anti-krist‘ i 1979 – en ung russisk officer fra KGB, kaldet Mr. Putin, programmeret til at angribe Israel i Ashkenaton-kultens slutspil. (De havde planlagt dette i så mange år.) Se Ezekiel 38:39.

Han blev ’salvet‘ i 1993 og steg hurtigt i  KGBs grader til at blive spionchef. Senere til at blive fungerende premierminister i Rusland og til sidst præsident.“

Men en jødisk moschiach ben Josef skal gøre forarbejdet – sørge for opfyldelsen af GOG-MAGOG profetiet

Benjamin Netanjahu har lovet Rebbe Menahem Schneerson at gøre sit bedste for at opfylde dette mål

Mange jødiske Chabad Lubavitch-rabbinere hævder, at Netanyahu er Messias ben Joseph, som vil overdrage nøglerne til Messias ben David, når Netanyahus sidste regering kollapser! Rabbi Schneerson fortalte Netanyahu, at han skal give sceptret til Melech HaMoshiach (messiansk konge, dvs. Moshiach ben David)‘ – rapporterer rabbiner Levi Sudri. 

Times of Israel 23. oktober 2023: Netanyahu ser sig selv som noget af en sekulær messias.

I Jerusalem foregår der noget meget mærkeligt, som får folk til at tænke på messias´genkomst. Men hvilken Messias. Er det den jødiske elite, der laver et show for at holde modet oppe hos de krigstrætte israelere. Er det den forynget ben David Menachem Schneerson, der viser sig? Er det Kristus?
Ingen har en anelse derom.

DET ER ET NASA LASER-SHOW KALDET PROJECT BLUEBEAM.
MAN VIL VISE FORSKELLIGE MESSIASER SVARENDE TIL REGIONENS FORVENTEDE MESSIAS. NÅR MESSIAS SÅ UDEBLIVER, ANTAGES FOLK AT FRUSTRERES OG FORVENTELIGT OPGIVE DERES TRO!!!

Men også i Italien ses lignende

Noget kunne tyde på, at Netanjahu er i færd med at opfylde sin sidste mission. Bluebeam kan lette ham arbejdet?

Dette skal ske gennem krig efter bibelopskriften i Ezekiel 38:39:
„38 Herrens Ord kom til mig således: 2 Menneskesøn, vend dit Ansigt mod Gog i Magogs Land, Fyrsten over Rosj, Mesjek og Tubal, og profeter imod ham 3 og sig: Så siger den Herre Herren: Se, jeg kommer over dig, Gog, Fyrste over Rosj, Mesjek og Tubal. 4 Jeg vender dig og sætter Kroge i dine Kæber og trækker dig frem med hele din Hær, Heste og Ryttere….. 15 Du skal komme fra din Hjemstavn yderst i Nord, du skal oversvømme Landet. I de sidste Dage skal det ske; jeg fører dig imod mit Land; 5 Persere (iranere), Ætiopere og Putæere (Libyere) er med dem, alle med Skjold og Hjelm, 6 Gomer med alle dets Hobe, Togarmas Hus fra det yderste Nord med alle dets Hobe, mange Folkeslag er med. 8 Lang Tid herefter skal der komme Bud efter dig; ved Årenes ende skal du overfalde et Land, som atter er unddraget Sværdet, et Folk, som fra mange Folkeslag er sanket sammen på Israels Bjerge, der stadig lå øde hen, et Folk, som er ført bort fra Folkeslagene og nu bor trygt til Hobe. 9 Du skal trække op som et Uvejr og komme som en Sky og oversvømme Landet, du og alle dine Hobe og de mange Folkeslag, som følger dig.

GOG-FOLKENE

 22 jeg går i Rette med ham med Pest og Blod, med Regnskyl og Haglsten; Ild og Svovl lader jeg regne over ham, hans Hobe og de mange Folkeslag, som følger ham„.

Men tro ikke, at dette blot er begrænset til Mellemøsten: Jeremias 25:29 „Nu er jeg begyndt at handle ilde mod den by, mit navn er udråbt over; skulle I da gå fri? I går ikke fri, for jeg nedkalder sværdet over alle, der bor på jorden, 26 alle Nordens konger, nær og fjern, den ene efter den anden, ja, alle kongerigerne på jorden : Ulykken skal brede sig fra folk til folk.“

Alle taler om den 3. VERDENSKRIG – HVORDAN VIL DEN BLIVE UDKÆMPET?

Vores ven, Chabadnik Anava, fortæller at Gog er Putin (5.50 min) og at 3. verdenskrig skal vare 12 minuter (17:30 min.)

20  Minuter. ch: I en hemmelig rapport skitserede det tyske forsvarsministerium i detaljer en mulig ‚vej til konflikten‘ mellem Rusland og den vestlige forsvarsalliance i 2025.

DEAGELS BEFOLKNINGSPROGNOSER FOR 2025
FRA 2013 TIL 2020 UDSENDTE USAS BEDST UNDERRETTEDE EFTERRETNINGSTJENESTE DRAMATISK REDUCEREDE BEFOLKNINGSPROGNOSER FOR ÅR 2025

HVAD FORÅRSAGER DISSE ÅBENBART PLANLAGTE BEFOLKNINGSREDUKTIONER, SOM HELT OVERVEJENDE RAMMER VESTEN?

Men først skal Rusland overfalde Israel. Det er Chabads og Guds plan

DETTE??

Matth. 24: 21 Når I derfor ser Ødelæggelsens Vederstyggelighed, som der er talt om ved profeten Daniel, stå på hellig grund…
… da skal der komme en stor trængselstid, som der ikke har været magen til fra verdens begyndelse indtil nu og heller aldrig mere vil komme. Og hvis de dage ikke afkortedes, blev intet menneske frelst; men for de udvalgtes skyld vil de dage blive afkortet.
29 Men straks efter trængslen i de dage skal solen formørkes og månen ikke skinne og stjernerne falde ned fra himlen og himlens kræfter rystes.

8. TRØSTEN
Matth. 24: Og da skal Menneskesønnens tegn komme til syne på himlen, og da skal alle jordens folkestammer jamre, og de skal se Menneskesønnen komme på himlens skyer med kraft og megen herlighed. Og han skal sende sine engle ud , og de skal samle hans udvalgte fra de fire verdenshjørner, fra den ene ende af himlen til den anden.

Og den, som sagde dette efterlod sig bevis på sin guddommelighed:

TORINOLAGENET – STURP 1978
 Peter og Johannes så i graven påskedag  formentlig noget de aldrig før havde set: Et 3-dimensionalt fotografisk negativ på Kristi hørlærredsligklæde! Det fik Johannes til at tro!!!

Lirey 1357. Ian Wilson om historien

Fanti

Man ser her til hø en mørk bræmme efter Oviedo-sudariet.

Der er et tydeligt 3-dimensionalt billede på ligkontaktsiden – men sv.t. ansigtet også et svagere tilsvarende billede på ydersiden af ligklædet – mens de derimellem liggende fibriller ikke er påvirkede.

Ve: Lungeødem gennem højre næsebor. Hjertestop

Manden herunder har iflg. førende patologer dødsstiv-hed. Hans blodtype er AB.
Billedet er dannet ved dehydrering og molekyelpolymerisation

Rygsiden
 

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er shroud-body-front-side.png

På halsen ses en plade.
Dr. Petrus Soons finder ved  holografi de hebræiske bogstaver ayn – aleph – nun,  betyder lam.

SoonsAmulet1

 Vatikan Paläograf  Barbara Frale har fundet flg. indskrift på ligklædet fra en romersk embedsmand: „Jesus Nazarene“ (PEZo) P = græsk R.
Det var fastgjort til kroppen med en melbaseret lim, og blækket kunne være trængt ind i kluden nedenunder og efterladt et svagt aftryk.
Men der er kritik heraf.

Blomsterfotos på ligklædet  her og her. Judæa-Pollen her.

Lepta

T.h.: Lepta (år 29 AD)-Mønter på øjenlågene? og her?

Blomster-torinolagen

Videnskaben mener nu, at den eneste forklaring på fænomenet er en meget stærk energiudstråling fra  liget. Den billedgivende teknik kan i dag kun eftergøres med verdens stærkeste ultraviolet-laser. Derfor kalder videnskabsfolk billedet overnaturligt.

Man har nu ud fra Torinolagenet lavet en hyperrealistisk 3-dimensional kopi af ligklædemanden

Torinolagenet bekræfter ud i mindste detalje påskeevangeliernes passionsbeskrivelser.

Prof Gary Habermas opstillede minimale faktuelle kriterier for sin vurdering af Ligklædet, kriterier som ingen videnskabsmand kunne afvise. På dette grundlag konkluderede han, at sandsynligheden for, at Ligklædemanden ikke var Kristus, var 1:82.944,000 (Jesu Ligklæde – ægte eller falsk, Borgen, 1982 DK).

Vatikan C14 1988 lavet på lap på ligklædet – ikke selve ligklædet (Kersten &  Gruber)

Fodnaglen skifter hældning

Maverespiration

Autor: Anders Bruun Laursen

DEUTSCH Mein Name ist Anders Bruun Laursen und ich bin pensionierter Augenarzt mit einer Lebensposition, die auf der Lehre Christi basiert, wie sie die Evangelien beschreiben. - Ich wohnte und arbeitete 15 jahrelang in Flensburg.- Ich habe zuvor 2 Blogs geführt: euro-med.dk und new.euro-med.dk über die Neue Weltordnung, dh. die Bemühungen der Pharisäer / Talmudisten seit der Antike, die Welt durch den sowjetischen Kommunismus zu regieren. - Am 11. März 2019 wurden die Blogs gehackt und 9 Dateien entfernt - angeblich von einer mysteriösen Organisation namens Concilium Novi Mundi auf ihrer Website: Rat der Neuen Welt. - Ich glaube nicht - ich weiß - dass Christus als Sohn Gottes Realität ist, weil seine Jünger sich wie im Hansumdrehen und wie durch einen Zauber von Feiglingen zu todesverachtenden Missionaren verwandelten und sich den bestialischsten Formen der Hinrichtung unterziehen liessen. Denn sie hatten den Gereuzigten mit seinen Wunden munter und heiter 2 Tage nach seinem Tode gesehen. - Darüber hinaus zeigt das Turiner Grabtuch das dreidimensionale Negativfoto (Kopfzeile) der Vorder- und Rückseite eines römisch gekreuzigten Mannes mit allen Merkmalen der Evangelien in Bezug auf den gekreuzigten Jesus. Die Fotos sind 1800 Jahre älter als die Fototechnik und werden von der italienischen Akademie der Wissenschaften (ENEA) als "übernatürlich" bezeichnet, da die Bildgebungstechnologie nur mit Bestrahlung des stärksten UV-Lasers der Welt möglich ist. Vor 2000 Jahren gab es kein solches Gerät. ______________________________________________________________________________________________ DANSK Mit navn er Anders Bruun Laursen, og jeg er pensioneret læge med en livsholdning baseret på Kristi lære, som evangelierne beskriver den. - Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new.euro-med.dk om den nye verdensorden, dvs. farisæernes / talmudisternes bestræbelser på siden oldtiden at regere verden gennem sovjetkommunisme. - Den 11. marts 2019 blev bloggene hacket og 9 filer fjernet - angiveligt af en mystisk organisation kaldet Concilium Novi Mundi på deres websted: Den Nye Verdens Råd. - Jeg tror ikke - jeg ved, at Kristus som Guds søn er virkelighed, fordi hans disciple, der som ved et trylleslag på et øjeblik blev omdannet fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, lod sig underkaste de mest bestialske former for henrettelse - fordi de så den korsfæstede med sine sår fro og munter 2 dage efter hans død. - Derudover viser Torio-ligklædet det 3-dimensionelle negative foto (header) af for- og bagsiden af ​​en romersk korsfæstet mand med alle stigmataerne fra evangelierne vedrørende den korsfæstede Jesus. Billedene er 1800 år ældre end fototeknologien og beskrives af det italienske videnskabsakademiske akademi ,ENEA, som "overnaturligt", fordi billeddannelsesteknologien kun er mulig med bestråling af den stærkeste UV-laser i verden. Der fandtes ikke et sådant apparat for 2000 år siden.

Hinterlasse einen Kommentar