Orwellsk Programmering af Menneskerobotter: Hvordan Satan Stjæler Vore Sjæle

„Efter mig kommer denne verdens fyrste – og i mig er der intet, som hører ham til“ (Joh. 14:30).
„...for om muligt at føre endog de udvalgte vild (Matth.24:24)

*

Mange præster lærer i dag i overensstemmelse med Luther og Grundtvig, at dåbsattesten er det store afladsbrev, som sikrer frelse gennem Kristi offerdød – og at der ikke forestår dom. Men Kristi lære siger det modsatte ( Matth. 7:21-23, 16:27, Matth. 25), og at den som holder hans befalinger, er den som elsker ham (dvs. tror)- og som skal elskes (frelses) af ham og Gud Joh. 14:15, 21-22.

Jeg har ofte bedrøvet tænkt på alle dem, som aldrig fik mulighed for at kende Kristi lære og dermed følge i hans fodspor: F.eks. de purunge tyske soldater i Hitlers hær – eller i DDRs hær. De var hjernevaskede gennem Hitler-Jugend og Freie Deutsche Jugend til at følge i Satans fodspor. De havde ikke en chance.

Åbenbart har Jesus forudset det: Han taler om sine udvalgte (Matth.24:27): Dem, der trods alle odds vendte sig til ham og led martyrdøden. Og dem, som holder sig til hans lære.

Hvis man altså har fået muligheden for at kende den eneste opstandne fra de døde, Kristus, står man sig ved at fastholde hans lære og efter evne (Matth. 25) gøre, hvad man kan for at tjene hans sag.

Farisæernes Nye Verdensorden er en dybt religiøs, satanistisk bevægelse, der i dag gennem sine lakajer, frimurerne, styrer verden med det hovedformål gennem verdenskommunisme at afskaffe enhver mindelse om Kristus og hans lære – som også formuleret i Jesuiternes Adam Weishaupt´s og Mayer Amschel Rothschilds 6-punkts illuminatprogram – ved at prædike det modsatte: Godt er nu ondt, sandt er løgn, naturligt er unaturligt osv.

Måske får ingen mulighed for overhovedet at høre om Kristus fremtiden: Se dette interview-udtog med filmmanden Aaron Russo, der var ven med Nick Rockefeller: Han fortæller, at illuminaternes mål er at udstyre alle med hjernechips, så de bliver til chips i illuminaternes centrale computer, der styrer alt og alle a la Orwell. Mennesker bliver til fjernstyrede robotterMed chipningn følger kunstig intelligens af et sådant omfang , at ikke-chippede ikke har en chance: F.eks læres et nyt sprog på få minuter ved at downloade ordbog og grammatik – som i Googles translator.

Men hvad der er foregået indtil nu er skræmende nok: Vi hat set, hvordan det 3. Rige og Sovjet-Unionen formåede med gammeldags hjernevask at gøre folk til robotter.
I de vestlige samfund anvendes andre sataniske metoder med samme formål:

I nazi-koncentrationslejren Auschwitz drev dr. Josef Mengelse forskning bl.a. i metoder til hjernevask. Han blev sammen med 5000 andre prominente nazi-spidser af de allierede fragtet til Amerika i den såkaldte Operation Paperclip lige som raketeksperten Werner Braun samt til Argentina, f.eks. Eichman, Borman, og mange mener Adolf Hitler også .
De, der kom til USA arbejdede så for USA og CIA: Mengele udviklede den berygtede MK-Ultra hjernevaskemetode gennem ekstrem lidelse og mental omstrukturering.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er monarch.jpg
Monark sommerfugl

Da det kom frem, gik CIA under jorden med sine videre forsøg: Monark Programmeringen, der bygger på MK-Ultra. Programmet har lighedspunkter med Tavistock-hjernevasken i London med filialer i USA- startet af Oberst John Rawlings-Rees, der på granat-chok-patienter fra 1. verdenskrig studerede menneskets nedbrydningspunkt. Senere kom programmører som Sigmund Freud og Kurt Lewin til. Det siges, at ingen i USA opnår en høj stilling uden at have været igennem en Tavistock-hjernevask.

Vigilant Citizen skriver: Over to millioner amerikanere er blevet programmeret af traumabaseret sjælekontrol siden 1947, og CIA indrømmede offentligt sine sjælekontrolprojekter i 1970.

Film som The Manchurian Candidate har direkte henvist til emnet og skildrer endda faktiske teknikker, såsom elektrochok, brug af udløser-ord og indsættelse af mikrochip. Flere offentlige skikkelser, som vi ser på vores tv- og filmskærme, er sjælekontrollerede slaver. Berømte folk som Candy Jones, Celia Imrie og Sirhan Sirhan har afsløret deres sjælekontroloplevelser … og alligevel hævder befolkningen, at det ”ikke kan finde sted”.

Forskningen og midlerne, der er investeret i Projekt Monark, gælder dog ikke kun for sjælekontrol-slaver. Mange af de programmeringsteknikker, der er perfektioneret i disse eksperimenter, anvendes i masseskala gennem massemedier. Masse-nyhedsmedier, film, musikvideoer, reklamer og tv-shows er udtænkt ved hjælp af de mest avancerede data om menneskelig adfærd, der nogensinde er udarbejdet. Meget af dette kommer fra Monarch-programmering. (Se Kognitiv dissociation).

The Vigilant Citizen 28 Jan 2014 har lagt mærke til mere om Monark-killing Katy Perrys optræden ved en Grammy-pris uddelings-show:

katytemplar

Til højre viser Katy, at Tempelridder- Stormesteren (Jacques de Molay) og skatmester (de Charnay – opbevarer af Torinolagenet) brændes på bålet i 1312 – fordi man ved indvielsesceremonierne spyttede og trampede på korset og tilbad „Baphomet“/Djævelen. Samt fordi kong Philippe IV den Smukke ville have deres enorme jordbesiddelser.

Katy-darkhorse
Katy-dark-horse-sp-010914

Ovenfor til højre: Katys „Black Horse“ (hendes prisbelønnede Grammy sang):
”Fordi jeg kommer til dig som en mørk hest
Er du klar til, klar til
En perfekt storm, perfekt storm.

Når du er min, når du er min, er der ingen vej tilbage.”
(Sådan taler Djævelen. Hvilken Illuminati storm?)
Ovenfor til venstre: Bemærk Osiris-Horus / Lucifer’s 2 enøjede væsener. Fuglen og buret hentyder til de okkulte sjælekontrollerende elementer i sangen.

KATY-PERRY5 Big butterfly

Her er yderligere en af Katy Perry´s sange :
”Du er så hypnotiserende
Kunne du være djævelen?
Kunne du være en engel?

Din berøring er magnetiserende
Det føles, som om jeg flyder
Efterlader min krop glødende

Kys mig, ky-ky-kys mig
Inficer mig med din kærlighed og
Fyld mig med din gift

Tag mig, ta-ta-tag mig
Vil være et offer
Klar til bortførelse

Dreng, du er en fremmed,
Din berøring så fremmed.
Det er overnaturligt
ujordisk.”

Andre monarkslaver er Marilyn Monroe, Rihenna, Lady Gaga.

”På grund af det alvorlige trauma, der fremkaldes gennem elektrochok, misbrug og andre metoder, opdeles sjælen i forskellige personligheder. Tidligere omtalt som Multiple Personality Disorder, er den i øjeblikket anerkendt som Dissociative Identitsforstyrelse og er grundlaget for MONARK-programmering.

”Grundlaget for succes med Monark-sjælekontrol-programmeringen er, at der kan skabes forskellige personligheder eller personlighedsdele, som ikke kender hinanden, men som kan tage kroppen i bediddelse på forskellige tidspunkter. Amnesi-væggene, der er bygget af traumer, danner et beskyttende skjold for hemmeligholdelse, der beskytter misbrugerne fra at blive opdaget, og forhindrer de synlige personligheder, der dominerer kroppen meget af tiden, fra at vide, hvordan deres altersystem bruges. Hemmeligholdelsesskjoldet tillader kultmedlemmer at leve og arbejde omkring andre mennesker og forblive totalt uopdagede. De synlige personligheder kan være vidunderlige kristne, og de dybere personligheder kan være den værste type Satanisk monster, man kan forestille sig – en Dr. Jekyll / Mr. Hyde-effekt.

”En af de primære grunde til, at Monark-programmering med tankekontrol blev navngivet Monarch-programmering, var på grund af Monarch-sommerfuglen. Monark-sommerfuglen lærer, hvor den blev født (dens rødder), og den videregiver denne viden via genetik videre til dens afkom (fra generation til generation).

Monarch-programmet er baseret på Illuminat og nazistiske mål om delvist at skabe et herrefolk gennem genetikken. Hvis viden kan videregives genetisk (som den kan), er det vigtigt, at der findes forældre, der kan videregive den rigtige viden til de ofre, der er valgt til Monark-sjælekontrol. ”

Hypnotisøren finder børn lettere at hypnotisere, hvis de ved, hvordan man gør det med små børn. En effektiv metode er at sige til de små børn, „Forestil dig, at du ser et yndlings-tv-show.“
Dette er grunden til, at Disney-filmene og de andre shows er så vigtige for programmørerne. De er det perfekte hypnotiske værktøj til at få barnets sjæl til at adskille sig i den rigtige retning.

Offeret/den overlevende kaldes en „slave“ af programmøren / behandleren, der igen opfattes som „mester“ eller „gud.“ Cirka 75% er kvinder, da de har en højere tolerance for smerter og lettere end mænd har tendens til at dissociere. Monarkmanipulatørerne søger opdeling af deres emnes psyke i flere og separate adskilte „personligheder“ og bruger traumer for at forårsage dissociation/personlighedsspaltning.

Når der opstår en splittelse i kernepersonligheden, kan en „indre verden“ oprettes, og ande personligheder kan programmeres ved hjælp af værktøjer som musik, film (især Disney-produktioner) og eventyr. Disse visuelle og lydhjælpemidler forbedrer programmeringsprocessen ved hjælp af billeder, symboler, betydninger og koncepter.

Oprettede personligheder kan derefter fås ved hjælp af triggerord eller symboler, der er programmeret til motivets psyke af behandleren. Nogle af de mest almindelige interne billeder, der ses hos sjælekontrol-slaver, er træer, kabalistisk livstræ, uendelige sløjfer, gamle symboler og bogstaver, edderkoppespind, spejle, glasskød, masker, slotte, labyrinter, dæmoner, sommerfugle, timeglas, ure og robotter.

Disse symboler indsættes ofte i populærkulturfilm og -videoer af to grunde: at desensibilisere størstedelen af ​​befolkningen ved hjælp af subliminale og neuro-sproglig programmering og til bevidst at konstruere specifikke udløsere og nøgler til baseprogrammering af meget påvirkelige MONARK-børn. Nogle af filmene, der bruges i Monark-programmering, inkluderer The Wizard of Oz, Alice in Wonderland, Pinocchio og Askepot.

Følgende er en delvis liste over disse former for tortur -og Google vrimler med sådanne beretninger:

Misbrug og tortur
Indespærring i kasser, bure, kister osv. Eller begravelse (ofte med åbning eller luftrør til ilt)
Binding med reb, kæder, manchetter osv.
Nær-drukning
Ekstremer mht. varme og kulde, herunder nedsænkning i isvand og brændende kemikalier
Flådning (kun øverste hudlag fjernes hos ofre, der er beregnet til at overleve)
Centifugering
Blændende lys
Elektrisk stød
Tvangsindtagelse af stødende kropsvæsker og stof, såsom blod, urin, fæces, kød osv.
Ophængning i smertefulde positioner eller på hovedet
Sult og tørst
Søvnmangel
Komprimering med vægte og apparaterBerøvelse af sanseindtrykLægemidler til at skabe illusion, forvirring og hukommelsestab, ofte givet ved injektion intravenøst
Indtagelse eller intravenøs giftige kemikalier for at skabe smerter eller sygdomme, herunder kemoterapimidler.
Forstakte eller forstuvede lemmer.
Anvendelse af slanger, edderkopper, maddiker, rotter og andre dyr for at fremkalde frygt og afsky
Nær-dødsoplevelser, ofte ved kvælning eller drukning med øjeblikkelig genoplivning
Tvang til at udføre eller være vidne til misbrug, tortur og ofring af mennesker og dyr, normalt med knive
Tvungen deltagelse i slaveri
Misbrug for at blive gravid; fosteret aborteres derefter til rituel brug, eller babyen tages ofring eller slaveri
Åndelig misbrug for at få offeret til at føle sig besat, chikaneret og kontrolleret internt af ånder eller dæmoner
Udelukkelse af jødisk-kristen overbevisning og former for tilbedelse; Forskrivning til Satan eller andre guddomme
Misbrug og illusion for at overbevise ofrene om, at Gud er ond, såvel som at overbevise et barn om, at Gud har misbrugt det
Kirurgisk tortur, eksperimentering
Skader eller trusler om skade på familie, venner, kære, kæledyr og andre ofre for at tvinge overholdelse.
Brug af illusion og virtual reality til at forvirre og skabe ikke-troværdig afsløring

Der står meget på spil for at bevare hemmeligholdelsen af den okkulte gruppe, der kontrollerer slaven.
Succesgraden for denne type programmering er høj, men når den mislykkes, kasseres fejlene gennem døden.

Formålet med alt dette er at gøre Satan til eneste genstand for alles tilbedelse.

Autor: Anders Bruun Laursen

DEUTSCH Mein Name ist Anders Bruun Laursen und ich bin pensionierter Augenarzt mit einer Lebensposition, die auf der Lehre Christi basiert, wie sie die Evangelien beschreiben. - Ich wohnte und arbeitete 15 jahrelang in Flensburg.- Ich habe zuvor 2 Blogs geführt: euro-med.dk und new.euro-med.dk über die Neue Weltordnung, dh. die Bemühungen der Pharisäer / Talmudisten seit der Antike, die Welt durch den sowjetischen Kommunismus zu regieren. - Am 11. März 2019 wurden die Blogs gehackt und 9 Dateien entfernt - angeblich von einer mysteriösen Organisation namens Concilium Novi Mundi auf ihrer Website: Rat der Neuen Welt. - Ich glaube nicht - ich weiß - dass Christus als Sohn Gottes Realität ist, weil seine Jünger sich wie im Hansumdrehen und wie durch einen Zauber von Feiglingen zu todesverachtenden Missionaren verwandelten und sich den bestialischsten Formen der Hinrichtung unterziehen liessen. Denn sie hatten den Gereuzigten mit seinen Wunden munter und heiter 2 Tage nach seinem Tode gesehen. - Darüber hinaus zeigt das Turiner Grabtuch das dreidimensionale Negativfoto (Kopfzeile) der Vorder- und Rückseite eines römisch gekreuzigten Mannes mit allen Merkmalen der Evangelien in Bezug auf den gekreuzigten Jesus. Die Fotos sind 1800 Jahre älter als die Fototechnik und werden von der italienischen Akademie der Wissenschaften (ENEA) als "übernatürlich" bezeichnet, da die Bildgebungstechnologie nur mit Bestrahlung des stärksten UV-Lasers der Welt möglich ist. Vor 2000 Jahren gab es kein solches Gerät. ______________________________________________________________________________________________ DANSK Mit navn er Anders Bruun Laursen, og jeg er pensioneret læge med en livsholdning baseret på Kristi lære, som evangelierne beskriver den. - Jeg har tidligere drevet 2 blogs: euro-med.dk og new.euro-med.dk om den nye verdensorden, dvs. farisæernes / talmudisternes bestræbelser på siden oldtiden at regere verden gennem sovjetkommunisme. - Den 11. marts 2019 blev bloggene hacket og 9 filer fjernet - angiveligt af en mystisk organisation kaldet Concilium Novi Mundi på deres websted: Den Nye Verdens Råd. - Jeg tror ikke - jeg ved, at Kristus som Guds søn er virkelighed, fordi hans disciple, der som ved et trylleslag på et øjeblik blev omdannet fra feje kujoner til dødsforagtende missionærer, lod sig underkaste de mest bestialske former for henrettelse - fordi de så den korsfæstede med sine sår fro og munter 2 dage efter hans død. - Derudover viser Torio-ligklædet det 3-dimensionelle negative foto (header) af for- og bagsiden af ​​en romersk korsfæstet mand med alle stigmataerne fra evangelierne vedrørende den korsfæstede Jesus. Billedene er 1800 år ældre end fototeknologien og beskrives af det italienske videnskabsakademiske akademi ,ENEA, som "overnaturligt", fordi billeddannelsesteknologien kun er mulig med bestråling af den stærkeste UV-laser i verden. Der fandtes ikke et sådant apparat for 2000 år siden.

7 Kommentare zu „Orwellsk Programmering af Menneskerobotter: Hvordan Satan Stjæler Vore Sjæle“

 1. Man kan lære så længe, som man lever, og vi lever efter min tro evigt, MEN:

  „Hvordan Satan Stjæler Vore Sjæle“ – netop dét kan Satan (= Santana = Luzifer = Lysbringer) IKKE, fordi vi ER en sjæl og HAR en krop, men så længe de fleste tror på Satans budskab om at materie er det eneste, som udover hende (eller nu ham) findes, er det på trods af utallige beretninger om mennesker, som var klinisk „døde“ simpelthen Satans LØGN! – Se her:
  http://ebookee.org/Krankheit-als-Weg-Deutung-und-Be-Deutung-der-Krankheitsbilder-R-diger-Dahlke_280337.html

  MEN:

  [HGt.02_121,14-23] … Hindernisse (LUZIFER! – T.R.) sind der Grund alles Seins und Fortbestehens! … Fände der lebendige Geist nichts, daran er sich stoßen möchte, so hätte er auch kein Bewußtsein und somit auch kein Leben. Da Ich aber zulasse, daß da sind für den Geist selbst eine Menge Gegensätze überall und allzeit, gute und schlechte, – die schlechten für die guten und die guten für die schlechten, – so stoßen sich die Geister gegenseitig einander und erwecken sich gegenseitig zum Leben. Die Guten werden dadurch stets lebendiger, und die Schlechten werden endlich durch die Guten auch geweckt und nehmen dann eine andere Richtung und gehen über ins wahre Leben und werden dann stets freier von einem Hindernisse, darum sie übergehen in das andere des wahren Lebens.
  http://jesusoffenbarungen.ch/Lorber/HaushaltungGottes2.htmll

  Gefällt mir

  1. “Hvordan Satan Stjæler Vore Sjæle” – netop dét kan Satan (= Santana = Luzifer = Lysbringer) IKKE,“

   Det er naturligvis en definitionssag: Det skabte tilhører naturligvis Skaberen. Men med Satans fald fra Himlen (Esajas 14:12-14, Åb. 12:12) overlod Gud ham denne jord med de syndige efterkommere af ur-synderne Adam og Eva (hvis man tager den ur-irakiske myte fra længe før Abrahams tid bogstaveligt).
   Illuminaterne betragter sig som Satans faldne engles (nephilims) efterkommere http://www.hourofthetime.com/majestyt.htm – og ser det som deres ret il at styre jorden – hvad de da via City of London også gør.

   Men den, der fører det skabte liv væk fra skaberen stjæler efter min mening under alle omstændigheder – og Satan gjorde det med stort held gennem de „babyloniske mysterier“ med deres Baal-dyrkelse og seksuelle udskejelser samt børneofring. Disse „mysteriere er den dag i dag det religiøse grundlag for Illuminaterne/frimureriet.

   Så kom Kristus for at redde, hvad der reddes kunne. Men efter at have forkyndt os Guds vilje overlod han atter verden til Satan (Joh. 14:30), der da også forplumrede Kristi lære til ukendelighed.

   Og hvorfor? Kristus vil kun vedkende sig dem, der søger, banker på og beder for at finde hans lære (Lukas 11:9) og holde sig til den (Joh. 14:15,21). Han er ligeglad med kirkernes fordrejede lære og ritualer – og selv satte han aldrig sine ben i synagogen efter at være forjaget fra synagogen i Nazareth.

   Du kan på så sæt have ret: Gud opgav menneskeheden og dens sjæle og overlod dem tidligt til den nedstyrtede Satan.

   Alligevel forsøgte han dog at redde lidt af sine ypperste kunstværker, de besjælede tobenede, som han havde givet en fri vilje: Først forsøgte han sig forgæves gennem Abraham og senere profeterne at redde jøderne. Men de foretrak altså de sensuelle babyloniske „mysterier“ – samt at se sig selv som guder (talmudismen) og alle andre som kvæg (goyim).

   Så forsøgte Gud sig atter gennem Jesus Kristus, Guds søn: Men som sagt fik Satans disciple hurtigt fordrejet kirkerne til Kristi læres modsætning: Den katolske kirke blev et verdsligt verdensfyrstedømme, der i 1963 kronede Satan til sit overhovede. Luther gjorde dåbsattesten til det universelle afladsbrev med tilgivelse for al synd – med frelse selv for Hitler og Stalin, der begge var døbte. Jesus sagde imidlertid: “ Omvend jer!!!“ som betingelse for frelsen: Hvis I ikke bliver som et lille barn, skal i slet ikke komme ind i Himmeriget“.

   Så du kan have ret: Set fra Satans synspunkt forsøgte Jesus med begrænset held at stjæle menneskenes sjæle fra ham.
   Men sandheden er, at Satan aldrig har været ejer af vore sjæle, den guddommelige gnist i os: Det har kun skaberen, som har brugt Satan til at sigte skidt fra kanel. Og i dag er der næsten ikke mere kanel.

   Så mange er de, som på Dommedag står på Kristi venstre side for at følge sjæle-tyveknægten, løgneren og morderen (Joh. 8:44), Guds frafaldne søn/engel (Job 1:6) ind i den evige ild, som er beredt Djævelen og hans engle (Matth. 25:41)

   Gefällt mir

 2. „Oprettede personligheder kan derefter fås ved hjælp af triggerord eller symboler, der er programmeret til motivets psyke af behandleren…“

  !!!:

  21.02.2010 – Hanau und die politischen Sündenböcke – Nach Durchlesen seines „Manifest“ und Studieren seines Werdegang kann man nur zum Ergebnis kommen, der 43-Jährige war völlig geistesgestört und litt an Wahnvorstellungen. Der Typ war krank und die Behörden haben das gewusst. Trotzdem haben sie ihm den Waffenbesitz erlaubt.
  http://alles-schallundrauch.blogspot.com/2020/02/hanau-und-die-politischen-sundenbocke.html

  Anschläge in Norwegen 2011 – Laut einem am 29. November 2011 bekanntgegebenen rechtspsychiatrischen Gutachten litt Breivik an einer schweren Psychose und war zur Tatzeit nicht zurechnungsfähig.
  https://de.wikipedia.org/wiki/Anschl%C3%A4ge_in_Norwegen_2011

  28.02.1986 – Todesursache: Mordanschlag. Olof Palme galt international als Stimme für Abrüstung und Verständigung.
  https://de.wikipedia.org/wiki/Olof_Palme

  08.11.1980 – John Lennon – Todesursache: Mordanschlag – In der Auflösungsphase der Beatles veranstaltete Lennon mehrere öffentlichkeitswirksame Happenings für den Weltfrieden.
  https://de.wikipedia.org/wiki/John_Lennon

  Gefällt mir

Schreiben Sie einen Kommentar

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Wechseln )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Wechseln )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Wechseln )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Wechseln )

Verbinde mit %s