Bill Gates som „Verdensdiktator“: Hvordan han bærer sig ad

Hermed noget til eftertanke
Dette drejer sig om den tidligere Microsoftchef, Bill Gates, der nu  med nogen ret kaldes“Verdensdiktatoren“: 
Blot er denne diktator en vasal under City of Londonligesom Putin og „vore“ toppolitikere, medier osv..
Nu benytter de Covid-plandemien til at danne en diktatorisk globalsundhedsverdensregering medubestridelig  ret til at  udråbe ny plandemie på nok så urimeligt grundlag – og med diktat om tvungen vaccination af alle. Grundlaget er FNs Pandemitraktat  som de oven i købet helt åbent kalder „Governance“ = Overordnet Regering

TKP 25.Jamuar 2023:   Manden, der nok tjente mest på vaccinationskampagnen med mRNA-sprøjterne fra BioNTech/Pfizer, er nu efter to et halvt år klar over deres mangler. I oktober 2019 investerede oligarken i BioNTech og tjente hundredvis af millioner på det, og hans andre farma-beholdninger skal også løse de tre problemer med [mRNA]-vacciner,‘ sagde Gates. ‚Nuværende vacciner blokerer ikke infektioner. De er ikke bredt funderede, så man mister beskyttelsen, når nye varianter dukker op, og de har en meget kort virkningstid, især hos de mennesker, der betyder noget, de ældre.‘

På denne Video siger Bill Gate  det ovenstående  fra   54:30.minuters mærket

Det er et utroligt meningsskifte hos manden, der engang udråbte vaccination som kuren mod coronavirus og sagde, at ‚enhver, der tager vaccinen, ikke kun beskytter sig selv, men reducerer overførslen til andre mennesker og gør det muligt for samfundet at gøre det.‘ for at komme tilbage til det normale.‘

Men for en gangs skyld taler han sandt :

1. Under en  høring i EU Parlamentet  måtte en Pfizer-direktør indrømme, at Pfizer/Biontech havde fusket med vaccientilladelsesexperimenterrne (som beskrevet i British Medical Journal af en
whistleblower) – og at man ikke havde undersøgt om vaccinerne opfyldte deres opreklamerede hoverformål: At hindre smitteoverførsel (hvad de heller ikke gjorde)

2. I obligatorisk rapport til New Yorks børs måtte Biontech indrømme, at man ingen anelse havde om vaccinens virkning eller bivirkninger, da man sendte den på markedet!! :Vi er muligvis ikke i stand til at påvise tilstrækkelig effektivitet eller sikkerhed af vores COVID-19-vaccine og/eller variantspecifikke formuleringer til at opnå permanent regulatorisk godkendelse i USA, Storbritannien, EU eller andre lande, hvor det er blevet godkendt til nødbrug eller meddelt betinget markedsføringsgodkendelse“.
Skrivelsen er dateret d. 30.Marts 2921, da man var i fuld gang med at vaccinere med Pfizers Corminaty „vaccine“ – med tilladelse fra FDA og EMA under den forudsætingg, at man fortsatte experimentet på verdens befolkning som forsøgskaniner

Og det gjorde man så ved at starte med store mRNA-titre – for så hen ad vejen  gradvist at mindske doserne og se, hvad der deraf fulgte.

Nogle interessante fonde satsede stort på BioNTech. For eksempel valgte Bill & Melinda Gates Foundation at allokere 33,68% af sine aktiver til virksomheden – cirka en million aktier. Fonden arbejder også i partnerskab med BioNTech om at udvikle flere af de vacciner, der i øjeblikket er i dens pipeline.

Dette er stadig et stykke væk fra de største beholdninger. Blandt fondene har Vanguard Opportunity Fund   det højeste antal aktier (2,2 millioner –  Rothschild og Rockefeller har aktiemajoritet), men det er kun 2,30 % af hele dens portefølje.

Gatesfonden financierer også andre af Pfizers giftvacciner

 

De 10 milliarder dollars, vi har dedikeret til at levere vacciner, medicin, sengenet og andre forsyninger til udviklingslandene, har givet anslået 200 milliarder dollars i sociale og økonomiske fordele‘ ( (Bill Gates)
1) Agrokemi Kræftfremkaldende Monsanto GMO, der skal sprøjtes med Round-Up (500.000 aktier). Da en US-domstol gav Monsanto-arbejdere medhold i, at deres ophobning af kræftformer skyldtes Round-Up, skyndte Monsanto at afvikle sig og sælge sit produktionsapparat til Bayer, der nu trækkes med astronomiske erstatningskrav.
Tumors-Rats1
Højre: Prof. Seralinis fodring af rotter med Monsanto-majs – samme antal og race som Monsantos 1 måneds-forsøg uden komplikationer – hvilket meddeltes vidt og bredt. Seralini fodrede i 3 måneder. Rotterne fik lymfekræft. Seralinis peer-rewievede artikel blev antaget i førende tidsskrift.  Men Monsanto (støttet af US-landbrugsministerium – Monsanto havde bl.a. betalt Clinton-ægteparrets uddannelse) købte tidsskriftet, indsatte sin egen redaktør, der omgående (1 år efter udgivelse) slettede artiklen. Det vakte enorm forargelse i videnskabelige kredse. Artiklen blev derpå offentliggjort i andet toptidsskrift.
I Tyskland fastlagde Monsanto genomet på gængs urgammel tysk svinerace. Monsanto fik patent og afkrævede derpå alle landmænd en afgift på hver lille gris, de bragte til verden. Retssager fulgte – som i øvrigt over for Monsantos Gestapo–metoder i USA og Canada.
Monsanto-no-food
Monsantos GMO-hybridafgrøder har drevet titusindvis af indiske landmænd til selvmord – de kan ikke betale ny såsæd , årets afgrøde kan ikke sås, ej heller Round-up.
Nu forsøger Gates at gentage fiaskoen i Afrika (Africa´s Green Revolution) sammen med Monsantos bagmænd – Rockefeller Foundation, men negrene har lugtet lunten!
 2) Gates afholdt store experimenter med vacciner mod livmoderhalskræft i Indien: Svære bivirkninger, der ødelagde tusindvis af unge pigers liv.
Den indiske højesteret har derfor stævnet Gates – der aldrig kommer til Indien og er fredet af sine mestre i City of London.
I Afrika slog han mange ihjel med unødvendige poliovacciner.
Gates er USAs største jordbesidder. Han dyrker naturligvis GMO-afgrøder, der skal blive til veganerbøffer som erstatnimg for de fisende dyr. Men mange grøntsager får mennesker til at fise.
3) Gates støtter „kamp mod klimaet“. Sidst støtter han medicin til fisende køer. Han kalder CO2 en fare mod vor overlevelse – uden at gøre sig klart, om den stigning  på 0,01% CO2 i Atmosfæren i de sidste 200 år – svarende til 1 CO2 molekyle blandt 10.000 luftmolekyler – nu er i stand til at opvarme atmosfæren. Det er i hvert fald aldrig bevist!
Men samtidig flyver han verden rundt i privat jetfly og producerer derved – ligesom alle andre US-VIP klimaforkæmpere – kolossalt meget (harmløst) CO2 – livets gas, uden hvilken ingen planter kunne gro.
4) Derfor er Gates´overordnede mål at reducere menneskeheden. De laver alt for meget CO2. Som han siger i denne video: Ved hjælp af „nye“ vacciner kan vi reducere jordens befolkning med 10-15%.
– Men det batter ikke. Der skal andre midler til!!
 
Vigilant Citizen The Georgia Guidestones forlanger reduktion af menneskeheden til under 500.000.000. Formentlig opstillet af en Rosenkreuzer/Illuminat.
Han menes at være CNN-grundlæggeren, Ted Turner, der plejede at sige netop det. Efterhånden som vaccinedødstal og lemlæstelser tog til, røbede teksten for meget – og sidste år blev Guidestones fjernet, 
Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er 8880a-georgia-guidestones-commandments.png
The Times 24. maj 2009 samt The Guardian 31. maj 2009 havde en bemærkelsesværdig historie: Bill Gates, milliardæren, samler sine venner i ‚Good Guys‘-klubben, inklusive David Rockefeller Jr., Warren Buffett og George Soros, New Yorks borgmester Michael Bloomberg og mediemogulerne Ted Turner og Oprah Winfrey. Disse medlemmer har doneret mere end 45 milliarder pund siden 1996 til ghettoskoler tættere på hjemmet til fordel for sundhedsprogrammer i udviklingslandene. Der var enighed om, at de ønskede at basere sig på en tilgang, hvor befolkningstilvækst blev betragtet som potentiel katastrofal økologisk, social og industriel trussel, der skal adresseres. ‚Det her er noget så mareridtsagtigt.‘
5) Naturligvis er Bill Gates særdeles aktiv på IT-Området. Han har derfor bl.a. med Rockefeller Foundation og GAVI (vaccinefremstillernes organisation)
grundet ID Alliance 2020, der skal registrere hver eneste af os digitalt med en hjernechip. Pilotforsøg foregår i Bangladesh.
 
6) Hvorfor er Bill Gates, illuminaterne og deres bestukne/intimiderede medløbere: Politikere, læger, videnskabsmænd, medier så forhippede på at få os vaccineret/genmanipuleret  mod en influenzasygdom med 0,16% dødelighed (Henrik Ullum) mod 0,13% i en gennemsnitsinfluenza?
 
Nicholas Rockefeller sagde, at det var bankelitens mål at få en chip sat i hjernen på os alle, så de kunne styre os fra deres centrale komputer ligesom roboter.
Det samme har WEF erklæret: Man vil v.hj.a mRNA-vaccinationer ændre vore livskoder:
Moderna har fortalt, hvordan man gør det.
 Harvard News beskriver, hvordan de nanochips, der er i mRNA-vaccinerne, i hjernen samles til nanocomputere, der kan modtage ifrekvenser udefra ug sende EGG-bølger indefra
  Video viser, hvordan nanochips ændrer form afhænig af indkommende frekvenser!!!
Det samme har WEF erklæret: Man vil v.hj.a mRNA-vaccinationer ændre vore livskoder.
 
WEFs chef-ideolog forttæller resultatet: „Menesker er fra nu af hackbare, sjæl- og viljeløse dyr“  Video
 
Bill Gates Og WEF er pot og pande med samme mål: Enverdensregering . Herunder fra  deres generalprøve på Covid19-plandemien:
 

 
Bill Gates financierer Klaus Schwabs WEF (Den 4. globale Revolution/FNs Agenda 2030 /den globaleSovjet-Union/Kina)
 

Autor: Anders Bruun Laursen

DEUTSCH Mein Name ist Anders Bruun Laursen und ich bin pensionierter Augenarzt mit einer Lebensposition, die auf der Lehre Christi basiert, wie sie die Evangelien beschreiben. - Ich wohnte und arbeitete 15 jahrelang in Flensburg.- Ich habe zuvor 2 Blogs geführt: euro-med.dk und new.euro-med.dk über die Neue Weltordnung, dh. die Bemühungen der Pharisäer / Talmudisten seit der Antike, die Welt durch den sowjetischen Kommunismus zu regieren. - Am 11. März 2019 wurden die Blogs gehackt und 9 Dateien entfernt - angeblich von einer mysteriösen Organisation namens Concilium Novi Mundi auf ihrer Website: Rat der Neuen Welt. - Ich glaube nicht - ich weiß - dass Christus als Sohn Gottes Realität ist, weil seine Jünger sich wie im Hansumdrehen und wie durch einen Zauber von Feiglingen zu todesverachtenden Missionaren verwandelten und sich den bestialischsten Formen der Hinrichtung unterziehen liessen. Denn sie hatten den Gereuzigten mit seinen Wunden munter und heiter 2 Tage nach seinem Tode gesehen. - Darüber hinaus zeigt das Turiner Grabtuch das dreidimensionale Negativfoto (Kopfzeile) der Vorder- und Rückseite eines römisch gekreuzigten Mannes mit allen Merkmalen der Evangelien in Bezug auf den gekreuzigten Jesus. Die Fotos sind 1800 Jahre älter als die Fototechnik und werden von der italienischen Akademie der Wissenschaften (ENEA) als "übernatürlich" bezeichnet, da die Bildgebungstechnologie nur mit Bestrahlung des stärksten UV-Lasers der Welt möglich ist. Vor 2000 Jahren gab es kein solches Gerät. ______________________________________________________________________________________________ DANSK Mit navn er Anders Bruun Laursen, og jeg er pensioneret læge med en livsholdning baseret på Kristi lære, som evangelierne beskriver den. - Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new.euro-med.dk om den nye verdensorden, dvs. farisæernes / talmudisternes bestræbelser på siden oldtiden at regere verden gennem sovjetkommunisme. - Den 11. marts 2019 blev bloggene hacket og 9 filer fjernet - angiveligt af en mystisk organisation kaldet Concilium Novi Mundi på deres websted: Den Nye Verdens Råd. - Jeg tror ikke - jeg ved, at Kristus som Guds søn er virkelighed, fordi hans disciple, der som ved et trylleslag på et øjeblik blev omdannet fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, lod sig underkaste de mest bestialske former for henrettelse - fordi de så den korsfæstede med sine sår fro og munter 2 dage efter hans død. - Derudover viser Torio-ligklædet det 3-dimensionelle negative foto (header) af for- og bagsiden af ​​en romersk korsfæstet mand med alle stigmataerne fra evangelierne vedrørende den korsfæstede Jesus. Billedene er 1800 år ældre end fototeknologien og beskrives af det italienske videnskabsakademiske akademi ,ENEA, som "overnaturligt", fordi billeddannelsesteknologien kun er mulig med bestråling af den stærkeste UV-laser i verden. Der fandtes ikke et sådant apparat for 2000 år siden.

Schreiben Sie einen Kommentar

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Wechseln )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Wechseln )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Wechseln )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: